Dobila je nećakavrrrlet » wrote: Što? Oli se udala?
Pa nisam ja to rekla, tako nam rekla teta na tečajuvrrrlet » wrote:Tuta koja svira je civilizacijski doseg. :a sada... spektakl!:
Ili držite malu vani dok se ne nauči.Sašenka wrote:
Joj suosjećam, znam da vam sad nije lako, sklonite sve tepihe, a na kauče stavite neke prekrivače
Hvala. Ja ću svog isto obožavat, i trudit ću se da ga ne razmazim.Sašenka » wrote:Maleficient, čestitamI da, nećaci se obožavaju, ja obožavam svih troje od svoje šogi, jako puno se družimo, a najmlađi (ima 2,5 g) obožava mog dragog. Kad dođu k nama ili mi k njima, onda sve moj dragi mora raditi, ne da ništa mami i tati, dakle, dati mu jesti, presvući ga, obuti mu cipele, držati ga... Mali ga baš obožava, kad ga vidi, zaleti mu se u zagrljaj kao da ga nije vidio sto godina
![]()
Nemamo tepihe, a kauč je za sad popišala samo jednom.Sašenka » wrote:Ma ima vremena Morty, samo polako, neka proba s tutom, ako neće ići možete je staviti na taj nastavak. Inače imaš svakakvih tih nastavaka, oni plastični su vjerojatno neudobni, ali moja šogi je imala neki potfutrani mekani pa je taj bio udobniji.
Joj suosjećam, znam da vam sad nije lako, sklonite sve tepihe, a na kauče stavite neke prekrivače
nije jos. sad valjda jos locu u gradu. nemam baklju.vrrrlet » wrote:..
Pa dajte djetetu podmetnite ciglu pod wc jebote.Mog'o sam vam ja dati ciglu, š'o nis' rekla.
Unda, je li počelo navijanje u tvom omiljenom kafiću? Imaš li baklju?
Pa što ćeš im baciti kad bude gol?..a unda » wrote: nije jos. sad valjda jos locu u gradu. nemam baklju.
Hm, vidjet ćemo. Ja sam inače stroga, čak i sa svojima. Prvo će se morat znat red, a onda idemo po sladoled.Maleficent » wrote:[quote="[url=viewtopic.php?p=158372#p158372]Morticia » [/urlMaleficent, slobodno ga razmazi, tete i bake tome i služe.![]()
![]()
znači ovako: prije nekih tjedan dva je prvi put pišala u tutu, onda je bio taj period o kojem ne znam ništ, da bih danas pročitala da je bio vikend bez pelena, i da ona zapišava i zakakava stan.Morticia » wrote:
Kako to misliš- spremna za samostalan odlazak na tutu?
Pa zar misliš da ijedno dijete, prije nego što mu netko pokaže i objasni u roku pola sata samo ide na tutu?
Djecu se na tutu uči, kod nas ovo traje tek dva dana, kod nekih ljudi traje i tjednima.![]()
Ali jbte, dvije godine je pišala u pelenu, pa ne može iste sekunde skužiti što i kako.
Ne kužim vas, ustvari, što vi mislite, kako to s odvikavanjem ide inače, u roku odmah?
E, onda nije imala muzikalnu tutu. Sad ima.Pješčana » wrote:
znači ovako: prije nekih tjedan dva je prvi put pišala u tutu, onda je bio taj period o kojem ne znam ništ, da bih danas pročitala da je bio vikend bez pelena, i da ona zapišava i zakakava stan.
znači, ne zna se kontrolirati i nema još uvijek (naučenu) potrebu otići na tutu.
ja pitam, zašto si joj skinula onda pelene?![]()
koliko je isplativo skinut pelene ako nema djetetove reakcije na to da ode do tute kad joj je sila?
O, kako si zločest!vrrrlet » wrote: Tako je.Nema labavo. Prvo učenje, onda sladoled. Nisi ni ti svoj prvi sladoled izila prije tridesete, neće ni on.
Da, vidim da nisam dobro objasnila.Pješčana » wrote:
znači ovako: prije nekih tjedan dva je prvi put pišala u tutu, onda je bio taj period o kojem ne znam ništ, da bih danas pročitala da je bio vikend bez pelena, i da ona zapišava i zakakava stan.
znači, ne zna se kontrolirati i nema još uvijek (naučenu) potrebu otići na tutu.
ja pitam, zašto si joj skinula onda pelene?![]()
koliko je isplativo skinut pelene ako nema djetetove reakcije na to da ode do tute kad joj je sila?
da skuži da nije ugodno kad se slijeva niz nogePješčana » wrote: ja pitam, zašto si joj skinula onda pelene?![]()
Tja, ponoviti će već nečije tuđe.
Tuta je kupljena odavno i od početka je ista.vrrrlet » wrote:
E, onda nije imala muzikalnu tutu. Sad ima.
Ti ne bi kupila muzikalnu tutu da si ju vidjela u Plodinama? A naravno da nećeš čekati s muzikalnom tutom niti časka.
Ma to je seljački, malu treba metnut' na balkon dok se ne nauči i bok.
Evo vidiš, da je na balkonu, samo je poliješ šlauhom.
Ima masa takvih slučajeva.BoDerek » wrote:Moja je nećakinja bila prava mazga kod skidanja s pelene.
Prvi pokušaj s dvije godine, ništa.
Drugi s tri godine, jedva jedvice je pristala pišat u tutu, ali je inzistirala srat i dalje u pelenu.
Tek je s tri i pol godine i prokakala u tutu kad je skužila da jedina u vrtiću ima tu naviku
Da, i isto je kratko bila na tuti. Odmah je zavoljela nastavak za zahod.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests