ElliQuinn » wrote: Jesu.
Tamno, svijetlo, srednje? Moje su boje mora.
Vratila sam psa doma, idem dalje, samo da ubacim:Lord Byron » wrote: O, Bože, pa svi dijelovi! "the only things that looks good on you is me".
Edit: može preimenovanje u Drugi summit nesvrstanih? Onak, bringz ap memoriz.. .
Da za summit.Tea Tree » wrote: Vratila sam psa doma, idem dalje, samo da ubacim:
Drugi summit mi je super! Jesu ostali za?
Tko kaže da nema sisa?
Daj ti i svoje, vidiš da ona šuti. Pa ako baš hoćeš, možemo ti ih i vratiti kasnije.Nica » wrote:Ja vam ne dam ništa. Jedino što na meni može proći su uši, a njih vam može dati i Zekoslawa.
Aj, prvo ćemo sklepati tijelo, glavu, ruke, noge, sve.
Daj zube. Daj i jednu sisu, za pod bor. Neka tebi ostane bar jedna za Božić.Pješčana wrote:sretan Pošić, što ste dosad skupili?
ako nemate još. ja vam dajem zube .
mogu vam dati i sise, ali zasita se ne želim nametati. samo vam želim bar jedan poklon staviti pod bor.
ako već imate, vratite nazad![]()
Ako ne daš uši, daj bakalara.Zekoslawa wrote:Shvatila sam da ste svi suglasni oko ovog naslova, pa sam promijenila. Ako mi je štogod promaklo, izvin'te, ubi me bakalar.
Ti se ne smij, neromantična jedna aždajo svakakva.aisling wrote: Al sigurno nisu ista nijansa![]()
Smiješna sam si![]()
Sise. Ili ću jednu ja, drugu pješčana. Dogovorit ćemo se.ex_anais » wrote:Što ti Tea daješ? Promaklo mi.
Kako je meni lijepo otkad se ne lakiram.ex_anais » wrote:Tek da se zna, Essence lakovi su smeće. Treći put dokazano. Osušen jedan sloj i otkine se nakon nekog vremena. Nikad više.
Meni su uništili nokte.ex_anais » wrote:Tek da se zna, Essence lakovi su smeće. Treći put dokazano. Osušen jedan sloj i otkine se nakon nekog vremena. Nikad više.
Pazi što pišeš, nisam još nabavila nove naočale.ElliQuinn » wrote: Ovaj, moj animus, pretpostavljam.
Kad nabaviš nove, daj nama stare.Margarita » wrote: Pazi što pišeš, nisam još nabavila nove naočale.
Daj!sabaa wrote:
Ako primate ja dam kosu.![]()
Važi, poklanjam jedne ružičaste naočale.Tea Tree » wrote: Kad nabaviš nove, daj nama stare.![]()
Uuuu, hvala, hvala! Trebat će za ovu idealnu ženu koja se upravo sastavlja od dijelova.Margarita » wrote: Važi, poklanjam jedne ružičaste naočale.
Kažeš, ako ga bude, da ne najebeš.
Users browsing this forum: ClaudeBot, PetalBot, SemrushBot and 0 guests