Komentari, prijedlozi i žalbe
- Pastir
- Has thanked: 992 times
- Been thanked: 482 times
Na Facebooku imam 57 „prijatelja“ — većinu sam stekao u grupama raznih ljubitelja (filozofije, fotografije, kuhanja) — a sa strane dobivam obavijesti o njihovim rođendanima, godišnjicama itd., pa im onda, uglavnom iz pristojnosti, čestitam.
Može li tako biti i ovdje? Ne razumijem se u tehničke detalje, ali znam da to nije isto. Ljudi se, međutim, obraduju kad im se pokaže da ih „vidiš“ — a to poboljšava komunikaciju.
Može li tako biti i ovdje? Ne razumijem se u tehničke detalje, ali znam da to nije isto. Ljudi se, međutim, obraduju kad im se pokaže da ih „vidiš“ — a to poboljšava komunikaciju.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Jest, posrijedi su različiti sustavi, ali to nije najveći problem. Mogu potražiti odgovarajuću ekstenziju, ali podatke korisnici moraju unijeti sami. Ne mogu ih dobiti retrogradno. A već ti pitanje spola, daleko manje osjetljivo, ilustrira koliko su forumaši spremni otkrivati takve pojedinosti. 
Kako god, uzet ću ideju u obzir. Kad stignem, istražit ću softver; možda na raspolaganju imamo neki lijep, elegantan dodatak koji neće narušiti estetiku foruma.
Kako god, uzet ću ideju u obzir. Kad stignem, istražit ću softver; možda na raspolaganju imamo neki lijep, elegantan dodatak koji neće narušiti estetiku foruma.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Upcoming Birthday List recimo prikazuje skorašnje rođendane. Čini to diskretno, ali vidljivo (na forumskoj naslovnici), pa se forumaši mogu pripremiti za slavlja u bliskoj budućnosti - pod uvjetom, rekoh, da podaci o tome postoje u bazi. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ima i pomalo bizarnih dodataka, npr. ekstenzija Birthday Cake uz ime forumaša na njegov rođendan prikazuje minijaturnu rođendansku tortu. Taj se vizualni podsjetnik onda lako uočava dok čitaš postove.Stitch wrote: ↑13 Jul 2025, 12:53Upcoming Birthday List recimo prikazuje skorašnje rođendane. Čini to diskretno, ali vidljivo (na forumskoj naslovnici), pa se forumaši mogu pripremiti za slavlja u bliskoj budućnosti - pod uvjetom, rekoh, da podaci o tome postoje u bazi.
Potpisi su za budale.
- Pastir
- Has thanked: 992 times
- Been thanked: 482 times
Ipak si nešto stavio, vidim da piše „Congratulations to: miky0 (46)“. Sviđa mi se.
Sad bih mu trebao čestitati rođendan — ali ne viđam ga ovdje. Moj plan o „zbližavanju“ i komunikaciji ipak nije toliko dobar koliko sam mislio, ti si daleko iskusniji u tim stvarima. Nemoj me više slušati.
Sad bih mu trebao čestitati rođendan — ali ne viđam ga ovdje. Moj plan o „zbližavanju“ i komunikaciji ipak nije toliko dobar koliko sam mislio, ti si daleko iskusniji u tim stvarima. Nemoj me više slušati.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
Ma ne, ovo je čisti phpBB, samo što je netko isključio tu opciju, a ja nisam provjeravao što se događa. Dok nisi napomenuo.
Miki je jedan od rijetkih koji su unijeli svoje podatke. Uvjerit ćeš se i sam, uostalom.
Miki je jedan od rijetkih koji su unijeli svoje podatke. Uvjerit ćeš se i sam, uostalom.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-