Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
- MmeTipfeler
Stavila sam Silver, on je kao osnovni, pa je opet isto. Idem isprobavati. 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Za svaki slučaj, ažurirao sam ga, no to nije inačica za phpBB 3.2.8. Predlošci Revolution, Orange i Prosilver SE također nemaju unaprijeđenu verziju, svi su za phpBB 3.2.0 ili 3.2.2. To ne znači da nisu kompatibilni, ali moguće je da imaju svojih mušica.
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Vezano uz Adisovu žalopojku na drugome mjestu, iskušao sam svih deset predložaka i jedino Absolution na naslovnici nema klasičnu hijerarhiju Home < Board index, no ona se uredno pojavljuje na vrhu čim uđete dublje u strukturu - primjerice, kad otvorite neki podforum ili topik. Ako komu nedostaju ti linkovi - koji, ponavljam, fale samo na početnoj stranici, ne i drugdje - neka umjesto Absolutiona izabere bilo koju od preostalih devet tema. 
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Pošalji mi porukom lozinku koju želiš. Promijenit ću je u ponoć. Onda se sutra logiraj na oba uređaja.nasmijanonebo wrote: ↑30 Apr 2021, 11:07Duze postove mi je lakse pisati na pc, inace sam na ttalku. Imam problema s logiranjem na trkeljanje, jer sam zaboravila lozinku, a kad sam trazila lozinku mailom, pa link, obavijestilo me da mi aktivni kljuc nije u bazi?
Alternativa je da ti lozinku odmah promijenim, pa pošaljem mejlom. Poslije unesi novu. Ako sam dobro shvatio, adresa je aktivna? Pitam zato što ljudi pri registraciji svašta stavljaju.
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Forum je nekoliko minuta bio nedostupan, morao sam zaključati i optimizirati bazu podataka radi provjere. No ništa sumnjivo nisam našao, tablice su u redu. Da što nedostaje, primijetio bih.
Stitch
- Stitch
- Head Honcho
Preduhitrit ću vas pa odgovoriti na nepostavljeno pitanje. 
To što ste se danas morali logirati iako vas preglednik inače pamti nije kvar, promijenio sam postavke kolačića pa vas je sustav automatski odlogirao. Dao sam im novo ime, što se zapravo preporučuje samo ako korisnici ne mogu ostati logirani, ali kako još nisam riješio problem s lozinkama, pretvorio sam se u ćoravu kokoš koja traži zrno.
To što ste se danas morali logirati iako vas preglednik inače pamti nije kvar, promijenio sam postavke kolačića pa vas je sustav automatski odlogirao. Dao sam im novo ime, što se zapravo preporučuje samo ako korisnici ne mogu ostati logirani, ali kako još nisam riješio problem s lozinkama, pretvorio sam se u ćoravu kokoš koja traži zrno.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-