Spol će odgovarajućim simbolom biti označen ispod vašeg avatara i imena. Kao sad kod mene, recimo.
Izjašnjavanje o spolu
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Dodao sam opciju da se u profilu izjasnite kojega ste spola. Ako hoćete, jasno. Procedura: User Control Panel > Profile > Gender - gdje trebate odabrati jednu od brojnih mogućnosti. Polja su raznolika, u skladu s modernim i naprednim shvaćanjima. 
Spol će odgovarajućim simbolom biti označen ispod vašeg avatara i imena. Kao sad kod mene, recimo.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 775 times
- Been thanked: 1459 times
Još nisam našao prijevode, na službenoj stranici nema ih, a ni GitHub ne nudi rješenje. Naletio sam doduše na mnogo rasprave o tome treba li ta ekstenzija biti dio forumskoga kôda pa možda u budućnosti dobijemo komplet, hrvatsku inačicu čitave instalacije.
Znam da nas Ančica Sečan posjećuje i čita, ali neću reći tko je. Ako se malo potrudi, mogli bismo joj oprostiti one omaške iz prošlosti.
Znam da nas Ančica Sečan posjećuje i čita, ali neću reći tko je. Ako se malo potrudi, mogli bismo joj oprostiti one omaške iz prošlosti.
Potpisi su za budale.
- Pastir
- Has thanked: 1526 times
- Been thanked: 638 times
Našao sam to, ali nisam očekivao da će biti toliko opcija. Muško, žensko, ovakvo, onakvo — nisu li malo pretjerali?
Nema veze, deklarirao sam se kao muškarac, da me ne zamijene za nekakvu pastiricu.
Nema veze, deklarirao sam se kao muškarac, da me ne zamijene za nekakvu pastiricu.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 775 times
- Been thanked: 1459 times
Jesu, ali takva je politika; božesačuvaj da bude nekorektnosti i, posljedično, prigovora.
Pogledat ću ima li novosti, možda su ekstenziju u međuvremenu promijenili.
Potpisi su za budale.
- Pastir
- Has thanked: 1526 times
- Been thanked: 638 times
Hvala na trudu, ali bilo je to više nesnalaženje nego prigovor. Postmodernističke tendencije u sociologiji, antropologiji i društvu u cjelini ponekad me iritiraju.
Nema veze, neka se svatko izjašnjava kako mu odgovara.
Nema veze, neka se svatko izjašnjava kako mu odgovara.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
-
- Information
-