Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
Almost Rosey

Post 31 May 2012, 12:56

vrrrlet » wrote:Da sad netko baca pare, ja se ne bih tukao za njih. Ako se da elegantno pokupiti, ok, ali da se idem lemati za lovu?
Čak i da nemaš od čega živjeti? Čak i da si očajan?

MmeTipfeler

Post 31 May 2012, 12:57

Teta u knjižnici. Mreža KGZ-a. U lipnju neće izdavati knjige, jer imaju reviziju (?) pa su mi ponudili da uzmem više knjiga. Pitam ja koliko. Koliko možete ponijeti. I ja ponesem 14 (slovima: četrnaest) komada. Za cijeli mjesec. E, ne može toliko. Pa kad ćete to pročitati? Haloooo, ženo, dvaput tjedno dolazim u knjižnicu i svaki put vratim i posudim tri knjige. Čitam knjigu dnevno. A ti mene pitaš kad ću to pročitati.

Kad budete imali pristojnu ponudu, onda možemo razgovarati o malo duljem roku. :D
vrrrlet

Post 31 May 2012, 13:00

Morticia » wrote:Možda bi, da kod kuće imaš gladno dijete, učinio i puno gori atak na svoje dostojanstvo od jednog sitnog lemanja za par tisućica.
Ja sam svoje dostojanstvo odavno pogazio sudjelujući u ovoj civilizaciji, tako da uopće ne razumijem o čemu pričaš.

Zato valjda roditelji šopaju djecu, jer ako su im doma djeca gladna, gaze dostojanstvo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 31 May 2012, 13:02

Ne, ne gaze siromašni ljudi po difoltu svoje dostojanstvo, ali pred glađu se i najčvršće dostojanstvo u stanju istopiti i nestati.
Pogotovo kad o tebi ovisi dijete, npr.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 31 May 2012, 13:08

Almost Rosey » wrote:
Čak i da nemaš od čega živjeti? Čak i da si očajan?
Opet se ne bih lemao za siću. Krao bih u tišini, kao gospodin, a ako bih se lemao, to bih radio za veliku lovu. Kao što se ne bih kurvao na kolodvoru, nego s mirisnim milfačama boljeg izgleda i socijalnog statusa. Mislim, za sve postoji mjesto i način.

A dijete u krajnjem slučaju uvijek možeš prodati u dobru kuću, ili ga pojesti.
Leteća
babin nakurnjak

Post 31 May 2012, 13:31

vrrrlet » wrote:
Opet se ne bih lemao za siću. Krao bih u tišini, kao gospodin, a ako bih se lemao, to bih radio za veliku lovu. Kao što se ne bih kurvao na kolodvoru, nego s mirisnim milfačama boljeg izgleda i socijalnog statusa. Mislim, za sve postoji mjesto i način.

Nisam ni sumnjala u tvoju uglađenost. Takvi su najzabavniji kad popizde. Kladila bih se na tebe u uličnoj borbi za kikiriki. :kokice:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
blue
Asgard

Post 01 Jun 2012, 09:27

Fali mi vremena i fali mi forum, i to ne samo danas, a mislim da će takvo stanje strajati još neko vrijeme :tuzni: Ovaj forum, da ne bi bilo zabune :D

Ovo o ruskom smeću :flop: Potpisujem Morticiju svaku riječ.
*jezebel*

Post 01 Jun 2012, 10:52

pobjeg’o mi je bus pa sam s pun k**** stvari u rukama i skljocavim koljenom krenula pjeske. na semaforu sam k’o neki jadni debil cekala valjda deset minuta. :brukica: onda sam skuzila da tipkalo ne radi. onda sam cekala jos pet minuta. pa sam skuzila da se zeleno ni nece upaliti. :facepalm: nedugo nakon toga, krenem preko ceste, a lik koji je s autom vec prosao zebru komotno vozi u rikverc bez da me uopce vidi. Image smanjili su format bureka u mojoj omiljenoj pekarni, sto je mozda i dobro, ali ne zelim ga platiti jednako. kisa. sparina. danas moram jos jednom u grad, mozda bih mogla otkazati. :rofl:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
ombia

Post 01 Jun 2012, 12:34

Odakle ti klecava koljena? Jel to ucinak tvog penisica na tebe? :o
A nazivciralo me sinoc. Makla sam tavu sa vatre, ali sam pametno rucku okrenula prema ukljucenom ringu, bla bla na telefon. Zavrsim razgovor.
Zaboravim. Pa tava nije na ringu. I primim za metalnu drsku ugrijanu do usijanja. Ono bas primim, jer sam se pripremila da drzim tesku tavu punu sadrzaja. :mama:
Pješčana

Post 01 Jun 2012, 12:50

idem na Floraart :rolleyes:
vani lije pa se pitam koliko će tog uopće biti za vidit i kupit
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 01 Jun 2012, 13:11

zapela sam u vrtu pa naišla na grm limuna i sva se izgrebla i pri tom dobro ozlijedila jer sam se ujedno i nabila na one odrezane grane što su se zimus smrzle
jbmt, boli $%&#%%$#* ide mi krv, imam modricu..
kurvanjski avatar, a
karambol

Post 01 Jun 2012, 15:03

Pješčana » wrote:idem na Floraart :rolleyes:
vani lije pa se pitam koliko će tog uopće biti za vidit i kupit
Kupi plavu orhideju na Kalia štandu.... :cerek:
karambol

Post 01 Jun 2012, 15:05

Chilimama » wrote:zapela sam u vrtu pa naišla na grm limuna i sva se izgrebla i pri tom dobro ozlijedila jer sam se ujedno i nabila na one odrezane grane što su se zimus smrzle
jbmt, boli $%&#%%$#* ide mi krv, imam modricu..
Moraš si nabaviti jednog malog vrtnog zmaja koji će ti takve biljke imati pod kontrolom... :zubo:
Almost Rosey

Post 01 Jun 2012, 16:48

grlo me boli :gaah:
Pješčana

Post 01 Jun 2012, 21:10

išla sam pokupiti grudice zemlje na posu pored prozora što se razasulo, i u polumraku izgleda da nije bila zemlja nego neki kukac, a ne znam koji jer je bio polumrak :mama: u stanu i onda se nije htio maknuti s prsta i oboo me je.
ja ne volim kukce i još ne volimnepoznate kukce u stanu koji me bodugrizu :(

ne volim više ovaj stan. srećom pa odlazim iz njega
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Margarita

Post 03 Jun 2012, 01:38

Danas još ništa. Ali stigne. Tek sam došla na posao.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 03 Jun 2012, 19:19

Margarita » wrote:Danas još ništa. Ali stigne. Tek sam došla na posao.
Margarito, jesi li još na poslu?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Margarita

Post 04 Jun 2012, 07:16

ElliQuinn » wrote: Margarito, jesi li još na poslu?
Bila sam od jedan do sedam ujutro. Nakon subote provedene na konvenciji i prije nedjelje provedene plijeveći ostanjak vrta koji je preživio muževu kosilicu. Mislim da ću danas poslije tri otići doma pa makar popadale sve transakcije na svijetu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Herp
Nikki Gauda

Post 04 Jun 2012, 22:18

Leteća » wrote:Ovak, išla sam u razred s jednim bogatim mladunčetom koje je slavilo rođendan tako što bi se popelo na katedru i bacalo bombone na pod. I ekipa ih je kupila.
Da se bar našla nekolicina pametnijih i zalijepila mu par odgojnih, drukčije bi taj 'armoniku svir'o.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
vrrrlet

Post 05 Jun 2012, 09:55

Herp » wrote:
Da se bar našla nekolicina pametnijih i zalijepila mu par odgojnih, drukčije bi taj 'armoniku svir'o.
Odmah nasilje. :rolleyes: Isus bi učinio drugačije, Isus bi na gađanje bombonima odgovorio tortom. Slijedite Isusa, a ne ovu zmiju.
Pješčana

Post 05 Jun 2012, 18:09

postoji jedan dućan s krasnim nakitom. krasnim. godinama pokušavam skužiti di je, ali frendica koja kupuje kod njega je orijentacijski deprivirana, te sam tek ovaj vikend, nakon što sam ju natjerala da mi govori kako se kreće do tog dućana ( ko da je hipnotizirana) shvatila da mi žena godinama govori krivu ulicu.
napokon saznam ja ulicu, i jučer se zaletim da kupim par rođendanskih poklona tamo, još požurim i dođem oko 6 jer ne znam dokad rade. Rade do 5 :rolleyes:
vrlo uredsko radno vrijeme.
ok, danas požurim i stvarno usred ove kiše trčim do Petrinjske di ima dućan, i dođem u 16. 23, dućan opet zatvoren.
a nema mob ni tel. broj nigdje u izlogu. odem do nekog otvorenog susjednog lokala, da bih saznala da ovaj uvijek malo ranije ode doma.
pajebemumater.

nisu mi jasni ljudi koji se bave prodajom, a ne bave se prodajom. koji kurac onda imaš napisano radno vrijeme? :mad:
ombia

Post 05 Jun 2012, 21:14

:rofl: dogodilo mi se slicnom kod posjeta urara nedavno. Isto tako zurim u pauzi jer kao radi dvokratno. Dodjem pola sata prije zatvaranja, nema ga. Pitam u lokalu do. Kao danas je ranije otisao nesto obaviti. Dobro. Drugi dan dodjem 20 minuta nakon sto bi opet trebao otvoriti. Nema. Cekam 10 minuta. Nema. Kaze tip lokal do, ma znate ima bolesnog necaka pa je otisao posjetiti ga. Jebote ja nepismenog pa napisi onda na papir i zaljepi na vrata da dolazis sat vremena kasnije.
Eto meni sat prodao nije.
Splenda

Post 06 Jun 2012, 00:43

vrrrlet » wrote:
Odmah nasilje. :rolleyes: Isus bi učinio drugačije, Isus bi na gađanje bombonima odgovorio tortom. Slijedite Isusa, a ne ovu zmiju.
bogohulniče. post ti je prijavljen. :samar:
Pješčana

Post 06 Jun 2012, 01:14

*Splenda* » wrote:
bogohulniče. post ti je prijavljen. :samar:
Splendo, nema te danima a onda prijavljuješ post o kolačima i bombonima?

ozbiljno?
karambol

Post 06 Jun 2012, 09:27

Kad ce vise ova baba Zima spakirati svoj kufer i otici doma tetositi pingvine? :gaah:
  • Information