O odgoju mačaka
Evo imam novosti, mačketine su se povećale, količina govanaca koju proizvode se digla na zavidnu razinu.
Fakat puno prde od Whiskasa, al pošto sam potrošila zalihu iz DM-a a moje selo nema DM onda će pojesti ove Whiskas zalihe.
Dali im ponovno sredstvo protiv glista. Mislim da je okej sad, iako crnoj još uvijek malo smrducka iz usta. I dalje spavaju u garaži, a inače ih puštam zu hause.
Onda onaj easy clean kristalići su super, trajali im skoro tjedan dana. Al nestalo i toga.
Mislim da su potomke spidermana. Penju se malo previše. Uđu u kuću brzinom munje, a skaču na prozor, crna voli lovit Kostelića po teveju, obožavaju trčat i naganjat se, a neki dan su mi se popele izvana na kuhinjski prozor koji je na skoro dva metra visine i skoro, skoro kroz ono malo što je bilo otvoreno na kip ušle u kuhinju.
Krenule su i prema cesti. Toga me najviše strah. Skoro sam ih cijepila, al pošto sam morala ponovit ovo za gliste, odlučila sam pričekati još koji dan. Da ih ne mučim preko mjere.
Crna se obožava grliti, mislim ona je ta koja grli po licu, obrazima, nosu i voli grickat uho i lizat bradu i sve na licu. Iako joj baš i ne damo. Malom se sviđa da ga liže po uhu i da mu puše. Valjda je na mamu.
Micice.
Zadah iz usta moze imati iz razno raznih razloga. Upala zubnog mesa, pokvareni zub, iako mi se tvoje cine premale za to, ali mozda da zavirite sljedeci put kod veta malo bolje u usta.
Jel da da su kristalici super?
Sto me podsjetilo da od jutra zelim naruciti novu zalihu i svaki put zaboravim.
Prozori na kip znaju biti zamke za mice, mozda da taj na koji mogu otvarate na kip samo kad ste doma?
Uzivaj u njima i super ak jos luster nisu otkrile.
Zadah iz usta moze imati iz razno raznih razloga. Upala zubnog mesa, pokvareni zub, iako mi se tvoje cine premale za to, ali mozda da zavirite sljedeci put kod veta malo bolje u usta.
Jel da da su kristalici super?
Sto me podsjetilo da od jutra zelim naruciti novu zalihu i svaki put zaboravim.
Prozori na kip znaju biti zamke za mice, mozda da taj na koji mogu otvarate na kip samo kad ste doma?
Uzivaj u njima i super ak jos luster nisu otkrile.
Moja je luda za štapićima za uši.sabaa » wrote: Da, ti bankrotiraš i te sve igračke čame u kutu netaknute, a one se igraju sa nekim random papirićem.
gonj špadi
samo da prijavim, bila sam doma za referendum, i tamo mi i par susjeda brinemo o dvije mace, mami i sinu.
ne znam kak skuže da dolazim, dođu par sati prije mog dolaska na parking i sjede i čekaju moj auto.
udebljali su se, i sad izgledaju ko dva valjka na nogama
koji vibriraju : Perzefona:
što je ubersmiješno kod ove autistične starije koja se ne zna maziti, pa se zabija u zid i u moj auto, bočno
ne znam kak skuže da dolazim, dođu par sati prije mog dolaska na parking i sjede i čekaju moj auto.
udebljali su se, i sad izgledaju ko dva valjka na nogama
što je ubersmiješno kod ove autistične starije koja se ne zna maziti, pa se zabija u zid i u moj auto, bočno
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
I moji. Dobro i grebalice vole. Ali znali su iz smeca uzeti iskoristeni stapicklonka » wrote: Moja je luda za štapićima za uši.![]()
Doslovno se izbezumi kad ga vidi, trči za mnom i moljaka da joj ga dam. Ništa loptice, ništa grebalice, ali štapići za uši i slamke, to nadrapa iste sekunde.
Stadardna metoda.sabaa » wrote: Mislim da bi to mene odvelo preko ruba.![]()
Moji su skloni takvim potezima. Šta god sam im kupila, bilo od klope, poslastica ili igračaka što sve mačke obožavaju, oni nisu ni pogledali.![]()
Zlata moja.
sabaa » wrote:Najbolje je kad žicaju u kuhinji dok se trančira puretina.
Ponudim im, crni inhalator za hranu pojede, a žuto zlo to ne voli, pa odjuri u sobu, ljut ko pas i rasturi krevet, divlja i još zašora crnog.
Jedino ne smije kad gledam. Pa od jada sto ne smije zatuci vjesticu, izlupa zid ili ormar.
Il ak mu se ne jede, odlopta taj komadic mesa u boravak.
Moj se mora prvo poigrati s hranom, koliko god da je gladan
I hrana nije niti najmanje ukusna ako je nekome nije maznuo iz tanjura. Ono što je u zdjelici uopće nije privlačno.
On jadan nema mačjeg prijatelja, pa kad je ljut tuče svoje igračke.
On jadan nema mačjeg prijatelja, pa kad je ljut tuče svoje igračke.
Desire makes slaves out of kings.
Moj zna povracati cijele kuglice kad se nazdere.klonka wrote:Inhalator.Moja prasica neće da žvače. Isto inhalira hranu. Nekad joj dam da jede iz ruke pa joj ne dozvolim da usisa komad hrane u sebe nego joj čupkam van ne bi li upotrijebila zube. Guda.
Najnovija hit igracka je komad tanke spage koju love ko ludi. Sve je pocelo s koncem, to je bila ljubav na prvi pogled koju su otkrili dok si je MP krpao ruksak. Kako su se odusevili koncem, a pola vremena ga nisu ni vidjeli uloviti, uspjesno smo ga zamijenili komadom spage.
The planet is fine. The people are fucked.
E tako i moj. I danas kad je probao je odustao od te ideje.klonka » wrote:Ova po cijele dane tuli da bi na snijeg. I uzrujano gleda u vrapce i kosove.
Prošli tjedan je gledao s mamom 'Ljubav je na selu' i grebao pijetla na ekranu. Mislim da je to najviše što će ikada postići u svojoj lovačkoj karijeri.
Mace su bile dobar pokazatelj kakva je temperatura vani, kako varira i do 10 stupnjeva, gledam na termometar prije nego uzimam jaknu. Trebala bi samo gledati kako se oni ponasaju.
Kad god je bilo vise od minus 6, on bi paaaaaazljivo samo capicu gurnuo na zrak, jos uvijek s tijelom u boravku, prenerazeno mijauknuo
i to meni, kao daj sredi to vise. I odletio
u suprotan dio stana, sigurno je sigurno.
Cimeru pod deku da mogu skupa prdit.
Kad bi ipak prposno izasli van i jurcali po snijegu, ono zaletavali se i klizali
(snijeg na plocicama) onda je bilo definitivno manje od minus 6.
A kad je bilo ful hladno, zavukli bi se pod moj poplun u namjeri da tu prenoce i kad bi otkrila poplun cvrsto zmirili, ono ako oni zmire ja ih ne vidim jel.
Neku vecer sam novu, frisko opranu posteljinu presvukla na krevet, dodje pocasna garda u sobu da se divi, kad njoj sine fenomenalna ideja. I donese mi komad prozvakanog zlundravog speka
na tu istu posteljinu, kao eto, sad je tek odlicno.
Kad god je bilo vise od minus 6, on bi paaaaaazljivo samo capicu gurnuo na zrak, jos uvijek s tijelom u boravku, prenerazeno mijauknuo
Cimeru pod deku da mogu skupa prdit.
Kad bi ipak prposno izasli van i jurcali po snijegu, ono zaletavali se i klizali
A kad je bilo ful hladno, zavukli bi se pod moj poplun u namjeri da tu prenoce i kad bi otkrila poplun cvrsto zmirili, ono ako oni zmire ja ih ne vidim jel.
Neku vecer sam novu, frisko opranu posteljinu presvukla na krevet, dodje pocasna garda u sobu da se divi, kad njoj sine fenomenalna ideja. I donese mi komad prozvakanog zlundravog speka
Éowyn » wrote:Moj mačak koji još nema 5 mjeseci ima 3,6 kg. Da li da se zabrinem? Ne izgleda mi baš debelo, jednostavno je velik za svoju dob.
ima teške kosti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Jebiga mi se vratili od veta i mora na dijetu, ima sedam kila.
Ogroman je, nije uopce debeo, samo slici na psa a ne na macka, al ajde smanjiti cemo porcije.
Od jucer uz male pauze za spavanje tuce sapom po praznoj zdjelici i dere se. Jedva cekam sutra i da se maknem na posao.
Ona jede vise nego on i ima dvije kile i to kad se upravo najela.
Oboje su priblizno stari.
Od jucer uz male pauze za spavanje tuce sapom po praznoj zdjelici i dere se. Jedva cekam sutra i da se maknem na posao.
Ona jede vise nego on i ima dvije kile i to kad se upravo najela.
Krme.Éowyn » wrote:Moj mačak koji još nema 5 mjeseci ima 3,6 kg. Da li da se zabrinem? Ne izgleda mi baš debelo, jednostavno je velik za svoju dob.
Moja prasica od 5 mjeseci ima manje od dvije kile. Jede, ali sve potroši ludujući po stanu. Mršavica.
gonj špadi
Pa moj je isto hiperaktivan. Smiri se jedino kad se želi maziti ili kad želi jesti. Pustit ću ga van kad zatopli da se malo penje po drveću. Možda smršaviklonka » wrote: Krme.![]()
Moja prasica od 5 mjeseci ima manje od dvije kile. Jede, ali sve potroši ludujući po stanu. Mršavica.
-
- Information
-