Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)
Ajvi » wrote:Koncentrat od rajčice. U ovom receptu nepotrebna, kao i Vegeta.
neš ti reć šta je viška, šta nije
recept? slika?Pješčana wrote:chocolate fudge brownies
danas sam mami na milosti! što skuva, ima da jedem!
e da, mene uvik navečer uvati grozna želja za slatkim! pa umisto da žderem kekse, kolače i čokolade, smislila sam recept...zapravo, to je baby kašica!
dakle, u blender uvalim bananu, jabuku, cimeta, koji brazilski oraščić (može i lješnjak, badem...a može i bez toga, nego ja volim kad mi krcka pod zubima
meg ti je glupa!!! :xlux:
pješčana

kako je voće kalorijska bomba?
i da...ja ne mogu pojest red čokolade, niti 2 keksa?
ja pojedem pola čokolade ili 10 keksa! 
a ovo je potpuni obrok, ovo mi je večera kojom usput i ubijem želju za slatkim!
i ne ide tu brdo keksa, idu 2-3 pti ber ekksa, i 3-4 lješnjaka!
ja konšervu stavljam u sva variva...da mi bude crvenije!Ajvi » wrote:A kad ja doma nemam ni Vegetu ni konšervu. I nikad mi nisu zatrebale.
Dakle, umjesto da pojedeš 2 keksa ili red čokolade ti uzmeš kalorijsku bombu. Grejt!![]()
To mi je, onako, više doručkovno.
kako je voće kalorijska bomba?
i da...ja ne mogu pojest red čokolade, niti 2 keksa?
a ovo je potpuni obrok, ovo mi je večera kojom usput i ubijem želju za slatkim!
i ne ide tu brdo keksa, idu 2-3 pti ber ekksa, i 3-4 lješnjaka!
moje najomiljenije jelo (samo kad netko drugi očisti inćune)Morticia » wrote:Mi danas inćune i blitvu.
(edit: a i blitvu
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
ja sam na moru stalno pila mojito koktel i sad proučavam razliku između margarite i mojitaMargarita » wrote: Nedavno sam jela genijalan gulaš. Kuhao se šest sati u kotliću nad vatrom. I mislila sam na tebe.
mislim da je kvaka samo u tome što je mojito jednostavniji, a i oko kuće je bilo puno mente. sastav srkačica glamurozan, čak smo si i nokte lakirale!
Najčešći koktel koji pijem radi se jednostavno. Skuhaš voće, koje već nađeš u voćnjaku ili na placu, sad su dobre vinogradarske breskve, (višnje su mi najfinije), dodaš i cimet, limun, vaniliju, što voliš. Onda to ohladiš i procijediš. Pa tekućinu daš djeci da popiju jer ne vole kuhano voće, usto im piliš kako je to zdravije od cole. Ocijeđeno voće staviš u veliku čašu i zaliješ plavcem.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita » wrote:Najčešći koktel koji pijem radi se jednostavno. Skuhaš voće, koje već nađeš u voćnjaku ili na placu, sad su dobre vinogradarske breskve, (višnje su mi najfinije), dodaš i cimet, limun, vaniliju, što voliš. Onda to ohladiš i procijediš. Pa tekućinu daš djeci da popiju jer ne vole kuhano voće, usto im piliš kako je to zdravije od cole. Ocijeđeno voće staviš u veliku čašu i zaliješ plavcem.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia » wrote:Mi danas inćune i blitvu.
ja bi to!
mislim da će mama danas blitvu! otac jučer donia!
jao...obožavam blitvu
tako sam ti ja pila nekakvu sangriju na rtu kamenjaku, ima 'safari bar' u šumici. samo što je voće bilo sirovo. voćna salata s vinom. prvo sam htjela limunadu jer je točiš sam sa špine (slavine) na šanku (!), ali kad sam vidjela to nešto kako s kacijolom vade iz udubljene lubenice, predomislila sam se. kao malo dijeteMargarita » wrote:Ocijeđeno voće staviš u veliku čašu i zaliješ plavcem.
-
- Information
-