Drugi summit Nesvrstanih

Stare teme i začeci foruma
nodens

Post 21 Jan 2012, 23:22

Almost Rosey » wrote:Izvinićeš, meni nitko nije platio dežurstvo :durica: :zubo:

blue, bit će me sram, ma što zaokružila. Onako, prosto sram. Ali cijenim savjet :mig:
A zašto će te biti sram? :ne zna:

Imaš dvije opcije, možeš čak baciti i npr. novčić. Pismo - da, glava - ne. I onda zaokružiš npr. suprotno od onog što ispadne. :rofl: Kako god, zaista ne vidim razloga za 'sram' zbog bilo koje opcije, ili npr. ako jednostavno ne izađeš (kao što ja npr. neću).

Ne zbilja, odakle taj sram? Baviš se tim psiho stvarima, valjda možeš bar probati identificirati 'izvor' tog srama. Meni zvuči jako interesantno, jer je mene svačega inače bilo (i još uvijek jest) sram, ali ne shvaćam kako te može bit' sram nečeg toliko beznačajnog kao što je opcija koju zaokružiš na referendumu ili izborima itd.

blue » wrote:Rosey, eci peci pec :ne zna: :D
:top: :rofl:

Tea Tree

Post 21 Jan 2012, 23:36

Mene isto začudio odgovor. Onako, kuda baš sram za odgovor na referendumu? I htjela sam već prije pitati, ali sam zaspala. :D
Almost Rosey

Post 22 Jan 2012, 00:00

Sram pred sobom.
I ovo fakat nema veze sa psiho-spikom i hajmo to sad ostavit malčice po strani.
'mbravečer, ja sam AR, studentica povijesti umjetnosti :zubo:

Sram me jer ne znam kome vjerovati, što misliti. Sram me što ću, ma što zaokružila, zaokružiti pogrešno. Kao da imam dva šaputava glasića, svaki na jednom ramenu, pred kojima će me biti sram. Sram me je pred budućom sobom, kad mi bude jasnije da sam trebala ipak ovo ili ono.
Mislim, da se razumijemo, jasno je meni da ne odlučujem ja na tom referendumu. Neću ja mijenjati svijet ni štatijaznamšto. I sigurno pretjerujem u ovome. Ali meni je taj kružić konkretizacija onoga u što barem djelomično vjerujem, ak me kužite. A ne vjerujem ni u što.

Zapravo sam idijot i kompliciram i radim od muhe slona i zanemarite :facepalm:
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 00:04

Vjerojatno si premlada da bi se sjećala ovoga, ali me odmah podsjetilo. :rofl:
Ili ne? Taman si mogla gledati crtiće kad je ovaj bio u modi.
Almost Rosey

Post 22 Jan 2012, 00:06

Nisam premlada, osnovna škola bila.

I da, to je do :s :rofl:
nodens

Post 22 Jan 2012, 01:53

Almost Rosey » wrote:Sram pred sobom.
I ovo fakat nema veze sa psiho-spikom i hajmo to sad ostavit malčice po strani.
'mbravečer, ja sam AR, studentica povijesti umjetnosti :zubo:

Sram me jer ne znam kome vjerovati, što misliti. Sram me što ću, ma što zaokružila, zaokružiti pogrešno. Kao da imam dva šaputava glasića, svaki na jednom ramenu, pred kojima će me biti sram. Sram me je pred budućom sobom, kad mi bude jasnije da sam trebala ipak ovo ili ono.
Mislim, da se razumijemo, jasno je meni da ne odlučujem ja na tom referendumu. Neću ja mijenjati svijet ni štatijaznamšto. I sigurno pretjerujem u ovome. Ali meni je taj kružić konkretizacija onoga u što barem djelomično vjerujem, ak me kužite. A ne vjerujem ni u što.

Zapravo sam idijot i kompliciram i radim od muhe slona i zanemarite :facepalm:
Dobro da si bar napisala ovo boldano... e, samo to sebi ponavljaj: nebitno je što ću JA zaokružiti. Neće se meni život promijeniti u ovisnosti o tome što JA zaokružim. Neće se nikome promijeniti život u ovisnosti o tome što JA zaokružim. Ergo, jednostavno nije bitno, a samim time nije ni razlog za sram. Jer, ako i 'pogrešno' odabrereš - ni tada neće biti bitno. Jbt, pa razbijati glavu s time je kao da napeto razmišljaš hoće li te za 10 godina biti sram što si danas jela špinat, a ne kupus - jer, možda za 10 godina saznaš da je kupus mnogo zdraviji ili što već. :rofl: Otprilike je tolika 'težina' te pogreške.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 22 Jan 2012, 01:58

Ma ja, tako je, nek mantra kako uopće nije bitna. Ni za sebe ni za okolinu.
Super način, nema šta. :tulum: Smanjimo prenapučenost Zemlje, ajmo se kolektivno samoubijat. :tulum:

Kad je čoek u stanju nešto naučit iz krivih odluka, one postaju zeru manje krive.
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 02:11

He, he, Nina, sjećaš li se ti ovoga?
Neću ni pitati jesi li gledala film, jesi sigurno. :zubo:
Pa dobro, možemo sad razmatrati je li bolje da Rosey peče savjest jer ne može odlučiti koja je bolja odluka ili da je ne peče tj. da se ne srami. Međutim, točno jest da njen glas neće promijeniti ništa. Ili bilo čiji. Nisu to izbori, ipak. Referendum će se ponavljati do besvijesti dok ne prođe, ako ne prođe sada. Neću dalje o EU, ima tema na politici, a nije mi se dalo ni tamo.
Nego eto, nek' ženu zaboli baš za to, nije neko životno pitanje.
Eks

Post 22 Jan 2012, 02:13

Rosey, odaberi jednu opciju, sigurno ćeš pogriješiti. :morgana:

Zašto se ja razbudim iza ponoći. :gaah:
nodens

Post 22 Jan 2012, 02:17

nina williams » wrote:Ma ja, tako je, nek mantra kako uopće nije bitna. Ni za sebe ni za okolinu.
Bitna je tamo gdje je bitna. Na referendumu, kao pojedinac, jednostavno nije bitna, to je stvar matematike velikih brojeva, a ne stvar nečijeg mišljenja ili dojma

nina williams » wrote:Kad je čoek u stanju nešto naučit iz krivih odluka, one postaju zeru manje krive.
'Kriva' odluka je ona koja ima neželjene posljedice.

Zaokruživanje jedne od te dvije opcije, nema nikakve posljedica ni za nju, niti za ikog drugog. Ergo, što god zaokruži, to ne može biti 'kriva' odluka, pa ne može iz nje ništa ni naučiti.
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 02:17

ex anais » wrote:Rosey, odaberi jednu opciju, sigurno ćeš pogriješiti. :morgana:

Tea Tree wrote:Vjerojatno si premlada da bi se sjećala ovoga, ali me odmah podsjetilo. :rofl:
Ili ne? Taman si mogla gledati crtiće kad je ovaj bio u modi.
Kasniš. :zubo: :rofl:
Eks

Post 22 Jan 2012, 02:18

Tea Tree » wrote:
Kasniš. :zubo: :rofl:
O jebote, tek sad vidim. :rofl: :rofl: :rofl:
nodens

Post 22 Jan 2012, 02:18

ex anais » wrote:Rosey, odaberi jednu opciju, sigurno ćeš pogriješiti. :morgana:

Čitao sam te malo na forumu, na onoj temi od LudeJagode, i ne slažem se s tobom. :zubo:

No, to ti je sigurno poznato i od prije. :rofl:
Eks

Post 22 Jan 2012, 02:19

nodens » wrote:
Čitao sam te malo na forumu, na onoj temi od LudeJagode, i ne slažem se s tobom. :zubo:

No, to ti je sigurno poznato i od prije. :rofl:
Samo da se ja još sjetim o čemu se radilo. :misli:

Aaaa, znam. :cerek:
nina williams

Post 22 Jan 2012, 02:21

Tea Tree » wrote:He, he, Nina, sjećaš li se ti ovoga?
Neću ni pitati jesi li gledala film, jesi sigurno. :zubo:
Pa dobro, možemo sad razmatrati je li bolje da Rosey peče savjest jer ne može odlučiti koja je bolja odluka ili da je ne peče tj. da se ne srami. Međutim, točno jest da njen glas neće promijeniti ništa. Ili bilo čiji. Nisu to izbori, ipak. Referendum će se ponavljati do besvijesti dok ne prođe, ako ne prođe sada. Neću dalje o EU, ima tema na politici, a nije mi se dalo ni tamo.
Nego eto, nek' ženu zaboli baš za to, nije neko životno pitanje.
Nek je peče savjest, men to baš super. Pokazuje mar, brigu radi svog glasa. Odlična stvar.
Najgori su mi oni koji ne glasaju, al imaju šta reć o svakoj vlasti. O krvi bi im se napila. :E
:rofl:

Inače, da :s , mnogo volim, pogledam ga tu neđe jednoć godišnje. Gledala sam ga i prije neg onog Jordanovog. Znaš da tamo ima neki pop koji na srpskom priča? Ne znam koja je veza tog i Dragojevićevog, al jema tu zasigurno još nečeg, osim naslova, jelte. :rofl:
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 02:22

Ma kakve sad lude jagode, ja nemam pojma o čemu se tu radi. Nego, nodens, aj ti reci lijepo jel' bi ti htio biti Slavoj Žižek? :D Ili netko sličan. Možda baš nemaš jednako područje interesa kao on, ali opet, neke sličnosti nalazim.
Ili bi rađe bio psihijatar? Ako je ovo drugo u pitanju, da ti odmah postavim par daljnjih pitanja. :D
Eks

Post 22 Jan 2012, 02:23

Ja sam cijelo vrijeme bila uvjerena da sam glasala na ovim izborima. :rofl: Nisam. Nemam se čega sramit ako pođe po zlu. Il' je pošlo? Ne pratim vijesti. :cerek:

Tea, LudaJagoda je žena koja je prije sto godina imala ONS s potencijalnim kolegom svog sadašnjeg muža. Pa se pitala da li da mu kaže. Ja rekla ne. Nodens se naravno ne slaže. :D
nina williams

Post 22 Jan 2012, 02:26

nodens » wrote:
Bitna je tamo gdje je bitna. Na referendumu, kao pojedinac, jednostavno nije bitna, to je stvar matematike velikih brojeva, a ne stvar nečijeg mišljenja ili dojma

Matematika velikih brojeva ti je kujčić od ofčice bez matematike malih brojeva, takorekuć. Nisi li upravo ti ono velik ljubitelj Kantovog kategoričkog imperativa? :misli:
Kako je to ono išlo...radi samo prema onoj maksimi za koju ujedno želiš da postane općim zakonom?
Tra-la-la...
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 02:27

nina williams » wrote: Inače, da :s , mnogo volim, pogledam ga tu neđe jednoć godišnje. Gledala sam ga i prije neg onog Jordanovog. Znaš da tamo ima neki pop koji na srpskom priča? Ne znam koja je veza tog i Dragojevićevog, al jema tu zasigurno još nečeg, osim naslova, jelte. :rofl:
Pokušala sam guglat, ali mi je lakše da mi ti kažeš o čemu se radi. :D
Kakvog Jordanovog? Koji pop?
nina williams

Post 22 Jan 2012, 02:28

Tea Tree » wrote: Pokušala sam guglat, ali mi je lakše da mi ti kažeš o čemu se radi. :D
Kakvog Jordanovog? Koji pop?
Ovo:http://www.imdb.com/title/tt0098625/
Ma nisu uopće slični, naslov i taj neki pop su veza.
nodens

Post 22 Jan 2012, 02:33

nina williams » wrote: Nek je peče savjest, men to baš super. Pokazuje mar, brigu radi svog glasa. Odlična stvar.
Najgori su mi oni koji ne glasaju, al imaju šta reć o svakoj vlasti. O krvi bi im se napila. :E
:rofl:
Zbilja? Pa samo daj, evo ispružit ću vrat. :rofl:

Dakle, po čemu su točno 'najgori' ti gore? Njih možeš jednostavno zvati 'stoka sitnog zuba'. Po kojoj logici je stoka sitnog zuba gora od nekakvog krvoločnog tiranosaura?

Ona pokazuje 'brigu' za glas? Pa ta briga je očito bespredmetna; kažem - mnogo važnije je da npr. pazi što jede, drži liniju itd, nego da se 'brine' za svoj glas, koji nema nikakvu težinu, niti će njoj išta vrijediti.
nodens

Post 22 Jan 2012, 02:34

Tea Tree » wrote:Ma kakve sad lude jagode, ja nemam pojma o čemu se tu radi. Nego, nodens, aj ti reci lijepo jel' bi ti htio biti Slavoj Žižek? :D Ili netko sličan. Možda baš nemaš jednako područje interesa kao on, ali opet, neke sličnosti nalazim.
Ili bi rađe bio psihijatar? Ako je ovo drugo u pitanju, da ti odmah postavim par daljnjih pitanja. :D
Zašto baš Žižek? :misli:

Ne bih ni psihijatar. Moj pokojni kum je bio psihijatar. :zubo:
Tea Tree

Post 22 Jan 2012, 02:35

nina williams » wrote: Ovo:http://www.imdb.com/title/tt0098625/
Ma nisu uopće slični, naslov i taj neki pop su veza.
Da, radnja nema baš veze.
ex anais wrote:Ja sam cijelo vrijeme bila uvjerena da sam glasala na ovim izborima. :rofl: Nisam. Nemam se čega sramit ako pođe po zlu. Il' je pošlo? Ne pratim vijesti. :cerek:
Držimo se još, unatoč ćemtrejlsima. Sad će nam Mirela to sve riješiti. :zubo:
Tea, LudaJagoda je žena koja je prije sto godina imala ONS s potencijalnim kolegom svog sadašnjeg muža. Pa se pitala da li da mu kaže. Ja rekla ne. Nodens se naravno ne slaže. :D
Išla sam malo bacit oko da mogu sudjelovat. Trebala bi reći. A, sad me pitajte zašto. :zubo:
Malo dobivam na vremenu jer jedem faširance iz Bille, koji su odlični! I francuska je super. :cerek:
nodens

Post 22 Jan 2012, 02:36

nina williams » wrote: Matematika velikih brojeva ti je kujčić od ofčice bez matematike malih brojeva, takorekuć. Nisi li upravo ti ono velik ljubitelj Kantovog kategoričkog imperativa? :misli:
Kako je to ono išlo...radi samo prema onoj maksimi za koju ujedno želiš da postane općim zakonom?
Tra-la-la...
Pa da. :ne zna: Taj imperativ uopće nije u sukobu s onim što sam ranije rekao.

Kakva je to matematika malih brojeva? Jednostavno NEMA te 'matematike' po kojoj je za Almost Rosey, ili bilo koga drugog, 'bitno' što će ONA zaokružiti. Ako ti misliš da takva matematika postoji, rado bih čuo kako točno ide. Jer meni nije poznata. :ne zna:
Eks

Post 22 Jan 2012, 02:37

Danas sam u prolazu vidjela Zokija na ekranu. :cheer: :cerek:

Zaštob trebala reć? :zubo: Zapravo, rekla mu je pa je on zahladio odnose. Ne znamo što se dalje zbilo.
  • Information