Sretan nam Dan državnosti
- Pastir
- Has thanked: 1000 times
- Been thanked: 484 times
Hvala na pojašnjenju! Je li tamo aktivnost veća? Možda bih i tu adresu mogao istražiti, sve u okviru moje potrage za savršenim mjestom na većinom hladnom i bezumnom internetu.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Jest, veća je, ali server je znatno lošiji. Forum.hr godinama ima problema s učitavanjem i dostupnošću stranice. A tu je i moderatura, gdjegdje korektna, gdjegdje... čudna, recimo tako. 
No ondje ćeš vidjeti većinu ovdašnjega društva, nekadašnjega i sadašnjega. Pa i Marsovku ili mene.
No ondje ćeš vidjeti većinu ovdašnjega društva, nekadašnjega i sadašnjega. Pa i Marsovku ili mene.
Potpisi su za budale.
- Pastir
Prvi dojam – previše ljudi, prava virtualna (hala)buka.
Ljepše mi je ovdje.
Ljepše mi je ovdje.
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 42 times
I zli, zli moderatori su tamo. Ovdje je svakako puno ljepše. Jedino je meni ovdje malo premalo ljudi.Pastir wrote:Prvi dojam – previše ljudi, prava virtualna (hala)buka.
Ljepše mi je ovdje.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- Pastir
Nitko ne sudjeluje zato što nešto postoji, na raspolaganju je svima. Nego zato što postoje emocije. Jednostavnije rečeno – jer želi biti dio tvoje (ili bilo čije) priče. Otvoriti forum nije dovoljno, treba kritična masa ljubavi, nostalgije, radosti... Vrijedi za sve, ne samo za ovo mjesto.
- Marsovac7
- Svemirka
Pa da, svodi se na to. Na nekoliko sam podforuma dobila parcijalu (onda ne samo da ne možeš pisati na njima, nego ih ni ne vidiš) samo zato što sam zastupala drugačije (premda ne ekstremne) stavove od moderatora iako nikakva pravila nisam kršila. Prvo su me svako malo kartonirali i banirali, onda mi dali parcijalu. Pa ti onda na profil napišu “karakteristiku” da si problematičan forumaš, pa onda i drugi moderatori na tebi “treniraju strogoću”. Ima podforum za žalbe, a kako sam često imala razloga žaliti se na nepravdu, dobila sam parcijalu i tamo.Pastir wrote:Ako želiš podijeliti ružna iskustva, rado bih čuo detalje. Pretpostavljam da se radi o onoj – daj čovjeku vlast, pa ćeš vidjeti kakav je!
Knjigu bih mogla napisati o tome, valjda.
- Stitch
- Head Honcho
Znam. Bit će i toga, valjda.Pastir wrote: ↑05 Jun 2025, 05:20Nitko ne sudjeluje zato što nešto postoji, na raspolaganju je svima. Nego zato što postoje emocije. Jednostavnije rečeno – jer želi biti dio tvoje (ili bilo čije) priče. Otvoriti forum nije dovoljno, treba kritična masa ljubavi, nostalgije, radosti... Vrijedi za sve, ne samo za ovo mjesto.
Parcijala na PŽK? Kadija te tuži, kadija ti sudi?
Potpisi su za budale.
- Marsovac7
- Svemirka
Ma joj! A svi umiru od smijeha kad im kažeš da imaš parcijalu na PŽKu.Stitch wrote:
Parcijala na PŽK? Kadija te tuži, kadija ti sudi?
Onda sam upoznala gazdu uživo, pa mi je maknuo bar tu parcijalu.

- Pastir
Shvaćam. Ali zašto onda i dalje ideš tamo? Ja ne bih.Marsovac7 wrote: ↑05 Jun 2025, 07:08Pa da, svodi se na to. Na nekoliko sam podforuma dobila parcijalu (onda ne samo da ne možeš pisati na njima, nego ih ni ne vidiš) samo zato što sam zastupala drugačije (premda ne ekstremne) stavove od moderatora iako nikakva pravila nisam kršila. Prvo su me svako malo kartonirali i banirali, onda mi dali parcijalu. Pa ti onda na profil napišu “karakteristiku” da si problematičan forumaš, pa onda i drugi moderatori na tebi “treniraju strogoću”. Ima podforum za žalbe, a kako sam često imala razloga žaliti se na nepravdu, dobila sam parcijalu i tamo.
Knjigu bih mogla napisati o tome, valjda.
- Stitch
- Head Honcho
Stvar navike i povezanosti s mjestom, ljudima, raspravama... Razumijem to jer se i sam vraćam tom pretpotopnom forumu premda me živciraju prekidi veze i refreširanja stranice da napokon objavim post. 
Pogledaj recimo temu (iz 2022.!) sa žalbama korisnika. Ima ih koliko hoćeš, ali ljudi svejedno dolaze. Mazohizam? Možda. Odanost, privrženost, ljubav...? Neupitno. Zato Anderlon ništa i ne čini. Zašto bi bacao novac na moderniji softver ili server kad ima vjernu publiku?
Što se moderatora tiče, ima ih svakakvih. Rekao sam to već.
Pogledaj recimo temu (iz 2022.!) sa žalbama korisnika. Ima ih koliko hoćeš, ali ljudi svejedno dolaze. Mazohizam? Možda. Odanost, privrženost, ljubav...? Neupitno. Zato Anderlon ništa i ne čini. Zašto bi bacao novac na moderniji softver ili server kad ima vjernu publiku?
Što se moderatora tiče, ima ih svakakvih. Rekao sam to već.
Potpisi su za budale.
- Pastir
Vidim, čitao sam temu. Ova rasprava o Forum.hr-u dugo traje, čini se.
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?f=24&t=1825
-
- Information
-