Demi Moore i ostale zvijezde i zvjezdice
- schmokljan
Popularnost ove teme ukazuje na raširen strah među ženskom populacijom da završe kao Demi Moore, iako je, s obzirom na ovu temu: https://trkeljanje.com/viewtopic.php?f=15&t=291 , vjerojatnije da će završiti kao Howard Hughes. : onajkojividiizna:
Pa baš bi ti trebao poticati žene da tako završe: s petero djece
I još ju nazivaš seljančurom, srami se!
I još ju nazivaš seljančurom, srami se!
Margarita, ko je ova rugoba????
šmokljan - pa mogao si ju barem malo pohvalit zbog toga, u slučaju da stvarno navrati na temu.
šmokljan - pa mogao si ju barem malo pohvalit zbog toga, u slučaju da stvarno navrati na temu.
To je onaj s cuckom, nisam znala kak se zove pa sam guglala inspektora Rexa.BoDerek » wrote:Margarita, ko je ova rugoba????
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pamtim drugačijeg inspektora Rexa. Doduše, ne i ljepšega 
Kate Moss je odurna. Fuj bljak. O*d*u*r*n*a. Sviđa se samo ženama kojima se ja ne sviđam i koje se meni ne sviđaju. Muškarcima se ne sviđa, osim na modu nabrijanim pederima. U njoj seksepila ima kao u Alienu.schmokljan » wrote:Što se tiče Kate Moss - nikada nisam shvaćao koji su ženski kriteriji za sviđanje. Tako da - nemam pojma ni zašto im se Kate Moss sviđa, možda zbog nerealizirane anoreksije.
No muškarci kojima se sviđa Kate Moss - e tu je već stvar jasnija - latentni homoseksualci.
Isuse, niste normalni.
Ona je baš savršen miks svega i svačega: nježna, krhka, sjebana, buntovna, seksi, anđeoska, divne jagodice i usne, kosa, diiivan stil, kosa, i sramežljiva i vragolasta. Naprosto prekokrasna
Mršavost je tu nebitna. Ne primjećujem tolko tu mršavost.
Ona je baš savršen miks svega i svačega: nježna, krhka, sjebana, buntovna, seksi, anđeoska, divne jagodice i usne, kosa, diiivan stil, kosa, i sramežljiva i vragolasta. Naprosto prekokrasna
Meni izgleda k'o Alien, s onom malom, uskom bradicom i širokim gornjim dijelom glave te razmaknutim očima. 
Iako mi je i dalje 5 puta bolja od Demi.
I govorim čisto o fizičkom izgledu, inače mi je simpa.
Kate, ne Demi.
Iako mi je i dalje 5 puta bolja od Demi.
I govorim čisto o fizičkom izgledu, inače mi je simpa.
Kate, ne Demi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
meni je draga al' da je prekrasna - nijeBoDerek » wrote:Ona je baš savršen miks svega i svačega: nježna, krhka, sjebana, buntovna, seksi, anđeoska, divne jagodice i usne, kosa, diiivan stil, kosa, i sramežljiva i vragolasta. Naprosto prekokrasna
prije bi rekla da je bezličnost njene face zahvalna za transformiranje po potrebi

moram se složiti da ni ja ne vidim orgazmičnost Kate Moss. nikad nisam reagirala na nju, ne kužim kad ljudi padaju u nesvijest na njenu kombinaciju nesavršenosti, mršavosti i fotogeničnost. daleko od toga da je nesavršenost loša- nije. samo, ona sama, Kate, mi nije nešto.
a to što je sjebana znači samo to da je sjebana. jednako bi mi dosadna bila da živi na farmi i uzgaja proso
a to što je sjebana znači samo to da je sjebana. jednako bi mi dosadna bila da živi na farmi i uzgaja proso
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.

testing...
edit: gle uspjelo, pa nije opće teško
Morala sam malo uljepšat stranicu nakon onih rexova.
Slažem se s boldanim riječima. Objema bih dodao prefiks pre-.BoDerek » wrote:Isuse, niste normalni.

Btw, Semir je imao puno partnera, a većina su poginuli. Zapitala sam se kakav je on to partner.
Groupie :cerek:
ne rade mi slike sad.
A hitno sam htjela nabacit par zgodnih frajera da dođem sebi.
A hitno sam htjela nabacit par zgodnih frajera da dođem sebi.
-
- Information
-