A dobro, tu je negdi.

Dakle, sretan rođendan, striko, i sretan sveti Niko.

Zar ti inace nisi dulje od 3 dana u zagrabijikarambol » wrote:Ovijeh svecarskih i kicastih ledenih dana. Cim budem vise od 3 dana u komadu u zagabriji cu se javit.
Obicno jesam, ali zna se zalomiti period kad moram ic po svijetu. Kiroprakticari i kinooperateri imaju uvijek puno posla.
Javi kad budes u splitu, pa cemo udrit po rakiji, a ako ides priko zadra povedi nam Exkarambol » wrote:
Obicno jesam, ali zna se zalomiti period kad moram ic po svijetu. Kiroprakticari i kinooperateri imaju uvijek puno posla.
Evo, npr. u utorak bi trebao biti u ST pa bi ti mogao izvaditi rakiju neku da probam i da ponesem kolegi judolinu.
U hotelu.miky0 » wrote:
Javi kad budes u splitu, pa cemo udrit po rakiji, a ako ides priko zadra povedi nam Ex
edit: A di's odsist u STu
Koji je da je se nemere mirit sa mojim apartmanima
Aj, da popijemo nešto ko ljudi, jebo ga Krampus...karambol » wrote:Ovijeh svecarskih i kicastih ledenih dana. Cim budem vise od 3 dana u komadu u zagabriji cu se javit.
TOOOOOOOO!!!karambol » wrote:
Evo, npr. u utorak bi trebao biti u ST pa bi ti mogao izvaditi rakiju neku da probam i da ponesem kolegi judolinu.
Vrlo rado bi ti pomoga sa rakijom, al sam sa njom slab, os beherovkujudolino » wrote: TOOOOOOOO!!!
Aj Miki, ne budi pizda, doveo sam te na forum kad si bil ekskomunisticiran s fašiforuma.hr...
Omiljena cuga moje jovanke!
Users browsing this forum: CCBot and 0 guests