Užasno me sjetila na srednju školu.
Trkeljaški Now Playing
Noćas sam sanjala da sam u nekom ogromnom dućanu sa šeširima, a na radiju je svirala ova pjesma i cijeli mi dan ne izlazi iz glave:http://www.youtube.com/watch?v=foNrZi2v ... re=related
Psst, Perze, kako si dobila to da ti se ne vidi URL nego naziv pjesme?
Psst, Perze, kako si dobila to da ti se ne vidi URL nego naziv pjesme?
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it without a sense of ironic futility.
Uh, baš se moram sramotiti.xibalba » wrote:Psst, Perze, kako si dobila to da ti se ne vidi URL nego naziv pjesme?
Daklem, kliknula sam "quote" na nečiji upis gdje se isto tako vidi naslov. I proučavala ga na novom tabu.
Jasno ti je da postoji brži i pametniji način. Ali moraš pitati nekog pismenijeg.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Marlon Roudette - New Age
Uopće mi nije jasno zašto sam se zakačila za uvu pjesmu. Uopće inače ne volim ovakve vokale. Ali u zadnjih par dana sam pjesmu odslušala sramotno velik broj puta.
Uopće mi nije jasno zašto sam se zakačila za uvu pjesmu. Uopće inače ne volim ovakve vokale. Ali u zadnjih par dana sam pjesmu odslušala sramotno velik broj puta.
Danas čula na radiju, prije tog ne sjećam se kad sam zadnji put čula, ništa specijalno, ali sam zapamtila pjesmicu 
Ten Sharp - Ain't My Beating Heart
Ten Sharp - Ain't My Beating Heart
- esmerallda
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 650 times
- Been thanked: 1070 times
Almost Rosey
- Stitch
- Head Honcho
Almost Rosey
- Stitch
- Head Honcho
Našao sam dulju inačicu pa editirao post. Ovu nisam preslušao do kraja. Ne znam što mi je draže, Natalie ili onaj njezin gitarist. 
Šalu na stranu, ali tip tako kulerski, neopterećeno svira da mi je svaki ton čisti mrak.
Šalu na stranu, ali tip tako kulerski, neopterećeno svira da mi je svaki ton čisti mrak.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Evo jedne lagane za kraj: Dire Straits - Telegraph Road (Live in Basel, 1992.). Integralna, 14 minuta u komadu. 
Potpisi su za budale.
Mislim da bih se s tobom potukla da mi počneš puštati glazbu. Dire straitsi su mi sinonim za mučenje. 
Vrtila mi se danas pa neka je sad ovdje. Jedina snježna pjesma koju volim:
Acrade Fire - Neighborhood #1 (Tunnels)
Vrtila mi se danas pa neka je sad ovdje. Jedina snježna pjesma koju volim:
Acrade Fire - Neighborhood #1 (Tunnels)
gonj špadi
- Stitch
- Head Honcho
A dobro, valjda bismo se poslije i pomirili. U tišini.klonka » wrote:Mislim da bih se s tobom potukla da mi počneš puštati glazbu. Dire straitsi su mi sinonim za mučenje.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Information
-