I ja kažem.
Bojkot je. Što da radim, što?!
gle, tvoj jasenovac, gas maska i moj dim...zamisli tek tih asocijacija
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Linkkukuriku » wrote:i ja sam ga prominila, odnosno vratila sam se svom starom identitetu.
tila sam se nasilu pomladit u jaje, al jebga, svi me znaju u mom kraju, pa džaba laganja.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Fakat...a unda » wrote: doduse, malo cu precizirat..mene podsjeca na rujanu jeger koja nakon biljara glumi onaj cvijet u jasenovcu.
gonj špadi
Alkar Bajabaja » wrote: možda zato jer si mislila da smo stigli u Obećanu zemlju![]()
Pa jebemu ja njoj ne zamjeram (mislim, zamjeram, šta ja imam bilo kome tu zamjerati na kraju krajeva) što je nemajevgenija wrote:
doduše, Herpa odonda nije bilo, to ko prvo, ko drugo, navela si (aksedobrosjećam) da ti ne mora odgovorit i da joj neš zamjerit.
Glupo mi je to uopće objašnjavati
Nije mi to sad diglo tlak, nego što sam po komentarima nakon mojih postova stekla dojam da se više ne mora drkati po tavanu, sad valjda trčimo po livadi la la la la la

Valjda mi je loš tajming
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 855 times
- Been thanked: 1642 times
Jaje je starije od kokoši. Gmazovi su stariji od ptica, a legu jaja.kukuriku » wrote:i ja sam ga prominila, odnosno vratila sam se svom starom identitetu.
tila sam se nasilu pomladit u jaje, al jebga, svi me znaju u mom kraju, pa džaba laganja.
Time sam odgovorio ne samo na tvoje estetsko-egzistencijalističke dvojbe nego i na prastaro ontološko-gnoseološko pitanje.
Potpisi su za budale.
Neeee. Ne Rujanu...a unda » wrote: ..meni isto.![]()
doduse, malo cu precizirat..mene podsjeca na rujanu jeger koja nakon biljara glumi onaj cvijet u jasenovcu.

m.za » wrote: Alkar Baja![]()
Pa jebemu ja njoj ne zamjeram (mislim, zamjeram, šta ja imam bilo kome tu zamjerati na kraju krajeva) što je nema, a čak i da je ima pa da ne kaže više ni riječ na tu temu - ne zamjeram, kao što sam rekla.
Glupo mi je to uopće objašnjavati![]()
Nije mi to sad diglo tlak, nego što sam po komentarima nakon mojih postova stekla dojam da se više ne mora drkati po tavanu, sad valjda trčimo po livadi la la la la la
Valjda mi je loš tajming
ja sam i dalje za govormržnje govormržnje! Al nema kandidata. Moš mi bar ti prepričat o čemu je bila rijeć?
- Lord Byron
Dobar je strah komu ga je Pok dao!
pa klikni na tvoj nick u kvotu pa ce te mali ljubicasti odvesti do posta
..pf. kreacionist. dosla tiranosaurica rex i izlegla..pile.Hekatonhir » wrote:
Jaje je starije od kokoši. Gmazovi su stariji od ptica, a legu jaja.
Time sam odgovorio ne samo na tvoje estetsko-egzistencijalističke dvojbe nego i na prastaro ontološko-gnoseološko pitanje.
ma kako, mene je na raspravu na PZK...jesi pravi kliknula?aisling » wrote: Mene je odveo dva posta više. Nije precizan
i jesu te vodili ljubicasti?
ne mali zuti, oni vode samo dva posta vise.
moraju biti ljubicasti...
Jesam. Možda nisam dovoljno jako kliknula pa potisak nije bio dovoljan.dimnjak » wrote: ma kako, mene je na raspravu na PZK...jesi pravi kliknula?
i jesu te vodili ljubicasti?
ne mali zuti, oni vode samo dva posta vise.
moraju biti ljubicasti...
Happy Easter!
-
- Information
-