Što, bolje da radi? Izgledam li ti kao Hebrang? Podsjećam te na Markićevu, možda?
Sad je već bolje, izvukao si se.
Tenkju, master.admin wrote: ↑20 Jan 2017, 19:11Može se, naravno, sve je stvar navike. Tapatalk ne omogućuje ništa posebno, samo drukčije generira stranicu, po čemu se razlikuje od klasičnog 'browsera'. Postove prikazuje kao retke po kojima je lakše tipkati prstom, nema uobičajene naslovnice nego sam biraš što će ti ispisati i slično.
Mene nije oduševio. Ali to je, rekoh, stvar navike.
To je drugo, ti si klikao ranije. Oni oko ponoći, kada je otprilike bekap servera za taj dan. A bekap troši resurse. Petnaestak minuta radimo u crvenom. Da se to izbjegne, treba jači server. Brži procesor, više RAM-a.
Jbg, da zelis pristup moderatorskom -znao biadmin wrote: ↑01 Feb 2017, 09:46Ne vidim obrisane postove pa me zanima zašto svako malo u 'logovima' imamo poruke tipa 'Deleted post (...) written by (...) for the following reason (...)'. Je li to zbog 'duplića' ili zato što korisnici pomiješaju ikonice? Ili je posrijedi neka druga pogreška koju nitko ne prijavljuje?
Prosvijetlite me, lijepo molim.![]()
Nije do sustava. Korisnici to sami rade, ali se, dakako, ne potrude uvijek napisati razlog. Možda da im oduzmemo tu mogućnost?admin wrote: ↑01 Feb 2017, 12:14Hvala, ali nismo se razumjeli.Pitam zašto korisnici razmjerno često brišu svoje postove, a ne zašto ih brišu moderatori.
Logično je pretpostaviti da moderatori imaju valjane razloge pa u to uopće ne želim ulaziti. No logično je pretpostaviti i da će korisnik katkad obrisati vlastiti post ako nije zadovoljan sadržajem, ali ako se to ponavlja, onda možda ima problema s unosom posta ili čime sličnim. To me zanima. Ako je do sustava, popravit ću. Ako je pak stvar u (nepotrebnom) cizeliranju ili autocenzuri, problema nema i sve možemo zanemariti.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests