Gutam s guštom, jebeš ananas!
..bolje topik naslova..od gutacice do mesetarke djecje odjece.ElliQuinn » wrote:Vidim li ja to potrebu za nekom temom RiD / Roda - razmjena odjeće?
Tebi se stalno priviđaju potrebe. To se danas riješi pilulama, znaš?ElliQuinn » wrote:Vidim li ja to potrebu za nekom temom RiD / Roda - razmjena odjeće?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
To se zove pravovremeno rješavanje problema.jevgenija » wrote: Tebi se stalno priviđaju potrebe. To se danas riješi pilulama, znaš?
No, ako se potreba da se pravovremeno riješi problem smiruje pilulama, riješili smo veliku hrvatsku zagonetku. Napokon smo doznali na čemu je Jaca i zašto.
pokamu, ovo ej gutački...ode je sve offtopic, ode sepriča o jebanju, trudnoći, rađanju, robici, šmrkljima, podrigivanju, osnovnoj školi, srednjoj, faksu, poslu, mirovini i svemu između toga! 
nema odvajanja!
ako ćeš odvajat onda prvo triba napravit gutački za psihotične (tamo tupelo chata sama sa sobom) i gutanja za manje psihotične..to je za nas! gutanja za nepsihotične nije potrebno imat, bili bi prazni!
nema odvajanja!
ako ćeš odvajat onda prvo triba napravit gutački za psihotične (tamo tupelo chata sama sa sobom) i gutanja za manje psihotične..to je za nas! gutanja za nepsihotične nije potrebno imat, bili bi prazni!
meg ti je glupa!!! :xlux:
ovo je sad ozbiljan post - ti zbilja ne razumiješ gutanja. Pročitaj prvih sedam volumea, pa onda izlazi s prijedlozima.ElliQuinn » wrote: To se zove pravovremeno rješavanje problema.
No, ako se potreba da se pravovremeno riješi problem smiruje pilulama, riješili smo veliku hrvatsku zagonetku. Napokon smo doznali na čemu je Jaca i zašto.
fakat više.
Ne znam ljubazniji način da ti to kažem.
Ispod gyma imam onu debelu i gumom podstavljenu prostirku za igranje.Morticia » wrote:Tupelo, stavi joj neku deku koju možeš žrtvovati ispod gyma. Tako sam ja radila. Ili stavi gym na kauč koji si razvukla.
Ništa ne prepuštam slučaju
Njuškica, hoćeš reći.Lord Byron wrote:Nisam pobornik "čeličenja" djeteta, ali sve dok su joj šapice i nosić topli (namjerno koristim terminologiju koja ti je bliža), sve je OK. Prevelikim utopljavanjem dobit ćeš (još jednu) temperaturno preosjetljivu osobu na ovom svijetu.
Trudim se ne pretjerivati. Zato sam i pitala tu.
Trudim se s njom biti što normalnija i razumnija.
A meni je to zbilja jako jako teško
Ne brini za to.Morticia wrote:Naručila sam tetu čistilicu da mi dođe napraviti generalku u srijedu.
Pored zdravih ruku i nogu.
Tete čistilice su zakon.
Nama teta dolazi već godinama i to su mi najbolje potrošeni novci ikad.
Malo tko ima vremena na bacanje i sasvim sigurno ga možeš iskoristiti puno bolje od lizanja parketa.
Ako si možete to priuštiti, razmisli da ti dolazi jednom tjedno. Preporodit ćeš se.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Da, upravo ovo se trudim izbjeći.
Tako je mene baka oblačila kad sam bila klinka.
Danas se sama tako oblačim
Mulice, de idi se zabavi s komadom žice i utičnicom.
- Lord Byron
O ovome i govorim.
Hm, sad si me na nešto podsjetila. U subotu navečer sam se vozila tramvajem zabundana sasvim pristojno (trudila sam se izbjeći nošenje kaputa i vunene kape): traperice, kratki rukav, dugi rukav, debeli džemper i baloner, a oko mene su bile djevojke u košuljama i tankim jaknicama s 3/4 rukavima. Ne znam je li problem u meni ili u njima.
gonj špadi
u petak, prvi dan zimeklonka » wrote:Hm, sad si me na nešto podsjetila. U subotu navečer sam se vozila tramvajem zabundana sasvim pristojno (trudila sam se izbjeći nošenje kaputa i vunene kape): traperice, kratki rukav, dugi rukav, debeli džemper i baloner, a oko mene su bile djevojke u košuljama i tankim jaknicama s 3/4 rukavima. Ne znam je li problem u meni ili u njima.
zabolili su me jajnici, bubrezi, kriza, pluca, pa i nesto zglobova samo gledajuci ih....
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
U njima, naravno.klonka » wrote:Hm, sad si me na nešto podsjetila. U subotu navečer sam se vozila tramvajem zabundana sasvim pristojno (trudila sam se izbjeći nošenje kaputa i vunene kape): traperice, kratki rukav, dugi rukav, debeli džemper i baloner, a oko mene su bile djevojke u košuljama i tankim jaknicama s 3/4 rukavima. Ne znam je li problem u meni ili u njima.
Ja sam to riješila tako da od petka nisam uopće išla van.
Psa i dijete šeće muž
A i pas će uskoro početi skroz odbijati izlazak iz stana.
Da, ona ne ide u šetnju čim temperature padnu ispod deset stupnjeva.
Nije do mene, majkemi. Takva je pasmina.
Ja sam misla da jedina imam te bolove.
Doduše, kod mene se razviju kad je stvarno hladno i zima i to, pa ih vidim u čarapama kojih skoro da i nema, sa šalom od likre oko guzice umjesto minice, i grudnjakom za koji ih je netko valjda uvjerio da je jakna, al zbilja me boli sve što je dimnjakica popisala
Men je to bio prvi znak da starim. Prije to nisam ni primijećivala
Doduše, kod mene se razviju kad je stvarno hladno i zima i to, pa ih vidim u čarapama kojih skoro da i nema, sa šalom od likre oko guzice umjesto minice, i grudnjakom za koji ih je netko valjda uvjerio da je jakna, al zbilja me boli sve što je dimnjakica popisala
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Izbjegavaš li propuh?jevgenija » wrote:Ja sam misla da jedina imam te bolove.
oh, kada vidim gol trbuh i kriza, a vani minus sto, sve zaledjeno i meni jedino oci vire izmedju kape i sala, tada bi mogla umrijet od bolova. moram se ustipnut da se sjetim da ne hodam ja gola, vec one.jevgenija » wrote:Ja sam misla da jedina imam te bolove.
istina. do prije par godina nisam primjecivala.Men je to bio prvi znak da starim. Prije to nisam ni primijećivala
no pravi znak da starim skuzila sam neki dan kad je vodena imala rockas i kad je dole na naslovnici pisalo vodena (34) i ja pomislim, sta vec pomislim, cvijece, pupoljci, mladost, proslo svrseno vrijeme i onda u milisekndi skuzim da od neki dan imam i ja toliko samo sto to jos nisam ni jednom verbalizirala.
naime, zadnjih 5 godina ne znam koliko imam godina jer samo govorim, kad govorim, svoju godinu rodjenja.
Jok, propuh mi je još uvijek najbolji prijatelj. Klima me ubije, od propuha mi nikad niš nije bilo.ElliQuinn » wrote: Izbjegavaš li propuh?
Mislim da je to sranje - to s propuhom. Ista stvar ko i vjetar, pa se ne sklanjaju svi s ceste na dva i pol mjeseca godišnje koliko ima vjetrovitih dana
oh da!jevgenija » wrote: Jok, propuh mi je još uvijek najbolji prijatelj. Klima me ubije, od propuha mi nikad niš nije bilo.
Mislim da je to sranje - to s propuhom. Ista stvar ko i vjetar, pa se ne sklanjaju svi s ceste na dva i pol mjeseca godišnje koliko ima vjetrovitih dana
kad cu se pocet micat s propuha i jesti pilece nogice, sahranit cu se, makar naizgled jos bila ziva...
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
jevgenija » wrote: Jok, propuh mi je još uvijek najbolji prijatelj. Klima me ubije, od propuha mi nikad niš nije bilo.
-
- Information
-