Kokoš, daj pukni neku normalnu anketu!
Prvi trkeljaški sabor
Joj, daj ne gnjavi, pa nek se jave na topic. Nema opcije (ili je ja bar ne vidim) da se vidi tko je glasao.
samo se ovo vidi kod otvaranja ankete:
samo se ovo vidi kod otvaranja ankete:
If you do not want to add a poll to your topic leave the fields blank.
Poll question: Poll options:
Place each option on a new line. You may enter up to 10 options.
--------------------------------------------------------------------------------
Options per user:
This is the number of options each user may select when voting. Run poll for: Days
Enter 0 or leave blank for a never ending poll.
--------------------------------------------------------------------------------
Allow re-voting: If enabled users are able to change their vote.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Pa, po mom brojenju dolaze:Morticia » wrote:Pa ne, samo ono... Kako ćeš poslati pmove gdje ćemo se naći kad ni ne znaš kome.
Ze, Nogata, Dejz, Aisling, Pješčana, Baja, kukuriku ako je baja nagovori, Elli, Herp (nije se izjasnio, al on uvijek dodže), Gazda, AR ak se prestane pravit stidljiva ljubičica, ja, Hek, Meg, Dimnjak, Margarita, Šmokljan, Klonka, Slafko ako mu pilule za lilule dozvole.
od ostalih nijesmo dobili izjasnidbu, ali vjerujem da oćemo.
Usput se koristim prilikom da obvežem sve trkeljaškom zakletvom da neće odati supertajnu lokaciju nalaženja i točno vrijeme nalaženja nakon što je doznaju na pepej
Usput se koristim prilikom da obvežem sve trkeljaškom zakletvom da neće odati supertajnu lokaciju nalaženja i točno vrijeme nalaženja nakon što je doznaju na pepej
Štajaznam, takovu sam upozoridbu dobila!
No dobro, ima ovdje ljudi koji se nikad nisu outali u većem internet društvu. Kužim to. Da se nisam nikad pokazala i ja bih bila oprezna oko toga tko će me vidjet. Sad je za to, doduše, kasno. Sad sam već svima i dala
No dobro, ima ovdje ljudi koji se nikad nisu outali u većem internet društvu. Kužim to. Da se nisam nikad pokazala i ja bih bila oprezna oko toga tko će me vidjet. Sad je za to, doduše, kasno. Sad sam već svima i dala
Mogao bi, ali šanse da bi to netko stvarno želio su ravne onima da će danas biti sunčan dan.Morticia » wrote:
Meni je to ful smiješno.
Što, mislite da bi nas netko mogao doći iz prikrajka promatrati, k'o majmune u kavezu?
Happy Easter!
žicaš poklone?Hekatonhir » wrote:Meni je desetoga rođendan. Četrdeseti. Bolje bi bilo da je obrnuto.
meni je par dana kasnije
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Izaberite birc u kojem se smije zapaliti. Pljugu, ne birc. 
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Misliš da m... ovaj, nikome nije palo na pamet?Morticia » wrote:Što, mislite da bi nas netko mogao doći iz prikrajka promatrati
Ja ne vidim razloga toj vašoj nevjerici - kako bi drugačije Saš saznao o našim planovima za spamanje po krstarici (mirza
) i prikladno sankcionirao stvari? 
Naravno.Hekatonhir » wrote:Izaberite birc u kojem se smije zapaliti. Pljugu, ne birc.
U suprotnom idemo u park.
Kome?Almost Rosey wrote:
Misliš da m... ovaj, nikome nije palo na pamet?![]()
Stvarno mislim da nitko normalan to ne bi sproveo u djelo.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Ne, samo velim da ću se taj vikend vjerojatno resetirati. Onako, uvodno.baja » wrote: žicaš poklone?
Ali neću biti stariji. A, ne. Ja ne starim, ja prelazim na idući level.
Potpisi su za budale.
Morticia » wrote:
Naravno.
U suprotnom idemo u park.![]()
Kome?
Stvarno mislim da nitko normalan to ne bi sproveo u djelo.
stječem dojam da u normalnima i nije problem
jevgenija » wrote:Ja ne vidim razloga toj vašoj nevjerici - kako bi drugačije Saš saznao o našim planovima za spamanje po krstarici (mirza![]()
) i prikladno sankcionirao stvari?
Pa jasno mi je to, al' ne vjerujem da bi čak ni on došao ćiriti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Almost Rosey
"m... ovaj, nikome" je trebalo predstavljati prekinuto ter ispravljeno "mi". kao, meni, jel
Zajebavam se samo
Ako se prestanem praviti stidljiva ljubičica, dođem
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Prikladan obrazac. Skenove potpisanog obrasca poslati upravi foruma.jevgenija » wrote:od ostalih nijesmo dobili izjasnidbu, ali vjerujem da oćemo.
-
- Information
-