Nastojim utvrditi što se događa kad se forumska lozinka mijenja putem Tapatalka, jer nešto očito ne štima. Kad niste na Tapatalku, sustav će vas automatski obavijestiti da ne poštujete pravila, pa lozinka neće biti promijenjena utipkate li npr. Miro1 ili Đuro02. Morate imati najmanje 8 znakova i morate upotrijebiti brojke i slova. Znakovi nisu ograničeni, dopušteno je sve, i &, $, #... i bjelina (razmak). Ali uvjeti su tu, postavljeni su vaše sigurnosti radi i o njima se ne može pregovarati.nasmijanonebo wrote: ↑30 Apr 2021, 11:07Duze postove mi je lakse pisati na pc, inace sam na ttalku. Imam problema s logiranjem na trkeljanje, jer sam zaboravila lozinku, a kad sam trazila lozinku mailom, pa link, obavijestilo me da mi aktivni kljuc nije u bazi?
Ako pak jeste na Tapatalku i želite promijeniti lozinku, posve je moguće da dolazi do kratkih spojeva između plugina i phpBB-a. Zato nemojte to raditi, potražite laptop ili desktop. Tapatalk je govno od softvera i phpBB-ovi programeri već godinama obeshrabruju ljude da ga rabe na njihovoj platformi. Toliko ga preziru da na svako pitanje samo odmahuju rukom. Nijedan phpBB-ov developer neće trošiti vrijeme na Tapatalk, doslovce nijedan. To je u cijelosti kineski proizvod, a Kinezi otpočetka nisu slušali preporuke i pravila phpBB-a nego su radili po svome. Koliko je to bezobrazno, govori činjenica da su vlastiti forumski sustav potpuno izgradili na phpBB-u 3. I zatim se odmetnuli od njega. Kako onda očekivati da će napraviti imalo funkcionalan plugin, nikako.