Meni su nabili slušalice na uši i puštali muziku. I još sam mogao birati. Oćeš jazz, rock, klasiku. Na pola su nakratko prekinuli i pitali hoću li da mi promijene muziku. Pa sam prešao na jazz.Pješčana » wrote:bila sam na magnetskoj.
40 minuta u tubi ...
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Ja sam danas kupila istu košuljicu koju sam kupila prije godina dana. 
Uđem u dućan, vidim hrpe Miki Maus majica i spazim košuljicu koju sam nosila toliko da se na kraju stisla u pranju i ofucala (loša kvaliteta valjda
) i kupim je. I sretna sam kao prvi put kad sam je pronašla! 
edit: fejspač

Uđem u dućan, vidim hrpe Miki Maus majica i spazim košuljicu koju sam nosila toliko da se na kraju stisla u pranju i ofucala (loša kvaliteta valjda
edit: fejspač
Btw, sad gledam onaj topic na žudu "hoćeš da te prebijem sada ..." i da ne popijem karton tamo napisat ću ovdje kako mi se gadi takva stoka. Čuj "život nije bajka", takvi bi ljudi trebali ne znam, na prisilni rad, kopanje kanala, nešto, bilo što da im se mozak dovede u funkciju.
Jutros me probudila nenormalna dernjava (čak mi nisu prvi susjedi nego negdje u kvartu, ali toliko se čulo), ono animalni zvukovi, vrištanje, i još pored toga dijete plače i tako satima, jebeno satima se ta gamad svađa i histerizira pred očito malim djetetom. Ne znam, da im znam adresu bila bih zvala policiju.
Jutros me probudila nenormalna dernjava (čak mi nisu prvi susjedi nego negdje u kvartu, ali toliko se čulo), ono animalni zvukovi, vrištanje, i još pored toga dijete plače i tako satima, jebeno satima se ta gamad svađa i histerizira pred očito malim djetetom. Ne znam, da im znam adresu bila bih zvala policiju.
Tko je Lara fabian?kuki » wrote:Meni se gadi što Lare Fabian ovog svijeta uspijevaju dobit diplomu. Psihologinja. Isuse.
Jučer sam skužila da starim
Gledam malo današnje zvijezde u svijetu glazbe i filma što ih forsiraju na TV-u i tako mi je palo na pamet da ih googlam, i ostala sam paf - većina je mlađa od mene
A joj
To se i meni dešava. Uvijek sam bila najmlađa svugdje.blue » wrote: Tko je Lara fabian?![]()
Jučer sam skužila da starim
Gledam malo današnje zvijezde u svijetu glazbe i filma što ih forsiraju na TV-u i tako mi je palo na pamet da ih googlam, i ostala sam paf - većina je mlađa od meneKako sad?!
Kad sam počela radit na nekoliko mjesta bila sam najmlađa, u školi i vrtiću među mlađima, a vidi me sad
![]()
A joj
Ja sam samo na kratko bio najmlađi u rodilištu, ali nije dugo trajalo.
Ustalkala sam je, dosljedno je studirala psihologiju godinama.ex anais » wrote:
Ali, ja joj još uvijek ne vjerujem.Ne može biti. Lagala je za medicinu. Nije psiholog.
blue, LaraFabian je neka glupača s IMF-a koja je izmislila da je završila i medicinu. Uz psihologiju. I toliko glupo i nedosljedno lagala da je to bilo strašno.
oh, ima starijih od menejudolino » wrote: Ja sam samo na kratko bio najmlađi u rodilištu, ali nije dugo trajalo.
-
- Information
-