Nacionalni park Plitvička jezera
Ne vidim temu o Plitvickim jezerima pa budem pital ovdje. Koji je vama najbolji program za obici? Do sad sam uvijek radil onaj najduzi 6-8 sati (program K), i planiram opet al me cisto zanima da li propustam nesto s tim najduzim programom? Mozda neki dio nije zahvacen? Planiram onaj sa ulaza 2 juzni ulaz.
Lani sam išao na taj najdulji program i fali mi dosta toga, ali ne išta što sam mogao proći. Naime, dosta staza je bilo zatvoreno, nije vozio brod duže jezera (nego samo preko njega) itd. Dakle, prošao sam u stvari sve što sam u tom trenutku mogao, ali ne i sve što postoji.
Ne znam točno zašto je sve to bilo zatvoreno, moguće zbog zaraze, moguće jer je bio početak sezone, moguće kombinacija svega, ....
Ne znam točno zašto je sve to bilo zatvoreno, moguće zbog zaraze, moguće jer je bio početak sezone, moguće kombinacija svega, ....
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 36 times
Na stranici nema posebnih upozorenja.
Ali pričekaj da se Nvnk opet pojavi. A možda se tkogod tamo i oženio pa ćeš dobiti dodatne informacije.Stanje u Parku
- Gornja i Donja jezera otvorena za posjećivanje
Stanje u sustavu posjećivanja možete provjeriti pozivom na broj +385 53 751 015.
Potpisi su za budale.
-
- Been thanked: 10 times
Javim ti se popodne. Bila sam na Plitvicama vise puta, zadnji put cak 6 dana (unutar NP spavala, u hotelu, obisla sve staze tih 6 dana). Prije korone.
I poslat cu ti one brojeve na mail.
I poslat cu ti one brojeve na mail.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 36 times
Ako nije problem, raspiši to ovdje, bit će korisno svima.nasmijanonebo wrote: ↑30 Apr 2021, 07:03Javim ti se popodne. Bila sam na Plitvicama vise puta, zadnji put cak 6 dana (unutar NP spavala, u hotelu, obisla sve staze tih 6 dana).
Potpisi su za budale.
Da, naravno da je najduži "najbolji" u smislu da se najviše prođe, vidi i doživi, ali ne znam pokriva li "sve što se ima za vidjet".
Vrlo vjerojatno ti za "sve što se ima za vidjet" treba više od jednog dana.
Trenutačno stanje:
https://np-plitvicka-jezera.hr/istrazit ... bavijesti/
Dakle, spomenuti brod duž Kozjaka niti trenutačno ne plovi. E, sad, s obzirom da kaže da "neće prometovati u travnju", moglo bi to sugerirati da hoće u svibnju, ali ne bih se baš kladio da će to tako biti.
-
Duze postove mi je lakse pisati na pc, inace sam na ttalku. Imam problema s logiranjem na trkeljanje, jer sam zaboravila lozinku, a kad sam trazila lozinku mailom, pa link, obavijestilo me da mi aktivni kljuc nije u bazi?
Niko, ne mozes vidjeti sva jezera u jednom danu. Najvise se vidi stazom K (guglaj "programi obilaska jezera np Plitvice"), to je 6-8h hoda. Tu nema voznje brodom kao na drugim kracim rutama, nego samo jedna izuzetno kratka tura brodom (ni 5 minuta voznje, na ruti K izmedju P1 i P2 tocke).
Ja sam uvijek sve rute kod zadnjeg boravka na Plitvicama pocinjala na ulazu 2, jer sam tamo i bila smjestena. Najgornja jezera su lijepa, ali nista posebno u usporedbi sa ostalim jezerima Plitvica. Nista ljepse od jezera do dvorca Trakoscan.
Da te utjesim, ova ruta K je predivna i usput vidis i to najgornje jezero (s donje strane jezera prolazi staza. Na karti rute K se to najgornje jezero vidi vrlo blizu tocke St3 (St je stanica za vlak, P je stanica za brod).
Niko, ne mozes vidjeti sva jezera u jednom danu. Najvise se vidi stazom K (guglaj "programi obilaska jezera np Plitvice"), to je 6-8h hoda. Tu nema voznje brodom kao na drugim kracim rutama, nego samo jedna izuzetno kratka tura brodom (ni 5 minuta voznje, na ruti K izmedju P1 i P2 tocke).
Ja sam uvijek sve rute kod zadnjeg boravka na Plitvicama pocinjala na ulazu 2, jer sam tamo i bila smjestena. Najgornja jezera su lijepa, ali nista posebno u usporedbi sa ostalim jezerima Plitvica. Nista ljepse od jezera do dvorca Trakoscan.
Da te utjesim, ova ruta K je predivna i usput vidis i to najgornje jezero (s donje strane jezera prolazi staza. Na karti rute K se to najgornje jezero vidi vrlo blizu tocke St3 (St je stanica za vlak, P je stanica za brod).
-
Niko, K je najduza ruta. Tom rutom jedino ne pokrivas obilazak najveceg jezera, ali ne gubis puno time.
Tek sad se uspjela logirati (dobila sam novi pasword na mail), zato kasnim s odgovorom.
Tek sad se uspjela logirati (dobila sam novi pasword na mail), zato kasnim s odgovorom.
Ok! Procital sam mail al sam u ludoj guzvi. Na putu duze od 24 sata. Eto konacno u krevetu. Sutra budem malo proucil svenasmijanonebo wrote: ↑03 May 2021, 10:57Niko, K je najduza ruta. Tom rutom jedino ne pokrivas obilazak najveceg jezera, ali ne gubis puno time.
-
- Information
-