Prijava neobičnih kvarova - hitno i bitno!
I meni su avatari s lijeve strane i ustvari mi se cini da je meni i dalje stara verzija foruma 
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Ovo je beta-inačica, znaš i sama. Nije službena i, recimo to tako, potpuno dovršena. Štošta se može promijeniti do konačne verzije, potpuno prilagođene phpBB-u 3.2.MmeTipfeler wrote: ↑15 Jan 2017, 11:58E, nećeš! Ovo ostaje, a Miky neka dođe u Zagreb pa da mu ja objasnim neke sitnice.![]()
I meni su čudni avatari na desnoj strani, ali nije isključeno da će Absolution ubrzo dobiti novu verziju, s lijevim avatarima.
Stitch
Ali jucer mi je bilo drugcije, bio mi je onaj absolutision ili kako li se vec zove 
I bija je plave boje i bija bas lip
I bija je plave boje i bija bas lip
- MmeTipfeler
Što sam ja rekla, ha? Što sam rekla? Jadni naš Miky.
Mozda nisam u toku...al dobro sam prosa, vozio sam samo 25 km priko i uz 10%tnu toleranciju sam dobio 500 kn ali kako nisam u godinu dana imao nijedan prekrsaj, prosa sam mukte, ali sada godinu trebam vozit ko puz. Sreca sta mi nije puvat 
- MmeTipfeler
Ovo je zbilja vrlo neobičan kvar na forumu.
Kakav forum, takvi kvarovi.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
meni je na ovom forumu mana što je nekako slabo primjetno tko je autor posta. ako ne gledam po avataru, moram se malo pomučit da skužim tko je objavio post.
a možda je i do mene, i inače imam problema pronać stvar koju tražim a koja mi je pred nosom
a možda je i do mene, i inače imam problema pronać stvar koju tražim a koja mi je pred nosom
haha
a ne, ne, sve se jednako bilježi u glavi
kako bi inače napravila psihološku analizu svakog forumaša 
a ne, ne, sve se jednako bilježi u glavi
- MmeTipfeler
A možda se i Miky javi da kaže kako nije uspio naći odgovarajuće najlonke. Onih s natom više nema. 
Zena mi dala pametan prijedlog, da navucem pidjamu i priko toga rebe. Nisam prova jos pa ne znam jeli izvedivo, da ne kupujem nesto sta cu koristi sada i ko zna kad opetMmeTipfeler wrote: ↑16 Jan 2017, 10:05A možda se i Miky javi da kaže kako nije uspio naći odgovarajuće najlonke. Onih s natom više nema.![]()
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
Zapravo ne razumijem kako se netko kome se glavni sadržaj avatara (lice) nalazi na desnoj strani avatarske sličice uopće ima što buniti.
U planu je uvođenje brzopoteznih tečajeva "Čitanje s razumijevanjem" i "Trkeljaški engleski u deset lekcija".
P. S. Stitch, bit će da još uopće nije primijetio probleme s Tapatalkom.
U planu je uvođenje brzopoteznih tečajeva "Čitanje s razumijevanjem" i "Trkeljaški engleski u deset lekcija".
P. S. Stitch, bit će da još uopće nije primijetio probleme s Tapatalkom.
-
- Information
-