šteta što je mali tako antipatična njuška i nitko ga ne voli.
da je neki kul frajer umjesto njega izgovorio sve ono u Saboru bio bi novi čegevara ženu.
ako ne i Rade Končar...
Ti se zajebavaš, a ja sad nemam gdje otić po pivoEuklid wrote:..a sutra će biti jučer
uopće se ne zajebajem... sutra će nedjelja biti jučer...haram wrote:Ti se zajebavaš, a ja sad nemam gdje otić po pivo![]()
neki se bune kad se sat pomiče unaprijed a tebi, eto, ode i cijeli dan...haram wrote: a imao sam i neki dogovor za nedjelju, trebao otić nekud...![]()
ko će mi sad vratit dan?
vrlo vjerojatno da je tako...haram wrote:
... si baš siguran da je nedjelja? Možda su Nu2 premjestili u subotu?
Nitko ga ne voli zato što je debil, a ne zato što nije simpatičan. I to debil kakvog se rijetko viđa, čak i na ovim prostorima.Euklid wrote:šteta što je mali tako antipatična njuška i nitko ga ne voli.
Zasto ti je on debil? Zbog izgleda, mimike ili po izjavamaStitch wrote:Nitko ga ne voli zato što je debil, a ne zato što nije simpatičan. I to debil kakvog se rijetko viđa, čak i na ovim prostorima.
Ne trebas bit peder ako te kojim slucajem iritira njegov glas, ili formulacija rijeci nprStitch wrote:Zbog toga što lupeta, jasno. Njegov mi izgled uopće nije bitan, nisam peder ni stilist. Što je ustvari isto.
A zato su predhodnici bili ono -faceChilimama wrote:Eto. I Plenković nas počastio svojim sudjelovanjem u današnjoj Nu2
a ko da i nije.
Čovjek je čovječja ribica: beskarakteran i bezbojan.
Štreber po vokaciji . Bez stava . Bez muda. Bez ičega.
![]()
![]()
Nemam komentara. Ne jer ne želim komentirat nego jer se nema što reći.
Jebemti državu i premijere ovakve.
Upss, ni predsjednica nam nije nešto.
A nek ti bude, iako nisam bas primjetio da si i njihove predhodnike stavila na tepetChilimama wrote:Da Miki, baš to kažem.
I jedno i drugo trebalo bi potkrijepiti dokazima inače se radi o kleveti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests