Kolko postova moram ostaviti da bih mogla poslati nekom poruku?We are sorry, but you are not authorised to use this feature. You may have just registered here and may need to participate more to be able to use this feature.
Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
Compose a new message
Diapers & politicians should be changed often both for the same reason.
- Lord Byron
Pitanje se može i preformulirati: koji je smisao ovog ograničenja i može li ga se ukloniti?T@nja » wrote:Kolko postova moram ostaviti da bih mogla poslati nekom poruku?
3 posta prije PM-a sasvim je solidno. Uostalom, tjera možebitnog trola ili bota da nešto javno posta prije nego krene s PM spamom. Pa ako vidimo 3 nerazumljiva, besmislena posta prije toga, lakše je zaključiti da je riječ o botu.Lord Byron » wrote: Pitanje se može i preformulirati: koji je smisao ovog ograničenja i može li ga se ukloniti?
Denied.Hekatonhir » wrote:Ze, kad si već tu - ako postoji lak i brz način da moderatorska imena na naslovnici učiniš manje uočljivima, predlažem da se to učini. Mogu li biti napisana normalnim fontom? Ovako izazivaju da se kliknu, čak i kad sam već bio na toj temi i sve pročitao.
Kad bude više usera, neće biti toliko ljubičastih last postova.
Moderatori moraju biti uočljivi.
S druge strane, ja mogu pisati s (dobro znanim) klonom da se toliko ne crveni.
Valjda nisu implementirali.T@nja » wrote:Zasto se s bilo kojeg prozora (stranice) ne moze otici na • View new posts ?
Mogu to dodati i na svaku stranicu, međutim mislim da se ne može filtrirati po PDF-u, dakle - ako dodam View New Posts na neki PDF, izbacit će nove postove sa svih PDF-a.
- schmokljan
Hvala tebi Morticia na odgovoru, nisam htio daviti, i jasno da se u jednom trenutku mora donijeti odluka. Sve će biti ok. 
A što se tiče tebe Hekatonhire, da' bog da ti oneliner zapeo u grlu.
A što se tiče tebe Hekatonhire, da' bog da ti oneliner zapeo u grlu.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Vidio sam Morticiju na temi, pretpostavljao sam da će njezino objašnjenje biti duže. Zato lakonski izričaj.schmokljan » wrote:A što se tiče tebe Hekatonhire, da' bog da ti oneliner zapeo u grlu.
Potpisi su za budale.
kad si već tu - ovo nije baš ni prijedlog ni tehničko pitanje - kamo selim takva pitanja?Ze_Administratum » wrote:Tko je moderator vidi se ispod naziva PDF-a.
Ne vidim kako je ovo spada pod tehnička pitanja.
Još jedan topik bi samo zakrčio pdf, jel bolje ostavit neodređeni tip pitanja tamo di jesu ili šta?!?!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Nisam siguran, jer baš razmišljam o tome. Trebalo bi to negdje izmjestit, ovo ide pod chat ili tako nešto.jevgenija » wrote:kad si već tu - ovo nije baš ni prijedlog ni tehničko pitanje - kamo selim takva pitanja?
Još jedan topik bi samo zakrčio pdf, jel bolje ostavit neodređeni tip pitanja tamo di jesu ili šta?!?!
- Lord Byron
Preimenovati "Vaši prijedlozi" u "Vaši prijedlozi i netehnička pitanja"?Ze_Administratum » wrote:Nisam siguran, jer baš razmišljam o tome. Trebalo bi to negdje izmjestit, ovo ide pod chat ili tako nešto.
E, a da metnem na Okrugli pod komentiranje modulature?Ze_Administratum » wrote:Nisam siguran, jer baš razmišljam o tome. Trebalo bi to negdje izmjestit, ovo ide pod chat ili tako nešto.
Odnosi se na moderatore, pa kao ima smisla?
- Lord Byron
Nisi mene pitala, ali sam jebeno pametan pa moramjevgenija » wrote: E, a da metnem na Okrugli pod komentiranje modulature?
Odnosi se na moderatore, pa kao ima smisla?
Mislim da to nije dobro. Tek sad vidim da i PDF spominje "Tehnička pitanja" - bilo bi dobro preimenovati ga u "Forum: pitanja, prijedlozi" ili tako nekako, i ovdje kanalizirati sve što se odnosi na forum kao cjelinu.
Budući da svaki PDF ima svoj topic o moderiranju, teško će se čovjek snaći gdje treba postaviti pitanje koje se odnosi na forum kao cjelinu.
Ovo je specifično pitanje, Byrone. Nit spada u prijedloge vezane za forum u cjelini, nit spada u tehnikalije vezane uz forum, i gubi se na preglednosti Admin dijela i kad se pomiješaju tehnikalije i prijedlozi. Ovo je prvo ovakvo pitanje, i nekako mislim da baš neće biti previše takvih, i pitam specifično za ovo pitanje. Prijedlog kao prijedlog ide na topik "prijedlozi" a tehnički problemi na "tehnikalije", nemam neke zamjerke na tu podjelu, i tako je lakše snalazit se adminima, koji, podsjećam, rade full time i imaju djetetinu, i fakat za svaku tehničku pizdarijicu izdvoje vrijeme. Nema smisla da ih spamamo još i sporadičnim pitanjima opće naravi.Lord Byron » wrote: Nisi mene pitala, ali sam jebeno pametan pa moram
Mislim da to nije dobro. Tek sad vidim da i PDF spominje "Tehnička pitanja" - bilo bi dobro preimenovati ga u "Forum: pitanja, prijedlozi" ili tako nekako, i ovdje kanalizirati sve što se odnosi na forum kao cjelinu.
Budući da svaki PDF ima svoj topic o moderiranju, teško će se čovjek snaći gdje treba postaviti pitanje koje se odnosi na forum kao cjelinu.
Ostao ti stari naslov, vjerojatno zbog replya na preseljeni post.Ze_Administratum » wrote:Otvorio sam novi topic za globalno komentiranje i ne-tehnička pitanja.
To ne znači, for whom it may concern, da je namjenjen tračeraju.
- schmokljan
Ti bi i meni koristilo, kako sam isključio javu ne mogu koristiti ove shortcute, ili kako se već zovu.blue » wrote:Tehničko pitanje
Ne znam jel to moguće napraviti, ali ako je - bi li se boldanju, stavljanju fonta u Italics ili podcrtavanju mogla dodijeliti kombinacija na tipkovnici, npr. kao u Wordu, Ctrl + B za boldanje, i slično?
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2120052blue » wrote:Tehničko pitanje
Ne znam jel to moguće napraviti, ali ako je - bi li se boldanju, stavljanju fonta u Italics ili podcrtavanju mogla dodijeliti kombinacija na tipkovnici, npr. kao u Wordu, Ctrl + B za boldanje, i slično?
Ovo radi u IE, ali mi ne prolazi u Firefoxu. Stavit ću na TODO.
-
- Information
-