..srtean rođ endan, undo!
..ne znam kako vam to njezno rec, ali.. meni nije rodjendan. 
ok, ok, razumijem, osim sto zelite negdje ventilirat svoju agresivnost, pa ono, ajde, neka, razumijem te obicaje, ovdje se radi o tipicnom nasem, vasem, stogod, poimanju demokracije.
tj, rodjendan mi je ocito kada vecina to odluci. i koliko puta to odluci. a vecina je ocito uvijek u pravu i ja ne mogu nista drugo nego nego postovat odluku vecine i rec.. hvala, takodjer.

ok, ok, razumijem, osim sto zelite negdje ventilirat svoju agresivnost, pa ono, ajde, neka, razumijem te obicaje, ovdje se radi o tipicnom nasem, vasem, stogod, poimanju demokracije.
tj, rodjendan mi je ocito kada vecina to odluci. i koliko puta to odluci. a vecina je ocito uvijek u pravu i ja ne mogu nista drugo nego nego postovat odluku vecine i rec.. hvala, takodjer.
ne znaš ni kad ti je rođendan..a unda » wrote:..ne znam kako vam to njezno rec, ali.. meni nije rodjendan.
tj, rodjendan mi je ocito kada vecina to odluci. i koliko puta to odluci. a vecina je ocito uvijek u pravu i ja ne mogu nista drugo nego nego postovat odluku vecine i rec.. hvala, takodjer.![]()
..i hvala tebi
ja sam mislio da ti je danas rodjendan..a unda » wrote:..ne znam kako vam to njezno rec, ali.. meni nije rodjendan.
tj, rodjendan mi je ocito kada vecina to odluci. i koliko puta to odluci. a vecina je ocito uvijek u pravu i ja ne mogu nista drugo nego nego postovat odluku vecine i rec.. hvala, takodjer.![]()
mozemo ti cestitati svaki dan da ne bi prosao bez cestitki kad ih tolkio volis. ako ne zaboravim cestitacu ti i sutra
da li da ponovo cestitam i zecici, mozda ni njoj nije bio juce samo joj glupo da nam kaze
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
ša što da nije rođendan, nekome je pa se slavi..i imamo pravo na tortu za tog nekog kom je rođendan ko bio da bio
kurvanjski avatar, a
..pa cili, sretan rodjendan..Chilimama » wrote:ša što da nije rođendan, nekome je pa se slavi..i imamo pravo na tortu za tog nekog kom je rođendan ko bio da bio
-
- Information
-