Ban - Polina/faktotum

Stare teme i začeci foruma
Tupelo

Post 06 Apr 2012, 11:21

Briši.
Nemoš fulat. :o

...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Zekoslawa

Post 06 Apr 2012, 23:03

Čini mi se da nastao mali nered na Prunanju zbog postova onoga Noidana. To bi sve trebalo ići u "Polina", a ne svaki post u zasebni topic, zar ne? Ja krenula posložiti u nedostatku pametnijeg posla, ali evo da za svaki slučaj pitam u čemu je stvar.
Almost Rosey

Post 06 Apr 2012, 23:06

Auh, mislim da sam ja tu nešto fulala; prije me Tea upozorila da ne brišem postove nego da ih bacim na odlagalište no nisam skopčala dio s odobravanjem :o izvin'te :o

Also, question?
Zekoslawa

Post 06 Apr 2012, 23:09

Ma ništa, ako se radi o Polinou, onda svi idu na temu Polina. Ako ih samo prebaciš u ppdf Prunanje, otvorit će se tema za svaki pojedini post te će taj post onda biti uvodni. Zato sve ide u Prunjanje, topic Polina, a tek kad ih se prebaci, onda odobravaš. Nema veze, evo ja ću to posložiti kad sam već krenula. :)
dejzi

Post 07 Apr 2012, 11:40

Ja sam iz admin panela prebacila sve postove na prunanje, ali ne mogu moderirat s mobitela pa su ostali svaki u svom topiku.
Ako banirate neku reinkarnaciju Poline koja je ostavljala postove, ne morate niš s tim radit ako nisu odobreni. Ako jesu, topik Polina na Prunanju ih čeka.

I sad sam i ostale postove prebacila pa je tamo kaos. :o
Nego, jesmo mi sigurni da to nije netko novi? :misli:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Zekoslawa

Post 07 Apr 2012, 12:35

Ja sam noćas provjeravala, ništa se nije poklapalo osim postova tih dvaju istih nikova. Dakle Noidan Kirot i nkirot. Htjedoh ga banirati prije spavanja, ali zaboravila sam. A po čemu znamo da ipak jest Polino... :ne zna:

I ovo...
Mene zanima zašto ne objavite imena klonova ako ih već znate. Ovako ste dopustili lov na vještice. Svatko može, iz bilo kojeg razloga optužiti nekoga da je klon, što je dovoljno da ga diskvalificira iz daljnje rasprave, a teret dokazivanja je na optuženom, što je ponižavajuće. Mene ste uspjeli udaljiti sa foruma, nemam namjeru ikome išta dokazivati, nemam namjeru više ovdje pisati ,ali sutra se to može dogoditi bilo kome. Razmislite o tome, foruma radi.
Lijep pozdrav.
...postaje problematično.
Almost Rosey

Post 07 Apr 2012, 13:29

dejzi » wrote:Ja sam iz admin panela prebacila sve postove na prunanje, ali ne mogu moderirat s mobitela pa su ostali svaki u svom topiku.
Ako banirate neku reinkarnaciju Poline koja je ostavljala postove, ne morate niš s tim radit ako nisu odobreni. Ako jesu, topik Polina na Prunanju ih čeka.

I sad sam i ostale postove prebacila pa je tamo kaos. :o
Nego, jesmo mi sigurni da to nije netko novi? :misli:
Oš reć da ostavim postove koji nisu apruvani, nakon što je acc banan? Okie.

Ne znam, netko će reći lov na vještice, ali ja stvarno ne vjerujem u putnike namjernike koji ovdje samo svrate. Novi članovi koji nisu P. su najčešće dovedeni od strane nekog od forumaša, što se najavi i sve pet.
Toliku mi jezu i paranoju proizvodi ta osoba da već razmišljam ima li smisla da uopće budem mod, no čak i da nemam alate, već sam toliko spižđena da mi je svatko novi P. dok se ne dokaže suprotno. Što je u kurcu i smrdi na pravi lov na vještice i nije da se time ponosim.
I ovo sad s moje strane teško ostaje na razini "kažnjavamo ponašanje", odnosno pisanje klona korisnika pod banom, jerbo imam otpor prema tome da žmirim i dam se praviti budalom. A mislim da P.-ovo pisanje ovdje nije uopće više stvar konstruktivnog forumašenja i toga da bi on/-a imao/-la štogod reći, nego neka perverzna igrica moći, skrivača, nadjebavanja i boktepita čega.
Tupelo

Post 07 Apr 2012, 14:11

Može li se na ovom forumu onemogućiti registracija (ne i pisanje) s proxyja?
Znam da na nekima može.

Mislim da bi nam to dosta pomoglo kod hendlanja Polina i puštanja novih.
dejzi

Post 07 Apr 2012, 19:45

Za registraciju treba Zea pričekat, ne mogu kopat dok ne dođem na komp.
Ze.

Post 10 Apr 2012, 08:46

Tupelo » wrote:Može li se na ovom forumu onemogućiti registracija (ne i pisanje) s proxyja?
Znam da na nekima može.

Mislim da bi nam to dosta pomoglo kod hendlanja Polina i puštanja novih.
Teško. Mislim, možemo krenuti banirati proxy-e po IP adresama na ruke. Pogledat ću što se može.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Apr 2012, 09:51

Koji je službeni Polinov nick na onom forumu? Da ga znam prijaviti, čini mi se da je počeo ganjati Margaritu.
Ze.

Post 10 Apr 2012, 09:52

Provjerih malo. Ima dva načina.

Prvi je nekakva PHP skirpta koju mogu ubaciti u header sajta koja detektira, preko HTTP headera, da li zahtjev dolazi preko proxy-a i ne dopušta pristup sajtu.

Ovaj pristup je problematičan. Prvo, nitko ne garantira da proxy igra pošteno i ubacuje taj podatak u HTTP header ili je transparentan i ne ubacuje ništa. Drugo, svi ljudi koji su u firmama iza proxy-a mogli biti banirani (uključujući i mene, ali ne znam dok ne probam). :D

Drugi je pristup da baniramo proxy-e po IP adresama.
S njim je upitno to što je jako teško ili nemoguće dobiti listu baš svih proxy-a.

U svakom slučaju mislim da bi Polino obje metode vrlo lako zaobišao.
Herp
Nikki Gauda

Post 10 Apr 2012, 12:29

judolino » wrote:Koji je službeni Polinov nick na onom forumu? Da ga znam prijaviti, čini mi se da je počeo ganjati Margaritu.
Mislm da mu je fiction Smith glavni nick :misli:
No ne znam ga od tamo, pa nisam ziher, mislim da sam ti onomad i u PM-u poslala nešto.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Apr 2012, 14:45

Herp » wrote:
Mislm da mu je fiction Smith glavni nick :misli:
No ne znam ga od tamo, pa nisam ziher, mislim da sam ti onomad i u PM-u poslala nešto.
Taj je, fala.
Zekoslawa

Post 14 Apr 2012, 01:19

Chiro, gledaš Odlagalište, tražiš IP-ove? :rofl:

Eno nam Dukkai. Pravi ili polinasti? :misli: Isuse, ja sam tek nedavno skužila da se među njezinim nickovima našlo još ukradenih identiteta od nekih sasvim stotih forumaša s forumhaera. Ovo je prešlo sve mjere. :tuzni:

Usput, nekidan nas je posjetio neki ichiro bot ( :rofl: ). Umalo sam ga ščepala misleći da je Polina. :D
Chiro

Post 14 Apr 2012, 01:50

Zekoslawa » wrote:Chiro, gledaš Odlagalište, tražiš IP-ove? :rofl:

Eno nam Dukkai. Pravi ili polinasti? :misli: Isuse, ja sam tek nedavno skužila da se među njezinim nickovima našlo još ukradenih identiteta od nekih sasvim stotih forumaša s forumhaera. Ovo je prešlo sve mjere. :tuzni:

Usput, nekidan nas je posjetio neki ichiro bot ( :rofl: ). Umalo sam ga ščepala misleći da je Polina. :D
Nisam tražio IP adrese, nego sam čitao nove postove. :zubo: Opet je popustio s tabletama, siroče. :tuzni:

Dukkai je pravi, bar mislim, ima hrvatski, pače, zagrebački IP. :ne zna:

Btw., čini li se samo meni da su svi ovi botovi njegovi? :Paranoja: :D
Skinheadsi, takav si!
Zekoslawa

Post 14 Apr 2012, 02:32

A i meni se pari ko da se pravi bot. Više ne zna šta će, pa se botom pravi. :tuzni:

Al ne, ne, ichiro je bio pravi bot, sivi. :D
Pješčana

Post 14 Apr 2012, 14:36

moram priznat sad kad čitam Prunanje, čak je i duhovito :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pješčana

Post 14 Apr 2012, 18:29

Marlena nam je nova ličnost podvojenog polina?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dejzi

Post 14 Apr 2012, 18:34

Aha, prvi post je zazivanje uprave.
A i IP se poklapa s već pobrisanim gostima.

Sad sam nekim postovima promijenila postera u faktotuma, lakše se snać tako u IP-evima.
baja

Post 16 Apr 2012, 14:19

Pješčana » wrote:moram priznat sad kad čitam Prunanje, čak je i duhovito :D
HILFE

što se radi s tim novopridošlim?
imam na DK upis novog (?!) člana Svi na sabor uz kojeg stoji napomena da je pod kontrolom - da li samo ja vidim taj post? tko ga kontrolira? i moram li ja išta poduzeti?
Tupelo

Post 16 Apr 2012, 15:05

To vidiš samo ti.
Pusti post pa će ga Dejzi maknut u Prunanje kad se pojavi.
baja

Post 16 Apr 2012, 15:07

Tupelo » wrote:To vidiš samo ti.
Pusti post pa će ga Dejzi maknut u Prunanje kad se pojavi.
hvala :cerek:

ujedno se ispričavam što ti je post završio na odlagalištu jer nisam bila sigurna vidi li se taj post, a referirao se kao i ti na sisice pa sam se bojala odvlačenja teme u sisnom smjeru :o
Tupelo

Post 16 Apr 2012, 15:08

Prestani mi brisati konstruktivne postove na DK. :mama: :mama: :mama:
baja

Post 16 Apr 2012, 15:10

Tupelo » wrote:Prestani mi brisati konstruktivne postove na DK. :mama: :mama: :mama:
ne brišem, pretačem u knjigu :o
  • Information