Samo ti mene hvali, tko ne voli da mu forumašice titraju jajca.
Provjeri(te) usput funkcionira li novi Tapatalk. Stavio sam inačicu 2.0.3, koja ne obećava osobita poboljšanja, ali tko zna - možda je sada 'plugin' funkcionalniji nego prije.
Samo ti mene hvali, tko ne voli da mu forumašice titraju jajca.
Provjeri(te) usput funkcionira li novi Tapatalk. Stavio sam inačicu 2.0.3, koja ne obećava osobita poboljšanja, ali tko zna - možda je sada 'plugin' funkcionalniji nego prije.
Nu, što se lijepo izražavaš.
pa ne znam, ja se svaki dan malo ulogiram preko t... nisam primjetila neki problem?
Ajd, idem tražit problem.
Neeema problem.
ti ne znaš ni pokvarit kako treba !
Ažuriranje foruma na inačicu 3.2.1, dosad četvrto, počet će večeras oko ponoći. Očekujem da će trajati najdulje pola sata, a za to vrijeme forum će biti ili nedostupan ili smanjene funkcionalnosti.
Problema ne bi trebalo biti, ni s predlošcima ni s 'pluginima'. No bude li ih, prvo očistite 'cache' i provjerite je li stvar u vašem pregledniku. Onda navalite na prijavu kvarova.
Imamo novu ekstenziju za dijeljenje postova. S posljednjim su ažuriranjem stigle i drukčije ikonice. To je ovo šareno što vidite u donjem desnom kutu postova.
phpBB 3.2.2 Release - Please Update, tako otprilike stoji u sustavu, ali i na naslovnici dragog nam proizvođača ovog vrhunaravnog foruma. Upozorenje moram poslušati, ne samo zbog vlastita OKP-a nego i opće sigurnosti radi, pa će apgrejd početi otprilike u ponoć i trajat će pola sata.
Koliko sam uspio vidjeti, peti apgrejd prošao je bez većih problema. Morao sam ponovno izabrati predložak, nešto se tu zbrkalo, ali u globalu sve radi.