Ocu li prekinit cili proces pa ponovo?
Jumbo Mail
Aj koji se kurac dogadja s Jumbo mailom. Pustim ga jutros u 9, a sad je skoro podne i on jos nije uspija poslat 1,7MB slika
a stiga je do 28,77 
..ne trebas prekidat. kad ti dodje do dvije trecine ukupnog fajla, on ce ti sam prekinut i reci ce ti nakon jos dvi ure nesto da nije uspio, fejld ili tako nesto..miky0 » wrote:Aj koji se kurac dogadja s Jumbo mailom. Pustim ga jutros u 9, a sad je skoro podne i on jos nije uspija poslat 1,7MB slikaa stiga je do 28,77
Ima sve skupa 75 fajlova a dosad je obradjenih 36 i usput je dosao do 30%, ali je na ono sto je kao uspjesno obradjeno zelena kvacica kao uspjesno, ali ima i nekih jebenih gresaka kod nekih fajlova koji su s nekim jebenim trokutom i usklicnikom..a unda » wrote: ..ne trebas prekidat. kad ti dodje do dvije trecine ukupnog fajla, on ce ti sam prekinut i reci ce ti nakon jos dvi ure nesto da nije uspio, fejld ili tako nesto..
e, pa na nekih 75%- 89% ce ti se sam iskljucit i rec.. ne ide, aj provaj opet.miky0 » wrote:
Ima sve skupa 75 fajlova a dosad je obradjenih 36 i usput je dosao do 30%, ali je na ono sto je kao uspjesno obradjeno zelena kvacica kao uspjesno, ali ima i nekih jebenih gresaka kod nekih fajlova koji su s nekim jebenim trokutom i usklicnikom
Nece oslipit, ne brini, al bi te mogla u trosak bacit
Bloka mi laptop, prije uru ipo ga pustija ponovo i sad je na 31,80%
Ako ti nije bed da te zena baci u trosak, daj mi njezin mail da i njoj posaljem slije
-
- Information
-