Moram priznati da su mi sve dosadniji.
Serija Misfits
Pogledala sam. Dobro mi je bilo.
[spoiler]Čak mi je i Rudy bio ok, tko bi rekao.
Super su mi te šeme sa socijalnim radnicima. To im je postao zaštitni znak - nijednog ne žele ubiti, ali svakog moraju ubiti. I svaki put je sve lakše
Hvala bogu da onu Sethovu bivšu više nećemo gledati, ona mi se nije svidjela. On i Kelly su mi super. U ovoj sezoni ona konačno ima neku 'normalnu' vezu. Mislim, nakon gorile je sve normalno
I fora mi je bial ona scena gdje Rudy objašnjava kako se boji navijačica a Simon i Alisha se suzdržavaju da ne prasnu u smijeh. To su dobro izveli, baš s mjerom.[/spoiler]
[spoiler]Čak mi je i Rudy bio ok, tko bi rekao.
Super su mi te šeme sa socijalnim radnicima. To im je postao zaštitni znak - nijednog ne žele ubiti, ali svakog moraju ubiti. I svaki put je sve lakše
Hvala bogu da onu Sethovu bivšu više nećemo gledati, ona mi se nije svidjela. On i Kelly su mi super. U ovoj sezoni ona konačno ima neku 'normalnu' vezu. Mislim, nakon gorile je sve normalno
I fora mi je bial ona scena gdje Rudy objašnjava kako se boji navijačica a Simon i Alisha se suzdržavaju da ne prasnu u smijeh. To su dobro izveli, baš s mjerom.[/spoiler]
Pogledala sinoć, ok mi je.
Snima li se uopće iduća sezona, ili?
[spoiler]Mislim da je u pitanju vječna petlja, jer će on (ovaj koji zna o čemu se radi) poginuti u nekom trenutku i onda opet ostaje onaj "novi", koji ništa ne zna.[/spoiler]
Snima li se uopće iduća sezona, ili?
[spoiler]Mislim da je u pitanju vječna petlja, jer će on (ovaj koji zna o čemu se radi) poginuti u nekom trenutku i onda opet ostaje onaj "novi", koji ništa ne zna.[/spoiler]
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ok mi je zadnja epizoda, iako mi fali neki osjećaj konačnosti. Ne znam.
Iako su me zabavljali, ova mi je sezona poprilično mlaka u odnosu na one prije.
[spoiler]Sviđa mi se kak su riješili ovo s putovanjem kroz vrijeme, iako to znači da u sljedećoj sezoni nema ni Alishe i Simona. S ovim krajem, ne djeluje mi kao da će se nova sezona snimat. Al dobro.
Mislim da Simon ne smije stat ispred Alishe i spriječit njeno ubojstvo jer onda neće bit Simona koji će otputovat u prošlost i spasit joj život mjescima ranije. A i zapravo je nemoguće da stane ispred nje, kad mora poginut u prošlosti da bi uopće došli do ponovljene situacije.
Vječna petlja it iz.[/spoiler]
Iako su me zabavljali, ova mi je sezona poprilično mlaka u odnosu na one prije.
[spoiler]Sviđa mi se kak su riješili ovo s putovanjem kroz vrijeme, iako to znači da u sljedećoj sezoni nema ni Alishe i Simona. S ovim krajem, ne djeluje mi kao da će se nova sezona snimat. Al dobro.
Mislim da Simon ne smije stat ispred Alishe i spriječit njeno ubojstvo jer onda neće bit Simona koji će otputovat u prošlost i spasit joj život mjescima ranije. A i zapravo je nemoguće da stane ispred nje, kad mora poginut u prošlosti da bi uopće došli do ponovljene situacije.
Vječna petlja it iz.[/spoiler]
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
jel imaju Misfitsi i drugu sezonu? ostala mi je zadnja epizoda od prve.
[spoiler]dobro jel oni moraju vse probation officere pobiti?[/spoiler]
[spoiler]dobro jel oni moraju vse probation officere pobiti?[/spoiler]
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Imaju i osam epizoda trećePješčana » wrote:jel imaju Misfitsi i drugu sezonu? ostala mi je zadnja epizoda od prve.
Blagajnica želi ući u more
- Jakša Eškinja
To ne gledam.
-
- Information
-