Umjesto "kažnjen" ili "ima opomenu" bi se mogao istetovirati avatar i staviti pokoji prsten, naušnicu, nanosnicu. I neki nabrijani motor. To samo za kulere.JPK » wrote: To uopće ne bi imalo pedagoški efekt. Naljepnice poput "kažnjen" i "ima opomenu" su cool za imati, bad boy statusni simboli, žene bi same slale slike sisa u inboks takvima. S druge strane, "retard" nije toliko cool i ne bi izazvao vlaženje pikica nego podsmijeh.
Vaši prijedlozi
Sviđa mi se kako pleše, baš je simpatičan.ex_anais wrote:Admine nakon što zatvore temu na pžk-u. Doduše, vjerujem da njihovo veselje nije tako razdragano, ali bit ću pristojna.
Mene, eto, nije podsjetio na isto na što i vas.
Groupie :cerek:
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Vidi tko su nam članovi ovdje. Nema tog početka koji ne bi obećavao od ove ekipe Vatrenih.Ajvi » wrote:Ae. Nije to to. Trebaju mi ti brojevi.
I fali mi ono kad prolazim po temama pa vidim dio uvodnog posta bez da otvaram temu. To mi je kao kad čitam knjigu. Ako početak ne obećava ne trebam ni čitati dalje.
Te mawe pwawe su gamad. Nitijedna nije nit' mala, nit' plava. Jebote, očekuješ malu plavu (samim time i razmjerno slatku), a dođe ti gamad od 190 kratke zelene kose. FFFFFFFFFFFFFFF- 
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Sviđa mi se ideja, ali ovi natpisi mi se čine malkice prejakima. Možda da idemo "here's your sign" rutom radije?JPK » wrote:Imam prijedlog za kažnjavanje. Umjesto kartona, mislim da bi bilo manje agresivno, a efektivnije i zabavnije da korisnik preko avatara nosi traku s natpisom "debil", "retard", "seronja" i slično, kao što na nekim forumima imaju tu traku za online korisnike. Postoji li taj plugin?
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- Lord Byron
Forum pokazuje sat više kao točno vrijeme. Ne sjećam se je li i prije bilo tako ili nije vraćen sat unatrag.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Vrijeme koje ti forum pokazuje trebaš sam podesiti u User Control Panelu, pod Board Preferences.Lord Byron » wrote:Forum pokazuje sat više kao točno vrijeme. Ne sjećam se je li i prije bilo tako ili nije vraćen sat unatrag.
- Lord Byron
UTC + 1, Central European Time, Summer Time in effect: Yes. 
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Sad klikni na No, jer je ljetno računanje vremena prestalo vrijediti.Lord Byron » wrote:UTC + 1, Central European Time, Summer Time in effect: Yes.
- Lord Byron
Razočaran sam. K'o onaj "virus lijenih programera" - kad ga dobiješ, moraš sâm pobrisati sve diskove.ElliQuinn » wrote: Sad klikni na No, jer je ljetno računanje vremena prestalo vrijediti.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ručni rad je precijenjen.Lord Byron » wrote: Razočaran sam. K'o onaj "virus lijenih programera" - kad ga dobiješ, moraš sâm pobrisati sve diskove.
- Lord Byron
Ako je neka utjeha, meni se na krstarici i dalje ukazuju poruke iz budućnostiZe. » wrote:Što se tiče pomicanja sata, malo je glupo rješeno.
Nešto drugo: je li problem negdje objavljivati mjesečnu statistiku posjeta, page views i tako to? Ima nas freudovskih tipova kojima je to zanimljivo
- Maleficent
Jel mene oči varaju il zbilja još nema topika gdje stavljamo slike zgodnih mužjaka? Ja bih to. 
Može li se naći mod da se mogu moderatori stavljati na ignore listu? Pa između ostalog, oni kojima moje plahte smetaju, me mogu staviti na ignore.
Ili, teža verzija, degradirati sve u obične usere, i dati 'na ruke' ovlasti za moderiranja, jer valjda se ne može staviti u ignore samo one koji su u admin/mod grupi?
Ili neki addon za operu/firefox/seamonkey koji radi javascript ignore, lijepo molim.
PMovi i tako stižu i od onih koji su ti na ignore listi, tako da nije da ima utjecaja na to.
Ajd pliz vidi jel ima išta od toga.
Ili, teža verzija, degradirati sve u obične usere, i dati 'na ruke' ovlasti za moderiranja, jer valjda se ne može staviti u ignore samo one koji su u admin/mod grupi?
Ili neki addon za operu/firefox/seamonkey koji radi javascript ignore, lijepo molim.
PMovi i tako stižu i od onih koji su ti na ignore listi, tako da nije da ima utjecaja na to.
Ajd pliz vidi jel ima išta od toga.
Ja predlažem (pod)forum Zdravlje.
I da. Tema Trudnoća se mora negdje otvoriti. Da to otvorim na Dječjem kutku, Ljubav i seks (iz jasnih razloga) ili da pričekam (pod)forum Zdravlje, ako će se otvoriti.
I da. Tema Trudnoća se mora negdje otvoriti. Da to otvorim na Dječjem kutku, Ljubav i seks (iz jasnih razloga) ili da pričekam (pod)forum Zdravlje, ako će se otvoriti.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Trenutno Trudnoću možeš otvoriti na Dječjem kutku ili na Okruglom stolu. Mislim da je logičnije na Dječjem kutku, tamo cure znaju o čemu je riječ.Aurora » wrote:Ja predlažem (pod)forum Zdravlje.
Zdravstvene teme trenutno spadaju na Okrugli stol (okrugli stol je pdf na koji idu sve teme za koje još nije bilo interesa dovoljno za otvaranje cijelog pdf-a, jer smo još mali).
Ako je tema vezana uz zdravlje, u naslov topika staviš "ZDR naslov trkelj naslov", kao što su dečki stavili SPORT ili cure KLJ, pa ćemo takve topike, kad se jednom otvore podforumi lakše preseliti, a zasad će ih biti lakše naći.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-