Podsjetnik? Netko te citirao ili obavijest o odgovoru na temu? Pretpostavljam da je u pitanju prvi slučaj i da je riječ o postu koji je Stitch jutros selio u reciklažno dvorište. Čudno je samo da si obavijest dobila tek sada. Pričekajmo da se tehniko javi.
Prijava neobičnih kvarova - hitno i bitno!
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Primjećujem da mi se naša slova na nekim predlošcima sporije ili čak pogrešno generiraju. Vjerojatno trebam ažurirati tablet, pretrpan svim i svačim - što očito neću tako skoro učiniti, pa ako se još komu dogodi takvo što s dijakriticima, neka me upozori. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Meni se danas forum sporo učitava. FF vrti connecting, a onda se blokira. Maločas sam najvjerojatnije pogrešno kliknula enter reader view pa sam dobila poruku failed to load article from page. Imamo li nešto protiv Mozille? 
- MmeTipfeler
Prije pet minuta sve se skrešalo dok sam čitala Ninin post. Taman sam došla do Orhana... Je li vama jasno kakve su to traume?

- MmeTipfeler
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Hm... Neće to tako lako ići. Domene variraju, jednom je postimages.org, drugi put postimage.org, a treći postimg.org... S tim da ne možeš znati rade li linkovi kad ih promijeniš - sad sam editirao neke stare postove, fajlovi ne postoje na serveru koju god adresu utipkao. 
Moj je savjet da to zaboraviš.
Moj je savjet da to zaboraviš.
Stitch
- admin
Pomogao sam ti malo, editirao sam petnaestak postova. Ali toga je more, baš bih trebao neki "query" u SQL-u napisati. No modificiranje tablica na veliko uvijek je rizik. Jasno, bekapirat ću bazu, ali ne mogu jamčiti da će sve biti popravljeno.
Stitch
- admin
Ili ovo ako točka u HTML-u ima oblik ..
Prije toga moram zaključati forum da tkogod pišući post ne bi sprčkao cijelu bazu. 
Code: Select all
update phpbb_posts set post_text = replace(post_text, 'postimg.org', 'postimg.cc');Code: Select all
update phpbb_posts set post_text = replace(post_text, 'postimg.org', 'postimg.cc');Stitch
- admin
Sad razmišljam o tome bih li trebao "query" postaviti drukčije.
U suprotnom, može se dogoditi da svaki niz "postimg.org" bude zamijenjen nizom "postimg.cc", pa i u ovim našim razmatranjima problema, a ne samo u linkovima.
Moram još dumati kako da to izvedem. Na prvu loptu, blizu sam. Ali bolje triput promisliti nego razjebati forum. Ima li tu kakav stručnjak za SQL? Nikad ga nisam volio.
update phpbb_posts set post_text = replace(post_text, 'www.postimg.org', 'www.postimg.cc');Moram još dumati kako da to izvedem. Na prvu loptu, blizu sam. Ali bolje triput promisliti nego razjebati forum. Ima li tu kakav stručnjak za SQL? Nikad ga nisam volio.
Stitch
- admin
Gotovo. Na kraju odlučio sam se za ovo...
... jer 'www' u linkovima uopće nije postojao, i mislim da je sve prošlo okej. 
update phpbb_posts set post_text = replace(post_text, '.postimg.org', '.postimg.cc');Stitch
- admin
One koje nisu imaju linkove na drugoj domeni, a ne na postimg.org - njih bih eventualno mogao vratiti ako autori postova dignu fotke na neki pouzdaniji servis od onoga na kojemu su dosad bile pa mi jave novu adresu.
Stitch
-
- Information
-