pogledala sam prvu epizodu Rome. zanimljiva
ima krvi, ima sexa, ima zapleta
traje dosta, tako da nemam koncentracije za dvije u jednoj večeri
treca sezona je, onak, down. nakon nabrijane prve dvije, treca (svakog) razocara.Hekatonhir » wrote:Zaboravih navesti Dextera, gledam ga kad stignem. Zanimljiv mi je koncept, ali ne znam koliko će me to držati.
Vidim da si veliki fan.dimnjak » wrote: tnx.
cinilo mi se da prijevodi.online imaju brze prijevode. nekak sam se navikla njih trazit serije a podnapisi filmove. tnx jos jednom.
sto se tice prijevoda imena...ubilo me SGU sa sudbina.....:vristi:
neces vjerovati, al isla sam gledat popis glumaca epizodu po epizodumislim da se u osmoj pojavljuje
meni sam nije bio nesto napet u gilmoricama, pa mi je takav ostao. s druge strane, deana volem jos od dark angela. neki su uzivali gledajuci albicu, neki acklesa, a neki oboje![]()
Ma ne u tom detalju, u drugom.bliss » wrote:
Kako to misliš da po tom detalju britanska verzija nije bolja?I meni je američki vampir ružan.
Koliko si toga već pogledala?
Isuse! Na kojem programu?klonka » wrote:Djevojčica iz budućnosti koja je išla jutros u devet ujutro, je li to ONA Djevojčica iz budućnosti? Mislim da neću više izlaziti petkom.
komorni zborovi su u zadnjem desetljeću zaposleni više no ikadaHekatonhir » wrote:Ako se može suditi po prvoj epizodi, serijal Hrvatski kraljevi napravljen je moderno, zanimljivo i objektivno. Neću reći "za naše prilike", namjerno.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests