Na probnim, eksperimentalnim stranicama (imam ih nekoliko) ne primjećujem probleme, error logovi su čisti. Tehnički, mogao bih inačicu 6.9 instalirati i na druge, produkcijske sajtove.
Zašto oklijevam? Praksa pokazuje da je bolje čekati, posebice ako su posrijedi starije instalacije. Vjerujem da će WP 6.9.1 izaći uskoro, a time i popravci (očekivanih) bugova.
WordPress
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Nisam impresioniran, moram reći. Nakon što sam jučer i danas ažurirao i pregledao 90 posto instalacija, zaključujem da su mi nove opcije potrebne koliko i moždani udar. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
To izgleda nije bilo dovoljno, brže-bolje izbacili su novu inačicu. Šlamperaj!admin wrote: ↑10 Mar 2026, 19:28Izašao je WordPress 6.9.2, koji (opet) popravlja sigurnosne rupe i bugove.
Potpisi su za budale.
- Pastir
- Has thanked: 1000 times
- Been thanked: 484 times
Zašto se to događa, kako objašnjavaju „zakrpu zakrpe zakrpe“? Nije li to loše planiranje?
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
Nemam pojma gdje su zabrljali, ali znam da su dvije inačice WordPressa 7 završili prije nekoliko dana. Bit će ih tri prije konačnog izbacivanja na tržište pa pretpostavljam da su developeri na to fokusirani, a ne na verificiranje i unapređivanje staroga koda.
Nemam pojma gdje su zabrljali, ali znam da su dvije inačice WordPressa 7 završili prije nekoliko dana. Bit će ih tri prije konačnog izbacivanja na tržište pa pretpostavljam da su developeri na to fokusirani, a ne na verificiranje i unapređivanje staroga koda.
Potpisi su za budale.
- Pastir
- Has thanked: 1000 times
- Been thanked: 484 times
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
-
- Information
-