Ban - Polina/faktotum
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 703 times
- Been thanked: 1209 times
Zekoslava je sve rekla, nemam tomu što dodati. Bilo bi bolje da se bavimo veselijim i zanimljivijim stvarima, ali ako ne može drukčije...
Potpisi su za budale.
ZgSash u nastanku bi mogla biti svaka osoba s prosječnim IQ-om, pod uvjetom da je ta prosječnost muči i frustrira, da oscilira između krajnje nesigurnosti i uvjerenosti u vlastitu važnost, emocionalno između posvemašnje tupavosti ili banalnosti zla i krajnje zvuzlanosti koja daje lažnu nadu u pojavu nekakvog "dobra", jer za to je ipak potrebno malo više zdravog razuma... mislim da takvih tu za sada nema, ne. Nakon dugo vremena postojanja foruma na kraju se iskristalizira na vrhu tip poput Tinidala, kao vjetrokaz, što ne znači da je potpuno lišen vlastitih stavova i misli, nego je krajnje neoriginalan i neangažiran, svjestan apsurdnosti svojeg postojanja, ali opet i s jakom željom za opstankomi održavanjem na površini. To je idealan arhetip administratora, dok za političara ipak treba više đusa, erosa potrebnog da povuče masu za sobom...
Dok je Judolino, naprotiv, jedan tip koji skakanje samome sebi u usta upravo savršeno kontrolira, čak i izaziva na neki način, kao što pikador draži bika, da bi mu u pravom trenutku zabio koplje u leđa, a onda ga kao toreador navuče da juriša na crvenu krpu dok je on već odavno skrenuo u drugom pravcu...
Dok je Judolino, naprotiv, jedan tip koji skakanje samome sebi u usta upravo savršeno kontrolira, čak i izaziva na neki način, kao što pikador draži bika, da bi mu u pravom trenutku zabio koplje u leđa, a onda ga kao toreador navuče da juriša na crvenu krpu dok je on već odavno skrenuo u drugom pravcu...
- Polina Belilowsky
Da se vlasnik više brinuo za forum, a manje išao linijom simpatija/netrpeljivost/mržnja prema pojedinim korisnicima, do svega ovog ne bi bilo došlo.Hekatonhir kaže:
Šteta što si preskočila postove koji su se odnosili na njezin način komunikacije. I moja upozorenja.
Da je žena htjela normalno komunicirati, komunicirala bi. Ali nije htjela, i u tome je stvar. Da je bilo pogrešaka i praznoga hoda, bilo ih je. Možda bih danas stvari drukčije riješio. Ali tada nisam mogao - em ni mene nije bilo, logirao bih se tek navečer, i dočekalo bi me brdo dvojbi i pitanja - em sam morao brzo procjenjivati i odlučivati, upravo zbog prve stvari i nedostatka vremena.
..............
I nije mi žao što sam je banirao. Pače, opet bih to učinio.
'Žena' je normalno komunicirala, onako kako se komunicira na forumu pretežno tračerajske orijentacije. Gledala je svoja posla, pisala uglavnom na umjetnosti. Jest, na temi o dosadnom forumu spomenula je pojedine članove s onog foruma koje joj je mrsko vidjeti tu, no to je na trkeljaškom, slabo moderiranom forumu prepunom vrijeđanja, podmetanja i uvaljivanja spolnih organa, posve dopustivo.
Da je vlasnik bio manje nadrkan, te skužio da na forumu ovog tipa gdje se svako malo netko pohvali da je dobio ili nije dobio kurac, bio u kinu, skuhao grah, kupio bučino ulje i mačka mu ima gliste, da na takvom forumu član slobodno može reći da je vlasnik ili admin nekog drugog foruma, a da to ne izazove histeriju do kakove je došlo kod Hekatonhira:
Propitivanje o funkcijama foruma je stvar prirodna i normalna za svakog novog člana koji ima namjeru pisati po forumu, a prvi puta je tu i ne snalazi se.Hekatonhir kaže:
Polinino propitivanje svake funkcije foruma, od trajanja edita do načina moderiranja - jest najobičnije trolanje. Što se mene tiče, neka se vrati na svoj forum - na kojem je bog i batina, i na kojem je sve po njenom. Ali ovdje neće biti.
Eto i priznanja dobronamjernoj, pametnoj i duhovitoj ekipi koja jednostavno više nije mogla trpjeti Polinino pisanje, a u završnom postu eto i prijetnje/obećanja:Hekatonhir kaže:
Banirao sam je jer živcira cijelu administraciju - a znate što se događa s trulom jabukom u košari.
...............................
...ako ljude koje na osnovi višegodišnjeg pisanja smatram mjernim jedinicama za dobrotu, dobronamjernost, pamet i duhovitost živcira i u dvojbu dovodi Polinino pisanje, što misliš da sam trebao napraviti kao netko tko je odgovoran za ovo mjesto?
Dakle, bez ikakove krivnje banirao si člana koji je tebe i tvoju ekipu živcirao.Hekatonhir kaže:
Reći ću ti ovo još samo jednom: nastavi u ovom stilu - i dobit ćeš permu. Kao i svi klonovi koje napraviš. Nikad više ovdje nećeš napisati ni slova.
Ovo nije prijetnja nego obećanje.
Poprijetio si mu/joj da na tvom forumu nikad više neće pisati (zvuči poput Kosorke kad kaže, zabranit ćemo silovanja
Sad imaš i legitimni razlog za permaban - pisanje iz klona.
Ispuni dakle obećanje (koje nije prijetnja) i učini ono što bi rado ponovno učinio: permabaniraj i originalni nick i njegovog klona. Hvala.
- Polina Belilowsky
Ništa u Polininom pisanju nije bilo razlogom za baniranje.ElliQuinn » wrote:Pisanje iz klona nije razlog za permabaniranje.
Pa ipak je do bana došlo, čak uz prijetnju da ga se neće micat (permaban, jel).
Na forumu koji instituciju permabana nema.
Dakle...?
- Stitch
- Head Honcho
Polina ko Polina, sve kuži, i svaka joj je na mjestu.
No kako se meni doista ne da natezati s "članovima koji gledaju svoja posla" te su "bez ikakove krivnje", morat ćeš se zabavljati sama.
Potpisi su za budale.
- Polina Belilowsky
Kad nemaš što za reći, rađe šuti.Hekatonhir » wrote:
Polina ko Polina, sve kuži, i svaka joj je na mjestu.
No kako se meni doista ne da natezati s "članovima koji gledaju svoja posla" () te su "bez ikakove krivnje" (
![]()
), morat ćeš se zabavljati sama.
- Polina Belilowsky
Da si bio pošten prema sebi (i forumu), te da je bilo razloga za ban, ti bi ih podastro, a ne trkeljao o živciranju administracije i trulim jabukama.
- Stitch
- Head Honcho
Razlog je vidljiv na cijelom forumu. Jedino što ga ti, iako superiorno perceptivna, ne možeš uočiti.spectre » wrote: Da si bio pošten prema sebi (i forumu), te da je bilo razloga za ban, ti bi ih podastro, a ne trkeljao o živciranju administracije i trulim jabukama.
Nego, kako to da se kraj 6000 članova nemaš s kim družiti? Nego moraš dolaziti na mjesto prepuno pičkaranja i toliko siromašno duhom?
Potpisi su za budale.
Hekatonhir, zašto joj ne predložiš da sebi potraži drugi forum pa da ironija bude potpuna?Hekatonhir » wrote:
Razlog je vidljiv na cijelom forumu. Jedino što ga ti, iako superiorno perceptivna, ne možeš uočiti.
Nego, kako to da se kraj 6000 članova nemaš s kim družiti? Nego moraš dolaziti na mjesto prepuno pičkaranja i toliko siromašno duhom?
- Polina Belilowsky
Razlog je nevidljiv jer ga nema (da ga ima, postavio bi ga tu).Hekatonhir » wrote:
Razlog je vidljiv na cijelom forumu. Jedino što ga ti, iako superiorno perceptivna, ne možeš uočiti.
Ne pokušavaj bit duhovit, lijepo vidiš da ti ne ide.
Ja sam admin pod plaćom, forumarenje i zabava ne spadaju k tomu.
Ovo mjesto (prije ZgSashovske floskule "budi Rimljanin u Rimu") obećavalo je puno toga dobrog. Pa smo mnogi s foruma haera prešli tu, željni boljeg.
- Stitch
- Head Honcho
Pa mogao bih. Ali onda ne bi bilo toliko zabavno. Ironija je jedino u tome što se Polini ovdje ništa ne sviđa, a ima četiri registrirana nicka - osim Poline, tu su Spectre i Alvaro.Pomona » wrote:
Hekatonhir, zašto joj ne predložiš da sebi potraži drugi forum pa da ironija bude potpuna?
Jedan joj je nick baniran. Ali ne zato što je klon nego zato što se registrirala, a bila je banirana na jedan dan.
Kao što rekoh, mene ona zabavlja.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Hajde da se više ne igramo skrivača - koji nick da ti ostavim? Sa tri ne možeš pisati. A tko se pravi pametan i duhovit, neka procijene forumaši.spectre » wrote: Razlog je nevidljiv jer ga nema (da ga ima, postavio bi ga tu).
Ne pokušavaj bit duhovit, lijepo vidiš da ti ne ide.
Ja sam admin pod plaćom, forumarenje i zabava ne spadaju k tomu.
Ovo mjesto (prije ZgSashovske floskule "budi Rimljanin u Rimu") obećavalo je puno toga dobrog. Pa smo mnogi s foruma haera prešli tu, željni boljeg.
Potpisi su za budale.
Ne sviđa mi se ni najmanje način komunikacije s Polinom na ovom topicu, previše podsjeća na ono protiv čega ste se "tamo" borili. Ako to imam pravo reći sa svojih 12 postova ovdje.Hekatonhir » wrote:
Pa mogao bih. Ali onda ne bi bilo toliko zabavno. Ironija je jedino u tome što se Polini ovdje ništa ne sviđa, a ima četiri registrirana nicka - osim Poline, tu su Spectre i Alvaro.![]()
Jedan joj je nick baniran. Ali ne zato što je klon nego zato što se registrirala, a bila je banirana na jedan dan.
Kao što rekoh, mene ona zabavlja.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Prestani Hekatonhire, prestaniiii....ko Marxa i Engelsa te molim. Sasvim glupo i sasvim osobno i sasvim bez ikakvog prava te molim. Izuzmi se iz ovog, previše ti ljudi nešto pokušava reć. Čak i ako povijest govori da bi mogo bit u pravu, čak i ako budućnost pokaže da si bio si u pravu...izuzmi se, manju ćeš grešku napravit.
- Polina Belilowsky
Hajde da se ne igramo skrivača: molim razlog radi kojeg mi je prvi puta baniran nick.Hekatonhir » wrote:
Hajde da se više ne igramo skrivača - koji nick da ti ostavim? Sa tri ne možeš pisati. A tko se pravi pametan i duhovit, neka procijene forumaši.
- Stitch
- Head Honcho
Imaš pravo reći što god hoćeš, do tog se ne dolazi brojem postova. No načinu komunikacije s Polinom bitno pridonosi i sama Polina.Pomona » wrote:
Ne sviđa mi se ni najmanje način komunikacije s Polinom na ovom topicu, previše podsjeća na ono protiv čega ste se "tamo" borili. Ako to imam pravo reći sa svojih 12 postova ovdje.
Potpisi su za budale.
- Polina Belilowsky
Polina pridonosi u smislu da ti nemaš valjan razlog radi kojeg je (perma)banirana u naletu tvojih strasti onu večer s Rimljanima.Hekatonhir » wrote:
Imaš pravo reći što god hoćeš, do tog se ne dolazi brojem postova. No načinu komunikacije s Polinom bitno pridonosi i sama Polina.
- Stitch
- Head Honcho
Ne pravi se luda, molim te. Nikad nisi bila bezobrazna, nikad nisi bila drska, nikad nisi trolala ni vrijeđala? Daj vrati se deset stranica pa pogledaj kako komuniciraš s ljudima. Nisam ti samo ja spočitnuo te stvari, pisali su i drugi - uredno si ih ignorirala.spectre » wrote: Hajde da se ne igramo skrivača: molim razlog radi kojeg mi je prvi puta baniran nick.
Što bi, napokon, htjela? Reci, pa da i to riješimo. Ali ne trebaju ti toliki klonovi, čemu to?
Potpisi su za budale.
-
- Information
-