puno kino klinaca <3
prezivjeh
odličan film. irski. dojadile vam priče iz holivudske šume, a bojite se "preeuropskog"? pravi film za vasslafko » wrote:Čuvar zakona (The Guard)![]()
![]()
![]()
Sviđa mi se količina političke nekorektnosti. Prekul film.
Malo kasna reakcija, no ne vidim da je netko odgovorioaisling » wrote:Ako netko pogleda Ponoć u Parizu pliz neka javi dojmove. Trailer mi djeluje prilično dosadno, sladunjavo, a kombinacija Woodya i Pariza iza ponoći ne bi trebala biti dosadna
God's name is misused a half-dozen times (once with "dn"), and Jesus' name is abused once.
A tek ovo: "some sexualty and partial nudity, and strong language".dimnjak » wrote:samo 6 puta? pih, nedovoljno
istina
reci da lazesbliss » wrote:
Zakaj ne? Meni je on zgođušan. Neki dan sam ga gledala u Friends with benefits s Milom Kunis. Skroz je bilo ok.
Ma joj, nisam mislila da je lik bio okej. Film mi je bio okej. Ništa posebno ali sasvim gledljiv. Nemam pojma jel glumio dobro ili loše, mislim da sam previše gledala Milu Kunis i mislila si kak je lijepa
mislim da smo svi tobliss » wrote:
Ma joj, nisam mislila da je lik bio okej. Film mi je bio okej. Ništa posebno ali sasvim gledljiv. Nemam pojma jel glumio dobro ili loše, mislim da sam previše gledala Milu Kunis i mislila si kak je lijepa
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests