Muška sigurna kuća
Od milijun stvari par sitnih detalja.dejzi » wrote:Oprostite što upadam, ali po čemu su točno Japanci neobični?
Vidim i osjećam razlike, ali ne mogu definirat.
Ako putnički agent vidi da Japanac prvi put putuje u inozemstvo, na Zapad, obično ga upozorava na neke stvari, da se ljudi ne iznenade i da sebe i zapadnjake ne dovedu u neugodne situacije. Jedna stvar na koju uvijek upozoravaju jest da nije pristojno izražavati gađenje nad činjenicom da se zapadnjaci peru u kadi za kupanje. Japancima se bljuje od toga.
Kad je najebala nuklearna centrala u Fukushimi, starci su se počeli dobrovoljno javljati da rade na raščišćavanju i popravljanju, jer je za mlade šteta da idu u radijaciju. Za starce nije takva frka.
Izgubiš novčanik na ulici, naći ćeš ga ili na tom istom mjestu, netaknutog, ili kod uličnog policajca.
Meni je moj šef (2-3 stepenice iznad mene po 'zapovjednoj liniji') na radnom mjestu kuhao kavu i pravio sendviče.
Oni imaju tuš ili?Emericzy » wrote: Ako putnički agent vidi da Japanac prvi put putuje u inozemstvo, na Zapad, obično ga upozorava na neke stvari, da se ljudi ne iznenade i da sebe i zapadnjake ne dovedu u neugodne situacije. Jedna stvar na koju uvijek upozoravaju jest da nije pristojno izražavati gađenje nad činjenicom da se zapadnjaci peru u kadi za kupanje. Japancima se bljuje od toga.
Tj. što im je točno fuj, ako znaš?
Do continue, please.
Ovakve stvarčice su bitno zanimljivije od uvoza žita ili izvoza tune
Inače, meni su Japanci zakon jer im je, po onom što sam čula, potpuno svejedno kakav hodaš ulicom (a ne da svakim izlaskom van riskiraš toljagu u glavu jer imaš plavu, a ne bijelu majicu :karikiram:). Za ekstravagentne stilove pogledati visual kei, lolita (i varijacije na temu, tipa goth lolita)
..sam sebi? ma daaaj, preodrasli smo za spinanje psihoanalizom.Emericzy » wrote: On je to rekao Storukom. Ne kuri vatru u suhom šumarku.
Kako im se bljuje od kade, a cijele familije se peru u istoj vodi? 
I meni to ništa nije neobično.
Općenito mi se čini da se diže prevelika fama oko "tih Japanca koji su totalno čudni".
Poštuju tuđu privatnost, cijene te po onome što radiš, ne kako izgledaš, poslovna etika im je na višoj razini nego nama.
Da, jasno da se osjećaju određene kulturološke razlike, ali općenito divljenje/zgražanje mi je bezobrazno.
I meni to ništa nije neobično.
Općenito mi se čini da se diže prevelika fama oko "tih Japanca koji su totalno čudni".
Poštuju tuđu privatnost, cijene te po onome što radiš, ne kako izgledaš, poslovna etika im je na višoj razini nego nama.
Da, jasno da se osjećaju određene kulturološke razlike, ali općenito divljenje/zgražanje mi je bezobrazno.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
perzePerzefona » wrote: Bože, unda, vidiš me u svemu i svakoj.Smanji doživljaj. Rekao je to Jevgeniji.
nisam ja kriv sto ti vrdas i pises izmedju postova.
dakle, negiras da si sadrzajno zauzela emericija. da, ne? ..nemoj sad ovo ono..
Pa to moraš njega pitati, Vidiš, njega sam zaboravila...a unda » wrote: perze, jest on to rekao jevgi
, ali jednadzba je ok, samo treba uvest jos jedan red..
nisam ja kriv sto ti vrdas i pises izmedju postova.
dakle, negiras da si sadrzajno zauzela emericija. da, ne? ..nemoj sad ovo ono..
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
...otvaram terenski operativni sastanak u muskoj sigurnoj kuci.
muskarci i muskarice,
zelio bih vam cestitati na danasnjem drzanju, cvrstom i kamenom, prilikom danasnjeg napada na ovu nasu ionako opkoljenu kotu.
bilo je..tvrdo, ali nakon sto je danasnja hed kokos napustila bojno polje i ostalima je znacajno pao moral i pocele su se takticki povlaciti, sto bi znacilo..perima bez obzira.
zao mi je sto nisam mogao vise doprinijeti obrani osim nesto logisticki, ali bih posebno istaknuo pozrtvovnost ratnika hekatonhira i gazde.
u toj brojcano neravnopravnoj borbi, ne pitajuci sto oni mogu napraviti za njih, nego sto one mogu napraviti za nas, odlucno su se suprotsyavili toj borg kosjoj kokorili.
cesto puta su ostajali i bez municije, ali su borbom prsa u prsa uspjeli odrzati polozaj i zastiti ranjenike i civile.
predlazem da se hekatonhir i gazda unaprijede u cin rendzera topika.
kamaradi, cast mi je bila biti danas s vama, rame uz rame u ovom povijesnom topickom trenutku :ricard peti:
ujedno, zelim poruciti da je ovo samo jedna bitka i da se pripreme za nocni napad, kako to vec borg kokose znaju, ali i neka znaju da mi znamo.
haugh!

muskarci i muskarice,
zelio bih vam cestitati na danasnjem drzanju, cvrstom i kamenom, prilikom danasnjeg napada na ovu nasu ionako opkoljenu kotu.
bilo je..tvrdo, ali nakon sto je danasnja hed kokos napustila bojno polje i ostalima je znacajno pao moral i pocele su se takticki povlaciti, sto bi znacilo..perima bez obzira.
zao mi je sto nisam mogao vise doprinijeti obrani osim nesto logisticki, ali bih posebno istaknuo pozrtvovnost ratnika hekatonhira i gazde.
u toj brojcano neravnopravnoj borbi, ne pitajuci sto oni mogu napraviti za njih, nego sto one mogu napraviti za nas, odlucno su se suprotsyavili toj borg kosjoj kokorili.
cesto puta su ostajali i bez municije, ali su borbom prsa u prsa uspjeli odrzati polozaj i zastiti ranjenike i civile.
kamaradi, cast mi je bila biti danas s vama, rame uz rame u ovom povijesnom topickom trenutku :ricard peti:
ujedno, zelim poruciti da je ovo samo jedna bitka i da se pripreme za nocni napad, kako to vec borg kokose znaju, ali i neka znaju da mi znamo.
haugh!
dakle, to znaci..da. ok. sad znamo.Perzefona » wrote: Pa to moraš njega pitati, Vidiš, njega sam zaboravila.
eeeedit
uostalom, perze koke, rekla si da se tebe muskarci boje. jel te se i emerici boji? i kako ti to znas? i jel to znaci da emerici nije musko ili jest? i kako ti to znas?
ajde, gugutaljko, da cujemo oguk.. : dva saha, tri mata:
Ti si, unda, jako romantiĆan. To je ljepši način da ti kažem da izmišljaš.
I nemoj mi tovariti ovdje animozitet eventualnih aspirantica prema njemu. I nije u redu čovjeku umanjivati izglede, kad se već kočoperi ovdje.
Sad više ne znam jel tvoji upisi imaju veze sa mnom (što je vrlo laskavo) ili je najobičnija subverzija njegovog djelovanja na žene potaknuta nekim muškim motiviima.
romantika nije izmisljanje. to je samo vidjene istine s netocne strane.Perzefona » wrote: Ti si, unda, jako romantiĆan. To je ljepši način da ti kažem da izmišljaš.
I nemoj mi tovariti ovdje animozitet eventualnih aspirantica prema njemu. I nije u redu čovjeku umanjivati izglede, kad se već kočoperi ovdje.
Sad više ne znam jel tvoji upisi imaju veze sa mnom (što je vrlo laskavo) ili je najobičnija subverzija njegovog djelovanja na žene potaknuta nekim muškim motiviima.
ne tovarim ja nista, pitanje je samo jel se emerici sadrzajno tobom tovari ili ne? po dosadasnjim argumentima, odgovor je ..da.
priznaj.
ma koja subverzija? ne okreci temu, ne trolaj..
....a unda, daj se saberi. Recimo da to i jest tako. Kako ja to mogu znati? Evo, idem ga pitati da ti mogu reći...a unda » wrote: romantika nije izmisljanje. to je samo vidjene istine s netocne strane.
ne tovarim ja nista, pitanje je samo jel se emerici sadrzajno tobom tovari ili ne? po dosadasnjima argumentima, odgovor je ..da.
priznaj.![]()
I da,, on me se boji. I ti bi trebao.
btw, sviđam definiciju romantike.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 757 times
- Been thanked: 1412 times
..a unda » wrote:...otvaram terenski operativni sastanak u muskoj sigurnoj kuci.
muskarci i muskarice,
haugh!![]()
Kad smo već kod bitke, znaš kako ide: naoružavanje, ušivanje zlatnika u kaput, to je za Harona, govor, pogibija. Katalog iz svakog epa.
Što ćemo mi ušiti, siromasi? Prezervative?
Potpisi su za budale.
..boji se emerici? tebe? http://www.youtube.com/watch?v=LHEBd_igOGs ..samo ga ti pitaj. jel do tebe?Perzefona » wrote: ....a unda, daj se saberi. Recimo da to i jest tako. Kako ja to mogu znati? Evo, idem ga pitati da ti mogu reći.
I da,, on me se boji. I ti bi trebao.![]()
..
..i ja bih trebao?
Najprije se operu. Pod tušem, u lavoru ili već nekako. Onda čisti idu u kadu. Kada je za uživanje i relaksiranje, a ne za pranje. Prati se u njoj njima je kao da pišaš u vodu u kojoj se kupaš.Ashtaroth » wrote:Oni imaju tuš ili?
Tj. što im je točno fuj, ako znaš?
Pa to potpuno ima smisla. Ležanje u vodi u koju si se olinjao, oljuštio itd., fuj.Emericzy » wrote:
Najprije se operu. Pod tušem, u lavoru ili već nekako. Onda čisti idu u kadu. Kada je za uživanje i relaksiranje, a ne za pranje. Prati se u njoj njima je kao da pišaš u vodu u kojoj se kupaš.
- Stitch
- Head Honcho
Najprije se operu. Pod tušem, u lavoru ili već nekako. Onda čisti idu u kadu. Kada je za uživanje i relaksiranje, a ne za pranje.
Potpisi su za budale.
pa, naravno, nego kako drugacije. to se od tebe i ocekuje. ali ona suuuti..neeema je, nema.
a ko suti..
Pa možda i ona značajno šuti. Tu na ovom forumu većinom smo značajni ljudi...a unda » wrote: pa, naravno, nego kako drugacije. to se od tebe i ocekuje. ali ona suuuti..neeema je, nema.
a ko suti..![]()
![]()
![]()
- Stitch
- Head Honcho
Da skratimo priču - koje su forumašice slobodne? Neka se ovdje predbilježe. Ostale više ne puštamo. 
Potpisi su za budale.
Ne samo slobodne nego i voljne.Hekatonhir » wrote:Da skratimo priču - koje su forumašice slobodne? Neka se ovdje predbilježe. Ostale više ne puštamo.
Može i s manjom govornom manom. (Da ne znaju reći 'ne'.)
-
- Information
-