Bojkot je. Što da radim, što?!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A ja sam još išla probat reć kad me zasmetalo. Niko me nije obadavo. Fakat čudno.jevgenija » wrote: Pa eto, ukratko - imali su igralište gdje su usvajali obrasce i prenosili ih van. Da ne pričam o poštivanju općih pravila foruma na skrivenom Moderatorskom. Jer nemam o čemu pričat, jelte.
Kad su mi smetnje postale nepodnošljive, a od njihove dobre volje nisam vidjela ni d, pozdravih se i odlogirah.
Do zadnjeg sam se nadala da se tamo nešto može popravit. I ful sam htjela da se popravi, jer fino mi je jednoć bilo.
Kad se pomladim bit ću aisling.
..naravno da ga imam.Morticia » wrote:Koliko vidim, ti ga imaš.
sta je okp, sta je okp, sta je okp, sta je okp..
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 848 times
- Been thanked: 1628 times
Opsesivno-kompulzivni poremećaj. Ne pratiš. 
Potpisi su za budale.
Ovo je vrlo zanimljivo.schmokljan » wrote:Griješiš draga Morticia,
umjesto očekivanog rasta imaju, u postocima, dvoznamenkasti pad posjećenosti. Prvi put u ohoho godina. Gazda je zabrinut, pitao je, na moderatorskom kutku, što se događa, ali nitko nije u stanju dati suvisao odgovor. Situacija je toliko loša da se Anderlon čak probao upustiti i u forumašenje, otvorio je i temu na književnosti koja je doživjela nesvakidašnji debakl. Naime - temu je komentirao on i jedan klon. Dakle - nitko.
A što se tiče toga da su ljudi samo brojevi - kad ljude počneš doživljavati samo kao brojeve - e tad će ti brojevi početi opadati. Prosto k'o pasulj.
Toliko da bih skoro mogao otići na f.hr i poslati Anderlonu poruku, da mu objasnim neke stvari.
Skoro.
Jer ne vidim smisla da džabe pomažem firmi koja mene tretira kao govno.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 848 times
- Been thanked: 1628 times
Ne moraš mu objašnjavati, pošalji mu link. Trkeljanja. 
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Ovo me sjetilo na neke ljude koji su trošili energiju na mene i na mnoge druge kad se to stvarno činilo rasipanjem bilo kome tko bi promatrao sastrane.Morticia » wrote: Naravno, to ne znači da vi i dalje ne možete ovo ili ono.
Samo... To je uzaludno rasipanje energije.
Na što svatko ima pravo- vaša energija, vaši živci.
Inspirirala si me da blogam
Ukratko, profesionalci su trošili svoje vrijeme ničim izazvani. Kad to gledam iz današnje perspektive stvarno su bili okruženi budalama koje pojma nisu imale. Jednu od tih budala je jučer netko pitao da li će ga naučiti fotkati
Nema ovo veze s Anderlonom, samo ono što se nekome čini na prvu ko trošenje energije na budale nekad to zapravo nije, samo se ne vidi odmah.
Happy Easter!
-
Whereabout
Meni on malo baca na ljevičara. Suzdržanijeg tipa. Ontopic: i bez okp-a.
.
Da suzdržanijeg... Ima li koja jača riječ? Ja ga imam kao frenda na Facebooku i u životu nisam vidio ni jedan jedini njegov post.Whereabout » wrote:Meni on malo baca na ljevičara. Suzdržanijeg tipa.
-
Whereabout
Opa. Ja ga nemam kao frenda na Facebooku. Tko je kog dodao i zašto?Emericzy » wrote: Da suzdržanijeg... Ima li koja jača riječ? Ja ga imam kao frenda na Facebooku i u životu nisam vidio ni jedan jedini njegov post.
.
Ne. Nikad nisam shvatio čemu Twitter služi.Whereabout » wrote:
Opa. Ja ga nemam kao frenda na Facebooku. Tko je kog dodao i zašto?:kauč: A pratiš li ga na Twitteru? Tamo ti on piše.
-
Whereabout
Ni ja baš nisam shvatila, imam akaunt, ali nikakve koristi od tog ni mene. Ipak, danas sam dobila mail da me netko novi prati na Twitteru.Emericzy » wrote: Ne. Nikad nisam shvatio čemu Twitter služi.
.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Gledam tvoj nick večeras i samo mi na pameti koalicija.kukuriku » wrote:ja ne znam što je tfitftifi.
ke, trebala bi znati?
oni su zli. nit me pitali, nit mi platili.
a ja ih reklamiram zabadžaba.nikad od mene kapitalista.
Nek(v)arljiva.
-
- Information
-