opaLord Byron » wrote:Prvi tjedan: 7700 postova i 41000 pogleda.
zadovoljna sam
Ako sam te dobro shvatila, pitaš gdje je nestala razlika?ElliQuinn » wrote:Ovaaj, a gdje su restlovi?
Sorry, ali nemam ideju o čemu pričaš? Restl je ostatak, right?ElliQuinn » wrote:Ne, ne. Pitam baš za restlove ili kako god su to već na kraju nazvali.
pitala je za topik na koji bacamo ostatke i ćetove s funkcionalnih topika.Ashtaroth » wrote:Sorry, ali nemam ideju o čemu pričaš? Restl je ostatak, right?
Ja sam te shvatila da pitaš gdje je 'nestala' razlika između broja pogleda i broja postova?
A to su kruške i jabuke.
Sad, ako si pitala za nešto drugo, pliz, pojasni.
Samo udrite.ElliQuinn » wrote:Pita me aisling je li ok otvoriti temu na kojoj bi moglo biti mnogo slika. Imamo li mi kao forum kapaciteta za takvu temu?
Moderatoru LJES-a fali atributa u temama. Otužno.Hekatonhir » wrote:Sitnica - trebam ovlasti za dodavanje atributa temi. Hvala.
Ako hoćeš temu zalijepiti na vrh, odi na prvi post i klikni edit, spusti se malo niže i vidjet ćeš ponuđene opcije. Jedna od njih bit će sticky.Hekatonhir » wrote:Sitnica - trebam ovlasti za dodavanje atributa temi. Hvala.
cekaj...u prozoru u kojem pises imas kvot i unutar njega ako postoji kvot.Lord Byron » wrote:Jel' se može složiti da, kad quotam post koji ima raniji quote, u mom replyu bude samo tekst posta na koji replyam, a ne i svi prijašnji quoteovi?
Ružno mi je vidjeti postove koji imaju quotanje od stoljeća sedmog, a ubijem se svaki put ručno brisati dio quotanja koji ne treba - onda svaki treći put zeznem quote.
Ja uvijek sve doznam zadnji. Ili nikako. : skrinšot:dimnjak » wrote:cekaj...u prozoru u kojem pises imas kvot i unutar njega ako postoji kvot.
ali kada postas, posta se samo kvot posta na koji si odgovarao.
to se promijenilo prije nekoliko dana.
ne moras brisat rucno, automatski se obrise
Ne može se maknut pojava teksta, pitali već.Lord Byron » wrote:Jel' se može složiti da, kad quotam post koji ima raniji quote, u mom replyu bude samo tekst posta na koji replyam, a ne i svi prijašnji quoteovi?
Ružno mi je vidjeti postove koji imaju quotanje od stoljeća sedmog, a ubijem se svaki put ručno brisati dio quotanja koji ne treba - onda svaki treći put zeznem quote.
brisala sami ja, jer se u pocetku moralo brisati.
Da ih je bilo, vidio bih.ElliQuinn » wrote: Ako hoćeš temu zalijepiti na vrh, odi na prvi post i klikni edit, spusti se malo niže i vidjet ćeš ponuđene opcije. Jedna od njih bit će sticky.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests