Naravno da jest, kontrola je majka...a unda » wrote: ..a sta ce ti to? ma za koga? ma jel to vrijedno?
Pojma nemaš o ženama.
Naravno da jest, kontrola je majka...a unda » wrote: ..a sta ce ti to? ma za koga? ma jel to vrijedno?
kojim bavljenjem? onim sto je hekaton rekao, tajlandskim?kuki » wrote:Na stranu sad želja za seksualnim usrećivanjem partnera (i ja bih link, znam samo za Kegelove), bavljenje tim mišićima vrlo povećava vlastitu orgazmičnost.
Fejkala si orgazam bez da se poseksaš.kuki » wrote:Pa, ja sam jednome fejkala, da imam izgovor da ga fizički odstranim sa sebe a da ne provedem iduća 2 sata brišući mu suze s obraza.
U moju obranu, imala sam 16, i u moju obranu broj dva, imala sam dovoljno mozga ili nečega da se nikad nisam poseksala s njim.
ne, nuzda je majka i to cudnog drustva u krevetu..
Pa dobro, recimo da ti je unda upravo napisao horoskop na trkeljanju...bliss » wrote:Al ozbiljno, nisam baš bila u situaciji da mi je TV program bio zabavnija opcija od seksa.
..ma sve je moguce, ali ti to ne razumijes. cak je moguce da neka djevica odorgazmira nepoznavajuci te i samo gledajuci te, ali osim sto ti nikada neces onda bit na sigurno jel tada prestala bit djevicom, neces bit ni siguran jel odfejkala.nodens » wrote:Fejkala si orgazam bez da se poseksaš.Mislim da je krajnje vrijeme da otvorim onu temu...
..dobro, onda si na strani koja oce bit kontrolirana? uzivas u tome? ..jel to oces rec?Hekatonhir » wrote:Misliš da bi one izvježbale mišiće kako bi nama ugodile? Naravno da ne bi.
Seks je jedno od najmoćnijih oruđa kontrole, oduvijek. Je li sad jasnije?
Vocjorpojnt? Kako prekinuti seks ako ti se više ne da? Hm....kažeš da ti se više ne da?Nikolajevna » wrote:Pa dobro, recimo da ti je unda upravo napisao horoskop na trkeljanju...
..ali onda se tu ne radi o fejkanju.Nikolajevna » wrote:Pa dobro, recimo da ti je unda upravo napisao horoskop na trkeljanju...
Ne, ja sam samo leptir koji leti na svjetlo. Znam kako će to završiti, ali letim. Kontrakcije su kontrakcije, jebo žarulju...a unda » wrote:..dobro, onda si na strani koja oce bit kontrolirana? uzivas u tome? ..jel to oces rec?
Zajebavaš se? Kažeš dečku da ti se ne da? Pa reci mu da te boli glava, grom te ubio. Ali ne, ne da mi se. Joj, da mi je hodati s tobom, samo da te mogu nogirati.bliss » wrote:Vocjorpojnt? Kako prekinuti seks ako ti se više ne da? Hm....kažeš da ti se više ne da?
Hekatonhir » wrote:.. Joj, da mi je hodati s tobom, samo da te mogu nogirati.
Pa ono malo puta (sad se mogu sjetiti jednogHekatonhir » wrote:Zajebavaš se? Kažeš dečku da ti se ne da? Pa reci mu da te boli glava, grom te ubio. Ali ne, ne da mi se. Joj, da mi je hodati s tobom, samo da te mogu nogirati.
Hekatonhir » wrote:Zajebavaš se? Kažeš dečku da ti se ne da? Pa reci mu da te boli glava, grom te ubio. Ali ne, ne da mi se. Joj, da mi je hodati s tobom, samo da te mogu nogirati.
Kako reagiraš ako žena pored tebe ne svrši?Hekatonhir » wrote:Ja samo kažem da treba voditi računa o partnerovim osjećajima. I samopouzdanju, među ostalim. Svaka je laž bolja od tog "ne da mi se". Što će čovjek pomisliti, ha?
"Ne da mi se" možda jest iskreno. Ali nije lijepo, ne.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests