nije zlotvorcica. sta ce. skrece pozornost na sebe. ali, razumijem te. kod mene ih je tri puta vise takvih. stavim onaj sprej da se ne pisaju, oni me gledaju, gledaju, pozorno gledaju sta to radim i onda se popisaju na mjesto di sam zasprejao.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Ali nisu sve takve, jel tako? Ne skreću sve pozornost na sebe na taj način...a unda » wrote: nije zlotvorcica. sta ce. skrece pozornost na sebe. ali, razumijem te. kod mene ih je tri puta vise takvih. stavim onaj sprej da se ne pisaju, oni me gledaju, gledaju, pozorno gledaju sta to radim i onda se popisaju na mjesto di sam zasprejao.![]()
![]()
Samo mačji zlotvori to rade.
Onaj moj divljak me opet istukao, hihihihi, zloćko jedan. Ali ima tako lijepe dlake na prsima, i on me voli na svoj način... moj heroj!
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ne znam kako dolazim, ali mislim da se ti nje bojis. i ne samo nje.nodens » wrote:
Što sam slabo čitao? Njegova osobna legenda se na kraju ispostavila kao pravo pravcato blago, zar ne? Hoćeš reć, nije poanta u 'blagu' nego u 'ostvarenju osobne legende'?
Pa ono, to je lijep primjer za onu dalmatinsku, nije pas nego...![]()
Nives? A kako dolaziš na takvu ideju?
meni je alkemicar super. jedino, dok sam ga citao, imao sam jak osjecaj da sam vec to citao. jedno tri puta. cak sam i znao sto ce bit.
Kud nisam vidjela ovaj post prije nego sam stavila onaj ispod.vrrrlet » wrote:
Onaj moj divljak me opet istukao, hihihihi, zloćko jedan. Ali ima tako lijepe dlake na prsima, i on me voli na svoj način... moj heroj!
Ne pizdi. Nema to veze s tim, nikakve.
Po tom zaključku, ti kao dog person, tražiš sebi poslušnu ženicu koja maše rep.. ovaj, kuhinjskom krpom na kućnom pragu i koju možeš oblikovati.
To biva tako ili s izuzetnim knjigama ili s jako glupim knjigama. Pitam se što je ovdje slučaj...a unda » wrote: ne znam kako dolazim, ali mislim da se ti nje bojis. i ne samo nje.![]()
meni je alkemicar super. jedino, dok sam ga citao, imao sam jak osjecaj da sam vec to citao. jedno tri puta. cak sam i znao sto ce bit.
pa kako se zove ona nagrada koju je dobila? djalski? ..polic kamov?vrrrlet » wrote:
Unda, svaka čast. Čuo sam za Vrućka, Prcka, Marka Antonija, Stvar, Moćka, Veseljka, Mikija, Pikija, ali za Krležu ili Porina nisam.![]()
![]()
a sta..ti imas obicaj reci..mala, nu marka antonija. aj vidi ga, dodji ga, pobijedi ga, pa se baci se ko kocka preko rubikona.
Hoćeš da ti je posudim na mjesec - dva, da se možeš u miru diviti karakteru?ex anais » wrote:To je znak karaktera, osebujnosti.
Dobit ćeš posudu za pijesak i pijesak (iako ti neće trebati), a i nekoliko deterdženata i spužve (ovo će ti trebati)?
To je rekao i Vilim profesorici iz matematike kad je izrigao dvije litre martinija na blok satu, ali nije mu prošlo.ex anais » wrote:To je znak karaktera, osebujnosti.
..a unda » wrote: ne znam kako dolazim, ali mislim da se ti nje bojis. i ne samo nje.![]()
Pa dobro, tko se od nas nije u pubertetu ubio k'o svinja i išao tražiti istinu po kamenjaru?
Ali za razliku od alkemičara, nama se znao desiti i neki seks, jebeš blago, tko normalan od toga svršava?
a to ti se pasica popisala? a da ti nju odvedes u veta?
.. ili barem prosetas.
..a unda » wrote:
a sta..ti imas obicaj reci..mala, nu marka antonija. aj vidi ga, dodji ga, pobijedi ga, pa se baci se ko kocka preko rubikona.
@Tea tree
Hm, radije ću je posjetiti.
@vrrrlet
Pa on je samo čovjek.
Jebemti kvot!
..ja nisam. druge bih nagovorio pa bi oni isli. ja nikad..vrrrlet » wrote: Pa dobro, tko se od nas nije u pubertetu ubio k'o svinja i išao tražiti istinu po kamenjaru?![]()
pa i alkemiku se desio seks, ali to nije bitno za fabulu, ti detalji..Ali za razliku od alkemičara, nama se znao desiti i neki seks, jebeš blago, tko normalan od toga svršava?
Nije pasica nego mačja starudija. Možda me podsjeća da uskoro ima 12. rođendan pa da ne zaboravim.
I sad, dok je taj dio poda, popišani, našprican deterdžentom, može pišati u pijesak.
Iako joj vjerojatno nije to to.
Naprotiv, tražim kučku koja će se konstantno boriti sa mnom za mjesto vođe čopora. Mačke me uopće ne zanimaju, samoživa najpametnija ultrakul bića, a ubiješ ih s kamenom od pet kila. Kad pogodiš mog psa s kamenom od pet kila, ne dobiješ smrt, nego šljunak.ex anais » wrote:
Kud nisam vidjela ovaj post prije nego sam stavila onaj ispod.![]()
![]()
Ne pizdi. Nema to veze s tim, nikakve.![]()
Po tom zaključku, ti kao dog person, tražiš sebi poslušnu ženicu koja maše rep.. ovaj, kuhinjskom krpom na kućnom pragu i koju možeš oblikovati.
aj samo reci odakle si ti to kvotala? s kojeg foruma, fejsa..ex anais » wrote:
![]()
![]()
@Tea tree
Hm, radije ću je posjetiti.Ljupaf na daljinu i te sheme.
@vrrrlet
Pa on je samo čovjek.
Jebemti kvot!
aj ti s njom u veta. ni ja se ne pisam iz cista mira po kuci.Tea Tree » wrote: Nije pasica nego mačja starudija. Možda me podsjeća da uskoro ima 12. rođendan pa da ne zaboravim.![]()
I sad, dok je taj dio poda, popišani, našprican deterdžentom, može pišati u pijesak.
Iako joj vjerojatno nije to to.
Svejedno. Nema logike. A u ljepotu se ne kužim...a unda » wrote: a nije je ni koeljo rekao.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ma to rade samo drolje koje briju na pare.Tea Tree » wrote: Onaj tko ga nađe?
Ah, salonski kamenjarko...a unda » wrote: ..ja nisam. druge bih nagovorio pa bi oni isli. ja nikad..![]()
kako je svejedno? kako nema logike? a usta se ti kuzis?Margarita » wrote: Svejedno. Nema logike. A u ljepotu se ne kužim.
Nego čega još?..a unda » wrote: ne znam kako dolazim, ali mislim da se ti nje bojis. i ne samo nje.![]()
Whatever, meni je to bezvezna brijačina, jebiga. Ukusi se razlikuju... recimo, tebi se Nives sviđa...a unda » wrote:meni je alkemicar super. jedino, dok sam ga citao, imao sam jak osjecaj da sam vec to citao. jedno tri puta. cak sam i znao sto ce bit.
Bokte, paralele. Kao da tebe netko ne može ubit kamenom u glavu.vrrrlet » wrote:
Naprotiv, tražim kučku koja će se konstantno boriti sa mnom za mjesto vođe čopora. Mačke me uopće ne zanimaju, samoživa najpametnija ultrakul bića, a ubiješ ih s kamenom od pet kila. Kad pogodiš mog psa s kamenom od pet kila, ne dobiješ smrt, nego šljunak.
Jedino u čemu je pas, dakle, superioran mački jest snaga. Neš ti. Jebeš mišiće.
-
- Information
-