Oh, imala bih ja itekako čime ispuniti vrijeme (sviranje harfe, učenje jezika, igrice), ali morat ću si podebljati budžet. Još ne znam kolika će mi biti mirovina, ali puno manja od plaće svakako.Stitch wrote:U pravu si. To je štoviše dobro dokumentirano - umirovljenici najviše pate zato što im nedostaje društvo i mentalna aktivnost s posla.
Kad nema Mile, nema nikoga
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 42 times
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 612 times
- Been thanked: 948 times
Riknuo mi je monitor, morao sam kupiti novi. Tek sam od ovog trenutka operativan, dosad sam grizao prste. 
Paradoksalno, očekivao sam da će mi najprije skviknuti grafička, koja već prilično dugo radi underclockirana (smanjio sam takt i napon da izbjegnem restartiranja računala). Ljudi idu na overclocking, a ja, eto, smanjujem performanse.
Paradoksalno, očekivao sam da će mi najprije skviknuti grafička, koja već prilično dugo radi underclockirana (smanjio sam takt i napon da izbjegnem restartiranja računala). Ljudi idu na overclocking, a ja, eto, smanjujem performanse.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Što je ovo, je li posrijedi hardverska epidemija? Sa sličnim problemima prvo se javio @Pastir, onda @Šabović Adis, naposljetku i ja - valjda se @Marsovac7 i @drug mile neće žaliti. Taman bi nam to trebalo. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Našao sam jučer u Jastrebarskom, jedva jedvice, zamjenu za Radeon RX 560, kakvu-takvu. Teško je naći starije grafičke, malo ih proizvedu, a kad se pojave na tržištu - brzo ih razgrabe.
Ova je lošija 20-30 posto, ali imam računalo koje funkcionira, jedino mi je to važno.
Našao sam jučer u Jastrebarskom, jedva jedvice, zamjenu za Radeon RX 560, kakvu-takvu. Teško je naći starije grafičke, malo ih proizvedu, a kad se pojave na tržištu - brzo ih razgrabe.
Ova je lošija 20-30 posto, ali imam računalo koje funkcionira, jedino mi je to važno.
Potpisi su za budale.
Želim ti brz oporavak!
Ja sam bio malo u gužvi zbog posla. Otvaram još jednu firmu (imam obrt, pa otvaram i doo). Radim sve što sam si dogovorio ranije, plus što imam administraciju oko registracije nove firme. Firmu otvaram zbog jednog većeg posla koji moram odraditi naredni mjesec, dakle tu su i pripreme za taj posao.
Ne mogu reći da sam baš nešto vremenski prezauzet, nego mi ovo troši misaone resurse. Ne uspjevam misliti na druge stvari dok se ovo ne riješi.
Ja sam bio malo u gužvi zbog posla. Otvaram još jednu firmu (imam obrt, pa otvaram i doo). Radim sve što sam si dogovorio ranije, plus što imam administraciju oko registracije nove firme. Firmu otvaram zbog jednog većeg posla koji moram odraditi naredni mjesec, dakle tu su i pripreme za taj posao.
Ne mogu reći da sam baš nešto vremenski prezauzet, nego mi ovo troši misaone resurse. Ne uspjevam misliti na druge stvari dok se ovo ne riješi.
- Pastir
- Has thanked: 986 times
- Been thanked: 480 times
Čaj od sljeza se priprema i pije drukčije nego ostali čajevi, jer se pogrešnom pripremom gubi ljekovitost. Pravilan je način pripreme ovog čaja sljedeći: 2 žlice korijena bijelog sljeza preliti s 2,5 dl mlake ili hladne vode te ostaviti barem 1 sat, idealno 2 sata, da bi se stvorilo dovoljno sluzi. Nakon toga malo se zagrije (da čaj ne bi bio hladan), doda malo meda i pije tri puta na dan.
Zanimljivo, nisam to znao. Kuhao sam si čaj od lovora, koji ima slična svojstva.
Zanimljivo, nisam to znao. Kuhao sam si čaj od lovora, koji ima slična svojstva.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
-
- Information
-