Mislim da bi osobi koja se pali na izgled male curice imponirala ova rečenica. Vrlo vjerojatno bi mi rekao da ga mogu zvati taticaLord Byron » wrote: Pa to je bar jednostavno: samo čekaj prikladan trenutak, i onda izbaci The Rečenicu "joj, fakat, tako je, potpuno istu stvar mi je tata rekao pred neki dan...". Ostatak putovanja provest ćeš u blaženom miru.
Ajme, moram prestati sve ovo dijeliti besplatno.
Bilo jednom u vlaku
Desire makes slaves out of kings.
- Beta ženka
Naravno, inače ne bih ovaj "fenomen" niti spominjala.Hekatonhir » wrote:Ili ti možda imaš gadnih problema s muškarcima, ha?
Ovo mi nije palo na pamet, a ima smisla.Éowyn » wrote:
Mislim da bi osobi koja se pali na izgled male curice imponirala ova rečenica. Vrlo vjerojatno bi mi rekao da ga mogu zvati tatica
Meni je palo to da neki kreten vjerojatno ne bi skužio foru s referiranjem na tatu/djeda/pradjeda.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ja bih ga vrlo vjerojatno pitala da li je pritom mislio na zapadni i Glavni kolodvor ili na Glavni i Autobusni, jer u tom slučaju bi se to moglo odnositi i na šeticu, a zapravo bi onda ispalo da dvojka ide kroz tri kolodvora... Uglavnom, znam ubiti ljudima svaku volju za pričanjem viceva.Beta ženka » wrote:
Nisam 100% sigurna, ali možda zbog toga što se kurve obično okupljaju na kolodvorima i oko njih.
Stekla sam tu vještinu radeći na gradilištu. Radnicima je vrlo brzo prisjelo pričanje prostačkih viceva jer im se nije dalo odgovarati na dodatna pitanja i detaljnije objaniti vic.
- Beta ženka
Éowyn » wrote:
Ja bih ga vrlo vjerojatno pitala da li je pritom mislio na zapadni i Glavni kolodvor ili na Glavni i Autobusni, jer u tom slučaju bi se to moglo odnositi i na šeticu, a zapravo bi onda ispalo da dvojka ide kroz tri kolodvora... Uglavnom, znam ubiti ljudima svaku volju za pričanjem viceva.
Stekla sam tu vještinu radeći na gradilištu. Radnicima je vrlo brzo prisjelo pričanje prostačkih viceva jer im se nije dalo odgovarati na dodatna pitanja i detaljnije objaniti vic.
(samo što meni nitko nije pričao vic u vlaku - da bar jesu, bilo bi podnošljivije od slušanja debilana
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Tebi sigurno više imponira kad te bez suvišnog trkeljanja pljesnu po guzici ili uhvate za sisu.Éowyn » wrote:
Ja bih ga vrlo vjerojatno pitala da li je pritom mislio na zapadni i Glavni kolodvor ili na Glavni i Autobusni, jer u tom slučaju bi se to moglo odnositi i na šeticu, a zapravo bi onda ispalo da dvojka ide kroz tri kolodvora... Uglavnom, znam ubiti ljudima svaku volju za pričanjem viceva.
Biti i mniti svemiropolisno
Nije bitno, uz malo vještine sve možeš pretvoriti u neopisivu dosaduBeta ženka » wrote:Sviđa mi se ovo, mogla bih isprobati tu metodu.
(samo što meni nitko nije pričao vic u vlaku - da bar jesu, bilo bi podnošljivije od slušanja debilana)
ja uvijek pomislim, kad zvižde za mnom s gradilišta, da sam nekom uljepšala danJPK » wrote: Tebi sigurno više imponira kad te bez suvišnog trkeljanja pljesnu po guzici ili uhvate za sisu.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Naravno, pa ti nemaš gadnih problema s muškarcima. To je normalna stvar za pomisliti.Pješčana » wrote: ja uvijek pomislim, kad zvižde za mnom s gradilišta, da sam nekom uljepšala dan
Biti i mniti svemiropolisno
Ja se vlakom nikada nisam vozio
a oduvijek su mi bili fascinacija.
Nema veze, kad me jednom pukne srednjovječna kriza osim sisate plavuše i porsche-a otići ću u Moskvu pa na transsibirsku željeznicu do Pacifika. Zimi.
Dodatno: Čim mi mali malo poraste uvjerit ću ga da obožava vlakiće tako da imam argument za bezočno trošenje novca na njih. Kada se zasitim - zavoljet će lego kockice.
Nema veze, kad me jednom pukne srednjovječna kriza osim sisate plavuše i porsche-a otići ću u Moskvu pa na transsibirsku željeznicu do Pacifika. Zimi.
Dodatno: Čim mi mali malo poraste uvjerit ću ga da obožava vlakiće tako da imam argument za bezočno trošenje novca na njih. Kada se zasitim - zavoljet će lego kockice.
Vozim se maminim autom neki dan, a ona ne da da joj se mijenjaju radio stanice i sluša samo Narodni, i bila je neka reklama. I tip kaže: "mala, studiraš građevinu ili si prirodno tako dobro građena?"Éowyn » wrote: Zato se i bavim građevinom
Groupie :cerek:
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Mislim, prerijetko sam u njemu da bih imao ikakvih dogodovština. Ne znam više ni kako izgleda. 
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Dva do tri puta mjesečno pa opet ništaHekatonhir » wrote:Koliko se vi često vozite vlakom?Mislim, prerijetko sam u njemu da bih imao ikakvih dogodovština. Ne znam više ni kako izgleda.
- Beta ženka
I ja bih transsibirskom...Potjeh » wrote:Ja se vlakom nikada nisam vozioa oduvijek su mi bili fascinacija.
Imaš ovdje virtualno putešestvije: http://www.google.ru/intl/ru/landing/transsib/
Pet puta tjedno, četiri vlaka dnevno (dobro, zanemarimo onaj na relaciji Glavni - Zapadni kolodvor i nazad jer vožnja kratko traje pa se ne stigne razviti scenarijHekatonhir wrote:Koliko se vi često vozite vlakom?Mislim, prerijetko sam u njemu da bih imao ikakvih dogodovština. Ne znam više ni kako izgleda.
![]()
I inače - baš volim putovati vlakom, zato mi i bude bed kad mi netko sjebava to putovanje.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Skupo? Pa pošto je mjesečna karta? Mislio sam da je vlak najjeftiniji oblik prijevoza.
Potpisi su za budale.
- Beta ženka
I u pravu si.
Jedini problem - 4 sata dnevno ukupno ode na putovanje. Vrijeme = novac.
Mj. karta Sisak - Zap. kolodvor = 678,40 kn, plaća firma. Ja si samo plaćam prijevoz po Sisku kad mi nije do pješačenja do kolodvora - da SVAKI dan platim kartu do kolodvora i nazad, dođe me cca 300 kn mj. - baš mog troška. A sad računaj koliko mi ode na stanarinu. (Režije nećemo brojati, njih imam i u Sisku)ElliQuinn » wrote:Beta, zar ti ne bi bilo jednako skupo naći si stan u Zagrebu?
ljudi, dajete divne ideje.
otići ću za početak u Ljubljanu vlakom. recimo, drugi mjesec. na jednodnevni izlet u Evropu.
izlet u Veneciju ionako već imam zakazan za proletje, isto vlakom.
hvala vam
otići ću za početak u Ljubljanu vlakom. recimo, drugi mjesec. na jednodnevni izlet u Evropu.
hvala vam
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Meni je uvijek najviše bilo žao tog vremena. I onda se još sjetim s kime ga sve provodim u vlaku.Beta ženka » wrote:I u pravu si.
Mj. karta Sisak - Zap. kolodvor = 678,40 kn, plaća firma. Ja si samo plaćam prijevoz po Sisku kad mi nije do pješačenja do kolodvora - da SVAKI dan platim kartu do kolodvora i nazad, dođe me cca 300 kn mj. - baš mog troška. A sad računaj koliko mi ode na stanarinu. (Režije nećemo brojati, njih imam i u Sisku)
- Beta ženka
Hahaha, ja planiram Veneciju isto, ali bih ipak ostala nekoliko dana - što znači da bih trebala dobrano stegnuti remen jer je Venecija jebeno skupa.Pješčana » wrote:ljudi, dajete divne ideje.
![]()
hvala vam
Elli - zato i imam mp3 (dobro, i inače ga vučem sa sobom) - ne čujem nikog, ili čitam knjigu ili spavam - nije baš da potrošim vrijeme buljeći kroz prozor i čekajući da što prije stignem i izađem.
O Zagrebu ću još razmisliti, trenutno mi se tako ne dâ opet jahati po gradu i tražiti stan, još k tome povoljan, još k tome s normalnim gazdama, i da mi bude relativno blizu poslu - jer mi inače opet ode vremena dok dođem na posao... A i ode mi više novca na stanarinu i režije, daklem, treba naći cimera/icu ili biti spremna opet stegnuti remen da živim sama...
Ovo mi trenutno odgovara, dok ne puknem.
pa, ja planiram ići vlakom tamo i natrag.Beta ženka » wrote:
Hahaha, ja planiram Veneciju isto, ali bih ipak ostala nekoliko dana - što znači da bih trebala dobrano stegnuti remen jer je Venecija jebeno skupa.
može jednodnevno ili na 2 dana. planiram si naći neki hostel ili sobu privatno. mislim da se da iskombinirat povoljno.
I meni je bakica i djedica zao. Svojedobno sam volontirala u starackom domu. Onda saznate da su ti razgovori po tramvaju starim ljudima ako zive k tome sami jedina komunikacija koju su taj dan ostvarili. Osameljni su. Jel puno da ih saslusam par minuta?blue » wrote:Nisam baš doživjela ekscese u sredstvima javnog prijevoza. Nametljivce otpilim bez problema, a nije da ih nije bilo, osim ako mi se netko baš smili ili mi bude simpatičan, mogu poslušati priču. Nekih djedova i bakica mi je baš bilo žao, i njie mi smetalo što razgovaraju samnom, ok, drže monologe
Naravno zavisi od duzine putovanja.
Mogao je otici do DM-a.Al nama se netko usro i na poslu iza ormara. Stislo. Sila Boga ne pita.
Ovo je i moj plan. Al ne mislim cekati krizu za to.otići ću u Moskvu pa na transsibirsku željeznicu do Pacifika. Zim
Mjesecno par puta. Godisnje barem 4-5 puta pravo putovanje, druga drzava i to. Ima predivno udobnih super brzih vlakica, gdje je brze nego avionom ako uracunas check in i ostale sitnice. Voze 220 na sat. Imaju dobre restorane i kafice.Koliko se vi često vozite vlakom?
I Beta svaka cast na komjutingu. Crkla bih nakon tjedan dana. Jedino ak surfas dok se vozis.
Ja vlakove stvarno volim. Putujem otprilike svaka dva mjeseca vlakom (ali to su onda duže relacije). Uglavnom vlakom putujem na istok, u zapadne zemlje idem avionom jer vlakovi budu relativno skupi (iako mrzim avione).
Putovanja su mi prioritet i radije uštedim na svim ostalim stvarima (odjeća, šminka, cigarete
).
Transsibirska željeznica mi je bila u planu za 2011., ali planovi su pali u vodu. Za ovu godinu i 2013. imam neke druge planove, tako da će to doći na red tek za 2-3 godine.
Prijatelj je želio ići prije par godina i nije mogao dobiti vizu, tako da će i to biti mali problem (no mislim da ima par načina).
@Pješčana - što kažeš na Budimpeštu? Povratna karta je 260 ili 270 kn, ne sjećam se točno, no prilično jeftino. Možeš naći sasvim pristojnih hostela vrlo jeftino, a i sam grad nije skup.
Druga ideja (ako baš voliš putovati) - uzmi Balkan flexipass i putuj po balkanskim zemljama. Meni je bilo sasvim lijepo iskustvo (ako izuzmemo par čudaka, no ja sam putovala sama).
Putovanja su mi prioritet i radije uštedim na svim ostalim stvarima (odjeća, šminka, cigarete
Transsibirska željeznica mi je bila u planu za 2011., ali planovi su pali u vodu. Za ovu godinu i 2013. imam neke druge planove, tako da će to doći na red tek za 2-3 godine.
Prijatelj je želio ići prije par godina i nije mogao dobiti vizu, tako da će i to biti mali problem (no mislim da ima par načina).
@Pješčana - što kažeš na Budimpeštu? Povratna karta je 260 ili 270 kn, ne sjećam se točno, no prilično jeftino. Možeš naći sasvim pristojnih hostela vrlo jeftino, a i sam grad nije skup.
Druga ideja (ako baš voliš putovati) - uzmi Balkan flexipass i putuj po balkanskim zemljama. Meni je bilo sasvim lijepo iskustvo (ako izuzmemo par čudaka, no ja sam putovala sama).
- Beta ženka
Sve je to meni jasno - ali meni osobno je puno. Nakupilo se s vremenom, moja čaša je puna.ombia » wrote:
I meni je bakica i djedica zao. Svojedobno sam volontirala u starackom domu. Onda saznate da su ti razgovori po tramvaju starim ljudima ako zive k tome sami jedina komunikacija koju su taj dan ostvarili. Osameljni su. Jel puno da ih saslusam par minuta?
Naravno zavisi od duzine putovanja.![]()
Najčešće surfam ili spavam.I Beta svaka cast na komjutingu. Crkla bih nakon tjedan dana. Jedino ak surfas dok se vozis.
Ponekad čitam, ponekad se samo opustim, zatvorim oči i uživam u muzici - nevjerojatno odmara.
Ponekad gledam predivne izlaske i zalaske sunca, nešto pokušam i uslikati. I tak... Nije mi dosadno.
Još jedna prednost kad ne voziš - sjedneš i ne misliš, voziš se k'o vreća. Recimo da moram svaki dan voziti auto na posao i s posla, ujutro bunovna, popodne iscrpljena - ne bih baš bila presretna.
-
- Information
-