Ujme, da mi te cmokunuti u tjeme.MightyMe » wrote: Dobavi on.
..sta?
Da, ti izmišljaš velike stvari.MightyMe » wrote:
A slušaj, nije da ja inzistiran i bavin se s tim tako nebitnim stvarima za čovječanstvo uopće.
Šta san tu izmislija? Pa toliki san od glave do pete. To šta tebi pada napamet, nije moj problem.
Čuj, nije samo meni palo, palo je i Karlu.MightyMe » wrote: Šta san tu izmislija? Pa toliki san od glave do pete. To šta tebi pada napamet, nije moj problem.
A i nisam znala da se tako pokazuješ, vertikalno, šta, kao beba?
ex anais » wrote:
Čuj, nije samo meni palo, palo je i Karlu.
A i nisam znala da se tako pokazuješ, vertikalno, šta, kao beba?
Meni nije palo to na pamet. Meni je palo na pamet da priča lovačke priče koliku je ribu ulovio.
Zekoslawa » wrote:Slušaj, ti, piliću. Neki ovdje krvavo zarađuju svojih 10 kuna na toj razlici.![]()
E, da, i pilić je isto sa ć.

Vertikalno, jel'?ex anais wrote:
Čuj, nije samo meni palo, palo je i Karlu.
A i nisam znala da se tako pokazuješ, vertikalno, šta, kao beba?![]()
Ne znam ni ja u prvih par sekundi... mislim, znam, ali zbunim se.Zekoslawa » wrote:Ček, unda ne zna šta je lijevo, šta desno?
Jesam vam ikad pričala kako sam učila strane svijeta?
O, điz.ex anais » wrote:
Ne znam ni ja u prvih par sekundi... mislim, znam, ali zbunim se.
Jesam vam ikad pričala kako sam učila strane svijeta?
Al eto, lijevo-desno znam iz prve, bar nešto.
Zato ja neću polagat vozački.Zekoslawa » wrote: O, điz.Doduše, ja se ne znam vratiti otkud sam došla, a strane svijeta znam eventualno po buri i jugu.
![]()
Al eto, lijevo-desno znam iz prve, bar nešto.
I zato što sam u igrici s automobilima poklala jedan omanji grad.
Ja sam se pametno dosjetila da zapamtim kad je učiteljica pokazivala u učionici i zapisala nešto kao- sjever-ploča, zapad-ormar itd...
Trebala sam se roditi kao plavuša. I bogato se udat.
edit: idem, petanje i to... sad sam na fejsu naišla na ovo

I šta, sad tražiš ploču i ormar po svijetu?
Neću ni ja nikad voziti, stresno je to. Na putu ima mačaka, kamiona, ljudi, čak i drugih auta.
Naučila sam voziti davno davno i tada me to nije brinulo, sad mi sve smeta po putu i ne želim da me se smješta u metalnu kutiju kad smo tolike godine potrošili da hodamo uspravno, nešto ko Maestro uz Kiklopa. 
Zapisala sam Majtiju opasku.
Neću ni ja nikad voziti, stresno je to. Na putu ima mačaka, kamiona, ljudi, čak i drugih auta.
Ja volim da me voze. Doduše, ovisi koliko traje put i kako sam raspoložena, ali volim vožnju. Al ja za volanom, đizsZekoslawa » wrote:I šta, sad tražiš ploču i ormar po svijetu?![]()
Neću ni ja nikad voziti, stresno je to. Na putu ima mačaka, kamiona, ljudi, čak i drugih auta.Naučila sam voziti davno davno i tada me to nije brinulo, sad mi sve smeta po putu i ne želim da me se smješta u metalnu kutiju kad smo tolike godine potrošili da hodamo uspravno, nešto ko Maestro uz Kiklopa.
A jel, šta si mu stavila?
Vratit ću se...
Nek mu mama vidi kad dođe na primanje.ex anais » wrote:
Ja volim da me voze. Doduše, ovisi koliko traje put i kako sam raspoložena, ali volim vožnju. Al ja za volanom, đizs![]()
A jel, šta si mu stavila?
Vratit ću se...
Pa normalno da bi mačke nastradale kad ste vi krakati ljudi smotani. Kordinacija nula.Zekoslawa » wrote:I šta, sad tražiš ploču i ormar po svijetu?![]()
Neću ni ja nikad voziti, stresno je to. Na putu ima mačaka, kamiona, ljudi, čak i drugih auta.Naučila sam voziti davno davno i tada me to nije brinulo, sad mi sve smeta po putu i ne želim da me se smješta u metalnu kutiju kad smo tolike godine potrošili da hodamo uspravno, nešto ko Maestro uz Kiklopa.
Oću, oću.Zekoslawa » wrote:Oš ti ko Bepina moljakati Luiđija da te vodi pred oltar pod stare dane?
Iđem i ja, čeka me sutra dvadesetosatni radni dan.![]()
Noćca.

Ajde, ajde, drž se.
Onda zapiši nešto i za Karlovu.Zekoslawa wrote: Nek mu mama vidi kad dođe na primanje.![]()
I ne stanemo u gepek. Da. Tuga golema.MightyMe » wrote:
Pa normalno da bi mačke nastradale kad ste vi krakati ljudi smotani. Kordinacija nula.
-
- Information
-