a mogao bi bit. majti moze bit sta oce, niko nece znat..Beau wrote:Ja mislim da bi dlesar mogao bit majti![]()
Il tko drugi?
Privremeni parlamentarni izbori
A ja majtija pita jesi li ti dlesar..a unda wrote:
a mogao bi bit. majti moze bit sta oce, niko nece znat..
Aj fala sta si prizna, znaci da jesi..a unda wrote: cudilo bi me da je rekao da nisam..
Zbog zavaravanja i plasenja drugih sudionika u raspravi bi te tribalo banirat, na jedan razuman rok..a unda wrote: ..naravno, a sta drugo moze bit, sta drugo?
..da, da..miky0 wrote:
Zbog zavaravanja i plasenja drugih sudionika u raspravi bi te tribalo banirat, na jedan razuman rok
cek da se podjsetimo, kako si otkrio da sam to ja?
il si se preplasio?
Pa nisam se bas pripa, al ono kad ti neki tamo faktor kaze da te se prati..a unda wrote: ..da, da..
il si se preplasio?..cega si se preplasio?
A kako sam skuzija?..a unda wrote: ..da, da..
il si se preplasio?..cega si se preplasio?
Pa odma mi je bilo cudno cim se taj nick pojavija, odma je nekako isa na tvoj mlin, a onda sam pita majtija, iako on nije nista odogovorija, posla ti je poruku na jednoj temi da se smiris
kako si me prokuzio, cestitam.miky0 wrote:
A kako sam skuzija?
Pa odma mi je bilo cudno cim se taj nick pojavija, odma je nekako isa na tvoj mlin, a onda sam pita majtija, iako on nije nista odogovorija, posla ti je poruku na jednoj temi da se smiris
miky0 wrote:
A kako sam skuzija?
A ja njega bidnog optuzila
Nego, jel ti znas ko je dlesar?MightyMe wrote:Ma nije unda, šta van je, odakle njemu dijakritici na tipkovnici.
A ja sam bija uvjeren da je to Unda, samo da se na taj nacin prikriva ka neki drugi.MightyMe wrote:Ma nije unda, šta van je, odakle njemu dijakritici na tipkovnici.
A ko je ako nije unda? Nije vajda dragutin osobno
Aj nemoj zezat, jeli stvarno to on, tako da znam, da mi ne propade politicka karijera? Zamisli da propadnem ka politicar, pa ko bi ovu drzavu iz govana izvukaMightyMe wrote:
unda, glavon i bladon.
Oooo dobro dosli gospon Vuksic...bvuksic wrote:Miky0, biste li bili zainteresirani za suradnju s nama?
Apsolutno, ali imam jedan uvjet.
Drug linic, vas odnedavni prijatelj, ce odogovarat za zlodjela ucinjena gospodarskom sektoru, kad ja dodjem na vlast. Kad ga odjebete, mozemo govorit o suradnji
Poštovani kolega miky0, vaše je pravo, a i dužnost da svakog političara pozovete na odgovornost. Mislim da ni sam Slavko ne bježi od odgovornosti onda kad se dokaže da postoji. No mislim da je vrijeme da se svi skupa okrenemo budućnosti.miky0 wrote:
Oooo dobro dosli gospon Vuksic...
Apsolutno, ali imam jedan uvjet.
Drug linic, vas odnedavni prijatelj, ce odogovarat za zlodjela ucinjena gospodarskom sektoru, kad ja dodjem na vlast. Kad ga odjebete, mozemo govorit o suradnji
Uvazeni g.Vuksic, bez kazne za pocinjena zlodjela iz proslosti, nama nema buducnostibvuksic wrote: Poštovani kolega miky0, vaše je pravo, a i dužnost da svakog političara pozovete na odgovornost. Mislim da ni sam Slavko ne bježi od odgovornosti onda kad se dokaže da postoji. No mislim da je vrijeme da se svi skupa okrenemo budućnosti.
-
- Information
-