Mozgovi, pucajte
Ajmo, pomagajte neukom
Aj, vako, kako se stavlja oglas na njuskalo.hr? Zelim apartmane oglasavat tim putem bolesnicima koji imaju obavezu ljecenja u splitskoj bolnici, i drugo, kako na gugl mapi ili necem tako izmirit udaljenost svoje kuce do splitske bolnice?
Mozgovi, pucajte
Mozgovi, pucajte
Odeš na google maps, napišeš 'split', zumiraš do razine do koje ti treba (tako da npr. vidiš i svoju kuću i bolnicu), klikneš desnim dugmetom na ulicu pokraj tvoje kuće i onda 'measure distance'. Pojavit će se prvi waypoint (kružić) na tom mjestu, pa onda klikći dalje po mapi onim putem kojim bi išao do bolnice, ravnim linijama. Ostalo će da obavi gugl. (pozbrajat dužine između tih waypointa). Svaki waypoint možeš i 'vuć' okolo po mapi, a možeš i obrisat ako je koji suvišan (samo klikneš na kružić).miky0 wrote:Aj, vako, kako se stavlja oglas na njuskalo.hr? Zelim apartmane oglasavat tim putem bolesnicima koji imaju obavezu ljecenja u splitskoj bolnici, i drugo, kako na gugl mapi ili necem tako izmirit udaljenost svoje kuce do splitske bolnice?
Mozgovi, pucajte
Alternativno, možeš pustit da ti google maps sam traži rutu. Tako što prvo klikneš na 'Directions' (gore lijevo), pa onda na početnu točku, pa na krajnju točku. Onda će google nać neku 'defaultnu' rutu koju možeš prilagođavat potrebama... uostalom, pa igraj se malo sam.
Ovo je ista ruta ako si raspoložen za šetnjicu: https://www.google.hr/maps/dir/43.51178 ... 23!1m0!3e2
Ovo prvo se snađi sam, ne može bit teško, lol
Nodens, fala lipa za ovo, to sredim cim dodjem do laptopa, ne mogu priko mobitela, a za njuskalo sam vidija, tribam uplatit neku lovu za turisticko oglasavanje.
- MmeTipfeler
Nisam ni ja znala, ali da, za iznajmljivanje nekretnina plaća se nekakva lova. Osim za sobe. Možda oglasiti "sobu u apartmanu", ha?miky0 wrote:Nodens, fala lipa za ovo, to sredim cim dodjem do laptopa, ne mogu priko mobitela, a za njuskalo sam vidija, tribam uplatit neku lovu za turisticko oglasavanje.
Prvo sam to pokusao, ali kad sam popunjavao polja, dosao sam do nerjesive enigme, jer me pitalo cijenu sobe mjesecnoMmeTipfeler wrote: Nisam ni ja znala, ali da, za iznajmljivanje nekretnina plaća se nekakva lova. Osim za sobe. Možda oglasiti "sobu u apartmanu", ha?
Ljudi, zna li iko kako se salju pare postanskim putem? Ne u kuvertu, vec ja odem na salter i uplatim na x ime i prezime, taj dodje u svoju postu s osobnom i predigne pare na salteru? Jednom davno sam to napravija, al sam zaboravija kako 
A znas li kolika je provizija i nakon koliko sidnu pare?Margarita » wrote:Uzmi pare i odi na poštu. Oni će već znati kako.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Hvala na linku, ali ja ne mogu procitat nista, jer sam na mobitelu i skroz mi je nesto zbrkano
Poštanskom uputnicom Hrvatske pošte možete komu jednostavno poslati novac. U vama najbližem poštanskom uredu ispunite obrazac Poštanska uputnica, a djelatnik Hrvatske pošte primatelju će novac dostaviti na njegovu adresu.
Ako u trenutku dostave primatelj nije bio na adresi, bit će mu ostavljena Obavijest o prispijeću s informacijom u kojem poštanskom uredu i u kojem roku može podići novac.
Prilikom slanja poštanske uputnice možete zatražiti slijedeće dopunske usluge:
• Isplata osobno primatelju - novac može biti uručen isključivo primatelju koji je naveden na poštanskoj uputnici
• Isplata s Povratnicom - pošiljatelj će dobiti Povratnicu kao potvrdu uručenja
• Isplata narednog radnog dana - novci se isplaćuju primatelju slijedeći radni dan od dana prijma poštanske uputnice (subota se ne računa kao radni dan)
Ako želite, u poštanskom uredu Hrvatske pošte možete dobiti i preslik te naknadnu potvrdu o poštanskoj uputnici. Najveći iznos koji se može poslati je 20 000 kuna.
Novac poslan poštanskom uputnicom primatelju će biti dostavljen u roku od maksimalno četiri radna dana od dana uplate poštanske uputnice. Ako želite, možete zatražiti da se poštanska uputnica dostavi već sljedećeg dana s dopunskom uslugom - Isplata narednog radnog dana .
U rokove se ne računa dan prijma poštanske uputnice, vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese primatelja, više sile ili zastoja u telekomunikacijskom prometu nastalog bez krivnje Hrvatske pošte, kao i neradni dani i dani kada se ne obavlja dostava uputnica (subota).
Naknada za slanje novca poštanskom uputnicom iznosi 3,75 posto od iznosa koji želite poslati s tim da je najmanji iznos naknade 9, a najveći 80 kuna.
Poštanska uputnica može biti isplaćena i slijedeći radni dan od dana uplate (maksimalno 3.000 kn), uz naplatu dopunske usluge u iznosu od 5,10 kn.
A postoji i brzojavna uputnica.
Ako u trenutku dostave primatelj nije bio na adresi, bit će mu ostavljena Obavijest o prispijeću s informacijom u kojem poštanskom uredu i u kojem roku može podići novac.
Prilikom slanja poštanske uputnice možete zatražiti slijedeće dopunske usluge:
• Isplata osobno primatelju - novac može biti uručen isključivo primatelju koji je naveden na poštanskoj uputnici
• Isplata s Povratnicom - pošiljatelj će dobiti Povratnicu kao potvrdu uručenja
• Isplata narednog radnog dana - novci se isplaćuju primatelju slijedeći radni dan od dana prijma poštanske uputnice (subota se ne računa kao radni dan)
Ako želite, u poštanskom uredu Hrvatske pošte možete dobiti i preslik te naknadnu potvrdu o poštanskoj uputnici. Najveći iznos koji se može poslati je 20 000 kuna.
Novac poslan poštanskom uputnicom primatelju će biti dostavljen u roku od maksimalno četiri radna dana od dana uplate poštanske uputnice. Ako želite, možete zatražiti da se poštanska uputnica dostavi već sljedećeg dana s dopunskom uslugom - Isplata narednog radnog dana .
U rokove se ne računa dan prijma poštanske uputnice, vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese primatelja, više sile ili zastoja u telekomunikacijskom prometu nastalog bez krivnje Hrvatske pošte, kao i neradni dani i dani kada se ne obavlja dostava uputnica (subota).
Naknada za slanje novca poštanskom uputnicom iznosi 3,75 posto od iznosa koji želite poslati s tim da je najmanji iznos naknade 9, a najveći 80 kuna.
Poštanska uputnica može biti isplaćena i slijedeći radni dan od dana uplate (maksimalno 3.000 kn), uz naplatu dopunske usluge u iznosu od 5,10 kn.
A postoji i brzojavna uputnica.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-