eto, stalno mi uvaljuješ da spominjem iluminate a ja ih niti jedan jedini put nisam spomenuo
a ti ih već 3. put spominješ... danas...!!!
kako s tobom onda pričat, popoku...
osim o govnima...
i Milanoviću... isti kua...
dobro, isti kua, ali ostaje da se s tobom moze smo o govnima pricat, mantrat..Euklid wrote:baš tako... ko mojo i haso...![]()
eto, stalno mi uvaljuješ da spominjem iluminate a ja ih niti jedan jedini put nisam spomenuo
a ti ih već 3. put spominješ... danas...!!!
kako s tobom onda pričat, popoku...![]()
osim o govnima...
i Milanoviću... isti kua...
..o krtisssove..daj, napravi nesto sa sobomEuklid wrote:Da kako će imat veze kad je crkva posve suprotno od Boga?
Kako ne razumiješ?
Koreja <------> komunizam
Hrvatska <------> demokracija
crkva <--------> Bog
Ono... totalno suprotni polovi... ja bolje objasnit ne znam...
..pa, znam da ne znam.Euklid wrote:o sunce ti jebem krvavo, pa s kim ja to pričam...![]()
cijelo vrijeme ispituješ kakva je veza između crkve i boga a ne šta je crkva i šta je bog![]()
jbt, pa ti ne znaš ni šta je demokracija, komunizam, koreja, hrvatska, crkva...
u pičku, jel ima išta da znaš šta je?![]()
znaš šta, unda... ajmo mi o govnima... imat ćemo šta pričat do jutra
jutros mi se pas posra... mekano...
Gospodine miky0, zbog ovakvih stvari su vas motrili. Ne znam je li ovo neki igrokaz da pokažete da vas nije briga i da ne shvaćate ozbiljno svoje članstvo u laburistima ili ne možete a da ne posegnete za oružjem i nezakonitim radnjama?miky0 wrote:
Znas kako se to radi? Dovede se 400 iljada nezaposlenih sa cjelokupnom familijom, cca miljun ljudi, i das im vojsku na raspolaganje, i sa potpunom ratnom spremom pred kaptolom zatrazit bezuvjetni raskid ugovora na njihovu stetu.
Moga sam i pretpostvit sta je posrijedi..a unda wrote:..prenasam..
Gradjanska Akcija
''Misterij'' danasnjeg ''napada'' na Ruzicu Cavar je rijesen. Ruzica Cavar je za sve koji ne znaju, danas na prosvjedu ''Raskinimo Vatikanske ugovore'' isla kidati transparente koje su postavili organizatori prosvjeda, na sto se sa terase obliznjeg kafica na nju zaletio neki debil za kojega je policija kasnije na licu mjesta utvrdila da nema veze kako sa organizatorima prosvjeda, tako i sa samim prosvjedom i prosvjednicima.
Sve bi i proslo kao navodni napad na klerofasisticku aktivisticu, sto Ruzica Cavar i je, da isti koji ju je 'danas ''napao'', nije sa njom vidjen ispred katedrale, kada se odrzavao prosvjed protiv podrske HBK zbog pruzanja potpore osudjenom ratnom zlocincu Dariu Kordicu. Ruzica Cavar je tada u isto vrijeme naime sa manjom skupinom istomisljenika napravila ''kontraprosvjed'' u znak podrske osudjenom ratnom zlocincu Dariu Kordicu. ''Napadac'' na Ruzicu Cavara danas, vidjen je tada ispred katedrale kako se ne jednu curu koja je bila u skupini nas koji smo prosvjedovali protiv podrske HBK osudjenom ratnom zlocincu Dariu Kordicu, dere da je udbasica(?!). Spomenuti ''napadac'' inace je clan HDZ-a.
Dakle ''napad'' je namjesten u pokusaju da bi se bacila sjena na cijeli prosvjed ''Raskinimo Vatikanske ugovore'', a organizatori prosvjeda i prosvjednici prikazani kao neki svjetonazorski nasilnici i da se u medjima pise o tom ''napadu'', ne i o samom prosvjedu (koji je protekao besprijekorno) i cilju prosvjeda.
Ma sve bi bilo bolje, kad bi vladajuci politicari mislili na vlastiti narod, ali kako su oni interesne skupine kojima narod ne znaci ama bas nista, doli tereta, tako da oni niti nemaju niti zelje za promjenama.Euklid wrote:Jasno je to nama.
Čim treba zasukat rukave, mrdnut malo dupe iz udobnosti fotelje, poradit malo na terenu... na SDP se ne može računat. Odmah se tu nađe na stotine izgovora, kao što vidimo...
Zato se i krenulo bez njih.
Međutoa, bez snažne političke i strukturne podrške neće se moći ni slovo iz ugovora promijenit...
miky0 wrote:
Ma sve bi bilo bolje, kad bi vladajuci politicari mislili na vlastiti narod, ali kako su oni interesne skupine kojima narod ne znaci ama bas nista, doli tereta, tako da oni niti nemaju niti zelje za promjenama.
Samo mi se nekako cini da ja i ti to kuzimo odavno. Steta je za ove druge, koji jos vjeruju veleizdajnicima
..meni je jasno da tebi nije jasno.Euklid wrote:Jasno je to nama.
Čim treba zasukat rukave, mrdnut malo dupe iz udobnosti fotelje, poradit malo na terenu... na SDP se ne može računat. Odmah se tu nađe na stotine izgovora, kao što vidimo...
Zato se i krenulo bez njih.
Međutoa, bez snažne političke i strukturne podrške neće se moći ni slovo iz ugovora promijenit...
jel ti znas koliko uopce odlazi crkvi? i kako sve? najlakse se nabacivat miljardama. jel znas zasto i za sto odlazi?Euklid wrote:
Da.
Odjednom postaje nevjerojatan problem izaći pred vlastite birače i građane i reći: čujte, trenutno za crkvu izdvajamo, što posredno što neposredno, milijarde kuna. Novca nemamo, a da bismo isplaćivali mirovine moramo se zaduživati u inozemstvu. Moglo bi nam se desit da za mirovine ne bude a da za svetu stolicu moramo imat...
Eto, najgore šta bi im se moglo desit je da im rejting s 20% skoči na 40%... i da ih napadne par klerofašističkih piskarala i novinara... koji ih napadaju ovako i onako...
Ja znam al bojim se da ti ne znaš... čim ti nije jasno da su u pitanju milijarde..a unda wrote: jel ti znas koliko uopce odlazi crkvi? i kako sve? najlakse se nabacivat miljardama. jel znas zasto i za sto odlazi?
..a unda wrote:
osim toga, kako ti znas da su tamo bili u vecini esdepeovi biraci? jel to bio neki stranacki tamo skup?
dakle, uoce ne znas o kojoj lovi je rijec.. jel to miljarda.. pet miljardi i cega?Euklid wrote:
Ja znam al bojim se da ti ne znaš... čim ti nije jasno da su u pitanju milijarde
![]()
prilično glup odgovor za jednu pametnu osobu...
Radi se o par stotina milijuna kuna godišnje...a unda wrote:
dakle, uoce ne znas o kojoj lovi je rijec.. jel to miljarda.. pet miljardi i cega?
ono, pricas bezveze, jelda, samo onako, ides na kolicinu, mislis da ces tako koga impresionirat?
A pitanjem se kao ne može odgovorit?..a unda wrote:
slazem se, bio bi to sasvim glup odgovor io za savim glupu osobu da se ne radi o pitanju. stovise, cak dva pitanja..
radi se o vise nego o par stotina miljuna kuna godisnje. u prosjeku mislim, jedno cca.. najmanje tri, cetri puta toliko.Euklid wrote:
Radi se o par stotina milijuna kuna godišnje.
Pa sad pomnoži to sa skoro 20 godina![]()
I? Kolko si dobio? Jel znaš ti računat uopće kad izlaziš s ovakvim glupostima?![]()
Uostalom, dao sam tvojoj ženi na onom forumu prije par mjeseci link na Vatikanske ugovore kad je tvrdila da su tajni i da se ne mogu nigdje pročitat.
Tamo ti sve lijepo piše.
Al vidim da nisi još stigao... ma polako samo, nema žurbe...![]()
A pitanjem se kao ne može odgovorit?![]()
![]()
![]()
Dobra vecer, buduca predsjednice. Imam jedno pitanje:Kolinda Kitarović wrote:Potrebno je poštivati temelje ostavštine oca domovine, našeg Franje Tuđmana. Šačica marginalaca to neće promijeniti. Vatikanske ugovore ne smijemo poništiti jer je to izglasano za opću dobrobit prije nas i ne može svatko mijenjati zakon i ustav kako poželi. Ovo je ozbiljna država.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests