Ma neka se tu ispušu i počupaju, bude ih prošlo. Ak ja nemam žuči zbog jednogodišnjeg bana, maltretiranju koje je prethodilo tom banu i svim lažima, podmetanjima i brisanju postova u namjeri da mi permaban ostane - ne vidim razloga da itko drugi bude nadrkan zbog svojih banova. Jer... Ovo što su radili meni je samo dokaz da sam cijelo vrijeme bio u pravu.baja » wrote: iako intrigantni, meni su gornji postovi više pm prirode
Bojkot je. Što da radim, što?!
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- Lord Byron
Zašto?
Ako je javno iskazano čuđenje "ja ne razumijem kak vam se da natezati", zašto ne ispisati javno neke od razloga koji su ostavili poprilično duboke tragove i pojasniti povremenu potrebu za natezanjem?
- Lord Byron
Zašto već po drugi put sebe postavljaš kao mjerilo svih stvari?slafko » wrote:
Ak ja nemam žuči zbog jednogodišnjeg bana, maltretiranju koje je prethodilo tom banu i svim lažima, podmetanjima i brisanju postova u namjeri da mi permaban ostane - ne vidim razloga da itko drugi bude nadrkan zbog svojih banova.
BTW, promašio si temu: uopće nisam nadrkan zbog svojih banova.
Mene fascinira količina metli u tvom dupetu i količina neodređenih nejasnih nekonkretnih plahti teksta koje si u stanju ispisati bez da jasno naznačiš o čemu približno govoriš, kao i nesnosna i vrišteća količina žuči i gorčine koju posjeduješ još uvijek zbog foruma. Zbilja bi se trebao tog riješiti.Lord Byron » wrote: Misliti je, kao što znamo...
Mene tvoje selektivno pamćenje, izvrtanje faktografije, iznalaženje opravdanja svakom svom nekorektnom postupku i sklonost "boli me kurac za nečije reakcije o onom što sam mu napravila" stavu fakat fascinira.
Ali, zapravo si u pravu: s tobom i tvojim doprinosom u cijeloj priči (a koji u mome konkretnom dijelu smatram tek nešto manjim od Sashovog) mi se stvarno ne da više natezati. Sve najbolje, over and out.
Dalje, koji si kurac baš sad i ovdje me optužio za objavljivanje peemova? Napadneš me za par stvari koje su se dogodile prije nekoliko tjedana, javno, (a o kojima ni riječi mi nisi ranije rekao) i onda te fascinira moja "obrana". Pardon što nisam odmah pala ničice na koljena u isprici kad si me tako gnjusnu raskrinkao. I što ni neću.
Nije mi jasno još nešto - na tim moderatorskima ljudi svakodnevno objavljuju prepiske s korisnicima vezane za forumske stvari, nerijetko i za osobne, i sad nekako opet ja završim na tapeti jer sam napravila eto to isto, kukala da me bajron zna tlačit stvarima s pžk koje me se ne tiču, ali on ne želi iz inata pisati na pžk, međutim mora se negdje ventilirati? Ili šta, rasprava o tome kako si mnogokojoj moderatorici govorio o ljepoti njihove duše i komplimentirao istu na razne načine, da ne idem u detalje? Jesi i svakoj sudionici te rasprave prigovorio ovo što i meni, na ovakav način?
Moralni virtuože virtualnih prostranstava, neshvaćena patnička forumska dušo, jedini istinski svevideći bože - jesi se ti meni ikad iskreno ispričao za hrpu sranja i napada koju si mi ispisao, za koju sam rekla da ne želim znati, da me ne zanima, da ne mogu ništa napraviti, da me ne opterećuješ tim stvarima? Jesi se ikome, for that matter, ikad ispričao ili ti forumski ne činiš krivo?
Jebe mi se zaista za to šta ti misliš o mom doprinosu ičemu na forumu, znam što sam napravila krivo, što pravo, a pogotovo naspram tebe, zbog čeg mi i dalje nije žao, iako bi mi možda trebalo sad biti, ako već nije.
Poanta je: mogao si mi reći to sve ranije kad ti je zasmetalo, ili ne reći uopće, ovakav pizdunski zaskok javno nije ništa bolji i uzvišeniji od mog već dokazanog tračerskog nemorala. Al pretpostavljam da mi je to kazna. Alas.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
- Lord Byron
Slobodno idi u detalje jer je ovo odvratna laž.A.P. » wrote:
rasprava o tome kako si mnogokojoj moderatorici govorio o ljepoti njihove duše i komplimentirao istu na razne načine, da ne idem u detalje?
Je, naravno da jest. Iz moje tipkovnice samo sranja i laži idu. Srećom nema ovdje osoba koje tome mogu posvjedočit ili su u tome sudjelovale/znaju iz prve ruke tako da u detalje nema baš smisla ići, tim više što trenutno imam važnijih stvari za radit, poput odmrzavanja pizze i jebanja. Au revoir 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ne kužim otkuda dojam da se postavljam s visoka jer to nisam radio. Osim što su mi sugovornici daleko preinteligentni da bih se s njima tako razgovarao, previše sam pospan za takve egzibicije. Ne volim gledati ove ljude kako pizde zbog totalno nevažne stvari kao što je to fhr. Ideja posta je bila skrenuti im pažnju na to da ima ljudi koji su veća sranja doživjeli, a koji ne pizde. Prikaz nekakve drugačije perspektive iz koje će i oni sami moći vidjeti kraj svog pižđenja. Dakle, namjera mi je bila da pomognem, ne da patroniziram. Nismo na USu i ne pišete kako vas dragi traži da si u pak stavljate bocu laka za kosu.bliss » wrote:Joj, slafko, kaj se postavljaš tak svisoka? Ovo je jedna jedina tema o događanjima tamo i tome kako se ljudi osjećaju. Ako se hoće ispuhat, nek se ispušu, a ti se osjećaj kako god hoćeš.
I tak...
Kakav lak koristiš? Drei Wetter Taft? Ili to nisi ti nego tvoja Schauma?
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
jesu, ali su predetaljni, odnosno osobniAlmost Rosey » wrote:
Ja bih rekla da su upravo ontopic.
zbog ovoga što se upravo odgađa; da izvlačite sve intimnije dokazeLord Byron wrote:Zašto?
diskusija gubi fokus
Mislim da su ovo dogovljno pametni ljudi da su u stanju uvidjeti drugu perspektivu, ali i ako im u nekom trenutku fhr nije totalno nevažna stvar, čak i ako malo pizde, pa šta. Pusti ih ako imaju potrebu nešto raspraviti. Bar se ovdje ljudima dopušta da se ispušu ako imaju potrebu. Jedan jedini topik.slafko » wrote:Ne volim gledati ove ljude kako pizde zbog totalno nevažne stvari kao što je to fhr. Ideja posta je bila skrenuti im pažnju na to da ima ljudi koji su veća sranja doživjeli, a koji ne pizde. Prikaz nekakve drugačije perspektive iz koje će i oni sami moći vidjeti kraj svog pižđenja. Dakle, namjera mi je bila da pomognem, ne da patroniziram.
- Lord Byron
Onako, pogledaš kroz prozor, vidiš ljude kako kopaju po kontejneru i život namah postane bajka? "Joj, deca" jest postavljanje svisoka, kakva god bila ideja posta.slafko » wrote:
Ideja posta je bila skrenuti im pažnju na to da ima ljudi koji su veća sranja doživjeli, a koji ne pizde.
Zapravo je bilo "Mir, deca." s time da je to "deca" napisano jer ste mi dragi i zanimljivi te osjećam neku povezanost s vama koji ovdje pišete. A meni to znači isti nivo u raspravi. Ne s visoka, ne iz inferiorne pozicije. Isti. Opušteni. Otvoreni. Dobronamjerni. Prijateljski. Zajebantski.Lord Byron » wrote: Onako, pogledaš kroz prozor, vidiš ljude kako kopaju po kontejneru i život namah postane bajka? "Joj, deca" jest postavljanje svisoka, kakva god bila ideja posta.
Znam! Znam! Nemoj čitati moje postove.
Jasno ti je da smo zbog ovakve demagogije i šuplje logike i otišli s onog foruma? Ne vidim razloga i potrebe da je počnemo uvoditi i ovdje.
Je, i zbog sprječavanja rasprava. Isto ne vidim razlog da se to počne uvoditi ovdje. Ovaj topik živi već dugo, ljudi dođu kad imaju potrebu nešto napisati, ti se pridružiš ovom forfumu i odmah ovdje kreneš 'smirivat strasti', govorit da ak se ti ne živciraš, kaj se drugi imaju živcirat i slično. Ne kužim tu potrebu, stvarno. Ako moderatori svo ovo vrijeme nisu smatrali potrebnim nekome reći da se prestane živcirat, da prestanu rasprave o fhr-u, ne znam zašto si ti na sebe preuzeo tu ulogu, pa makar i riječima da ti nije lijepo kad ljudi pizde. Očito im je potreban ispušni ventil.slafko » wrote:
Jasno ti je da smo zbog ovakve demagogije i šuplje logike i otišli s onog foruma? Ne vidim razloga i potrebe da je počnemo uvoditi i ovdje. [/color]
Ovo je ko pžk tamo. Samo se tu stvarno smije raspravljat
Nisam doživjela slafkove postove na opisani način, čovjek je napiso da se on ne živcira oko tog i bok. Meni ovaj topik djeluje kao mjesto razmjene doživljaja i mišljenja o fhru. Nisu svi imali isto iskustvo niti su svi iste osobe da ih sve to pogađa jednako pa se i (ne)ventiliranje (ne) odvija na razne načine. My piss of mind.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Stvarno ne kužiš "tu potrebu" iako sam je obrazložio u prethodnom postu? Ili me trolaš ili kurca nisi čitala što sam napisao.bliss » wrote:
Je, i zbog sprječavanja rasprava. Isto ne vidim razlog da se to počne uvoditi ovdje. Ovaj topik živi već dugo, ljudi dođu kad imaju potrebu nešto napisati, ti se pridružiš ovom forfumu i odmah ovdje kreneš 'smirivat strasti', govorit da ak se ti ne živciraš, kaj se drugi imaju živcirat i slično. Ne kužim tu potrebu, stvarno. Ako moderatori svo ovo vrijeme nisu smatrali potrebnim nekome reći da se prestane živcirat, da prestanu rasprave o fhr-u, ne znam zašto si ti na sebe preuzeo tu ulogu, pa makar i riječima da ti nije lijepo kad ljudi pizde. Očito im je potreban ispušni ventil.
Ovo je ko pžk tamo. Samo se tu stvarno smije raspravljat
Usput, hvala na ovoj superprovali o sprečavanju rasprave.
Nego... Ako nisi primjetila međusobno pižđenje je prestalo. Koliko ste stvarno pizdili pokazuje lakoća kojom ste to pižđenje ostavili da meni krenete objašnjavati što govorim, mislim i osjećam. Strolal sam vas i zaboravili ste na međusobno pižđenje, a kako ja sad idem čorit, slobodno nastavite pizdit na mene kak sam vam sjebao pižđenje i otišao. Do jutra vas bude prošlo i sutra ćemo se svi ovome smijati. Mission accomplished.
Sad ne mogu ni odgovorit da si previše laskaš jer si trol. Jebi se.slafko » wrote: Koliko ste stvarno pizdili pokazuje lakoća kojom ste to pižđenje ostavili da meni krenete objašnjavati što govorim, mislim i osjećam. Strolal sam vas i zaboravili ste na međusobno pižđenje, a kako ja sad idem čorit, slobodno nastavite pizdit na mene kak sam vam sjebao pižđenje i otišao.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Megalodona
jel se vi to zajebavate? 
rasprava afrike i bajrona je prešla u osobno prepucavanje ko će kome.
i svi imamo dovoljno pameti da izvučemo činjenice i donesemo zaključke.
onda je slafko došao dobronamjerno i rekao da je njegovo mišljenje da takva rasprava nema smisla.
pa mu je rečeno da njegovo mišljenje o raspravi sprječava raspravu.
sad ja mogu reć da se ušutkavanjem slafka sprječava rasprava njega i bajrona.
onda može uletit još netko i reć da ja sad sprječavam raspravu bliss i slafka.
i onda može doć svizac...
ne bi rekla niti ovo da nije bio komentar: nemoj čitat.
kao što roditelj objasni djetetu da ne gleda "ružne" filmove, ili automobilsku nesreću.
znaš da je gadno, ali ćeš uputit pogled, tu je, komentirat ćeš.
još samo fali argument: njihova rasprava te se ne tiče.
rasprava afrike i bajrona je prešla u osobno prepucavanje ko će kome.
i svi imamo dovoljno pameti da izvučemo činjenice i donesemo zaključke.
onda je slafko došao dobronamjerno i rekao da je njegovo mišljenje da takva rasprava nema smisla.
pa mu je rečeno da njegovo mišljenje o raspravi sprječava raspravu.
sad ja mogu reć da se ušutkavanjem slafka sprječava rasprava njega i bajrona.
onda može uletit još netko i reć da ja sad sprječavam raspravu bliss i slafka.
i onda može doć svizac...
ne bi rekla niti ovo da nije bio komentar: nemoj čitat.
kao što roditelj objasni djetetu da ne gleda "ružne" filmove, ili automobilsku nesreću.
znaš da je gadno, ali ćeš uputit pogled, tu je, komentirat ćeš.
još samo fali argument: njihova rasprava te se ne tiče.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Lord Byron
Ne mogu prihvatiti ovakvu "ekvidistantnu" formulaciju.Megalodona » wrote: rasprava afrike i bajrona je prešla u osobno prepucavanje ko će kome.
Na čuđenje "kako nam se da natezati" pojasnio sam kako mi se i zašto mi se da natezati, i ništa više. Niri sam po pizdio niti sam pizdio.
To što je odjednom postalo jako važno moje (izmišljeno) veličanje duše mnogokojoj moderatorici (čak i da sam poševio pola moderatorskog zbora, ja stvarno ne razumijem kako to utječe na nečije objavljivanje sadržaja PM-ova), fakat nije moje prepucavanje tko će kome.
Javna rasprava se tiče svakoga - ali, patronizirajuće "mir, deca, ja sam stradao više od vas a vidi me sad" nije sudjelovanje u raspravi.
I sad ako ti kažem da ne dramiš i da ne pretjeruješ ispast će što?slafko » wrote: Znam! Znam! Nemoj čitati moje postove.
Jasno ti je da smo zbog ovakve demagogije i šuplje logike i otišli s onog foruma? Ne vidim razloga i potrebe da je počnemo uvoditi i ovdje.
Kažeš da se uzrujavaš čitajući ovo i ne vidiš razloga da se piše onako kako se piše. Ja mislim da bi trebali pisati o tome ako ih muči. Ovo je jedini topic povezan sa zbivanjima na onom forumu i ako netko ima nekome nešto za reći ovo je dobro mjesto za to - uz privatne poruke, naravno. Sloboda govora, pravo na izražavanje i tako to.
Nije problem u tome što oni imaju potrebu nešto izbaciti iz sebe i mislim da bi trebali imati pravo i mogućnost to učiniti, što i čine. Tebi nije jasno zašto su oni ljuti i povrijeđeni i zašto pišu tako kako pišu. I teško ti je čitati. I što da ti čovjek kaže dok jedeš limun i slažeš kisele face govoreći kako ti nije fino?
Groupie :cerek:
A.P. » wrote:Ne razumijem. Prije nego sam postala moderator, imala sam pristup moderatorskom. Sukladno tome, znam da golema količina ljudi ima pristup istom bez obzira na moderaturu, i sasvim jasno vidi šta se tamo piše, objavljuje, trača i iznosi. Da, objavljivala sam i prepričavala s ljudima raznorazne komunikacije s peemova, četova i ostalih osobnih načina komunikacije, što moje, što njihove.
meni je malo prestrašno da ti s takvom lakoćom pričaš o tome kako si na moderatorskom kutku pričala o peemovima s drugim forumašima, o privatnoj komunikaciji s drugim forumašima i tako tome...ono, eto čisto tako 'pa da, i ja sam objavljivala peemove, i šta sad?'A.P. » wrote: Nije mi jasno još nešto - na tim moderatorskima ljudi svakodnevno objavljuju prepiske s korisnicima vezane za forumske stvari, nerijetko i za osobne, i sad nekako opet ja završim na tapeti jer sam napravila eto to isto, kukala da me bajron zna tlačit stvarima s pžk koje me se ne tiču, ali on ne želi iz inata pisati na pžk, međutim mora se negdje ventilirati? Ili šta, rasprava o tome kako si mnogokojoj moderatorici govorio o ljepoti njihove duše i komplimentirao istu na razne načine, da ne idem u detalje?
i to na moderatorskom, kojem, eto byron (o njemu je sad riječ), nije imao pristup!
i onda se sad opravdavaš time da ti je to mogao zamjeriti ranije...
ovo nema veze sa ŽK-om, mislim da si odlično tamo 'odhendlala' situaciju, obzirom da si bila novi mod, bačena između dvije vatre, ali ovo što sad čitam je ipak malo previše!
nemojte smirivati ničije strasti, ako se ljudima raspravlja, nek raspravljaju, ovo je tema na kojoj se priča o sve što se izdogađalo na f.hr-u i nema potrebe ikoga ušutkavati.
i ono...naučite se komunicirati bez vrijeđanja!
meg ti je glupa!!! :xlux:
-
- Information
-