To je bar lako. Mulica.ElliQuinn » wrote:Ajmo prvo raščistiti osnove, tko ovdje nikad nije moderirao tamo?
Zašto je ovaj forum toliko dosadan?
Lord, Lastanova mama, i ja.ElliQuinn » wrote:Ajmo prvo raščistiti osnove, tko ovdje nikad nije moderirao tamo?
Biti i mniti svemiropolisno
Zašto se zamarate time uopće? Nico, prestani osjećat grižnju savjesti odmah 
Osoba koja nema tamo postova, i odbija reći išta konkretno, čemu izvlačiti?
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Nisu ga htjeli jer je imao previše kartona.ElliQuinn » wrote:A JPK nije bio moderator? Dovrraga i bestrraga, propao mi je lukavi plan.
Od mene.
Ni činjenica da sam ga upravo ja i predložila nije pomogla.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A.P. » wrote:Zašto se zamarate time uopće? Nico, prestani osjećat grižnju savjesti odmah
Herp wrote:
Nisu ga htjeli jer je imao previše kartona.
Od mene.
Ni činjenica da sam ga upravo ja i predložila nije pomogla.![]()
Groupie :cerek:
- Polina Belilowsky
Ne moraš me ignorirat jer nismo na istim temama.Nica » wrote:
Ok. Žao mi je što ti moje prisustvo ovdje stvara tako loš osjećaj. I što je to činio, a možda i dalje čini, i "tamo". Ako pomaže, mogu te u nastavku ignorirati, a to mislim na čisto obziran način jer ti ne bih stvarala još veću neugodnost. Ako tako želiš.
@Herp, ne mislim na tebe, ti si zanimljiv sugovornik.
Čekaj, nije valjda da misliš na Nicu? Nicu?Polina Belilowsky » wrote: Ne moraš me ignorirat jer nismo na istim temama.
A ako se nađemo na istim temama? Što da radim? Stvaram li ti ja loš osjećaj?Polina Belilowsky » wrote: Ne moraš me ignorirat jer nismo na istim temama.
- Polina Belilowsky
Nećemo se naći. Nikad te nisam vidjela na mojim temama.Nica » wrote:
A ako se nađemo na istim temama? Što da radim? Stvaram li ti ja loš osjećaj?
Sad smo na istoj temi.Polina Belilowsky » wrote: Nećemo se naći. Nikad te nisam vidjela na mojim temama.
- Polina Belilowsky
A zašto ne kažeš o čemu se radi? Bilo bi fer i korektno.Polina Belilowsky » wrote: Nisam trebala tu pisati.
Ovo je baš bezveze. Sad ćemo svašta zabrijat jer Polina neće objasniti. Nico, meni se čini da se ne radi o tome da si ti išta nekome nepravila (ako se o tebi radi) nego je problem što si crvena pa se samim time navodno slažeš s nositeljima strahovlade. Iako je sasvim jasno s čim se slažeš a s čim ne slažeš.
Ali jesi. A i ja sam. Dakle, tebi sam ja problem.Polina Belilowsky » wrote: Nisam trebala tu pisati.
:virtualni šamar svima:
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ni činjenica da ja ne bih moderirao osim možda za satnicu veću od ove koju imam kod regularnog poslodavca.Herp » wrote:
Nisu ga htjeli jer je imao previše kartona.
Od mene.
Ni činjenica da sam ga upravo ja i predložila nije pomogla.
A zašto se ti i profesionalno ne baviš kritptoanalizom?ElliQuinn » wrote:Shvatila sam zašto je forum dosadan. ..a unda ne piše dovoljno na njemu. Dokaz.
-
- Information
-