Grčka
- Tyrion Lannister
Ne vidjeh ovu temu pa ju otvaram.
Ako postoji molim moderatora da ju premjesti.
Hvala.
Ako postoji molim moderatora da ju premjesti.
Hvala.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Koliko bi koštao trajekt s Zakintosa do Kefalonije ili obrnuto?
Hvala.
Hvala.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
to je otok do otoka.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Uzmi luft madrac i pricekaj povoljni vjetar. Kao Cesi kod nas kad krenu prema Italiji.
-
šta mogu jedan dan u Ateni?
isplati li se uopće?
isplati li se uopće?
-
nismo bili nikada u atheni tim više mi je žao biti samo jedan dan, ali teško da se možemo drugačije posložiti. bili bi samo radi transfera na kretu, a opet glupo mi je samo preletjeli kad vać toliko volim grčku da barem popijem kavu u ateni konačno.
-
koji dio grada da tražim smještaj za dvije noći? dosta mi je važno da nam aerodrom nije predaleko, da se ujutro lako dovučemo do njega.
S Akropole se spustite u Monastiraki i tamo popijte kavu.thinkpink41 wrote: ↑13 Mar 2017, 10:43nismo bili nikada u atheni tim više mi je žao biti samo jedan dan, ali teško da se možemo drugačije posložiti. bili bi samo radi transfera na kretu, a opet glupo mi je samo preletjeli kad vać toliko volim grčku da barem popijem kavu u ateni konačno.
Za smještaj, ovo što ti Nukac govori. Ima i bus i metro, nije problem.
Ja sam bila u stanu blizu stanice Evangelismos, linija M3 koja ide na aerodrom, pa pogledaj.
Koliko vidim, imaš 2 noći, dakle i cijeli dan između njih u Ateni?
Kad bi se radilo o kakvih 7-10 sati, predložio bih ti jedan krog turističkim busom + penjanje na Akropolu, kao što ti je Lolita predložila. No, rekao bih da možeš i više...
Recimo, imat ćeš vremena bar još i staru (grčku) Agoru proći, možda i još kaj.
Naravno, šetnja kroz Plaku nezaobilazna je i po danu i navečer. Tamo i ručak.
Rub Plake, blizu trga Sintagma. (Npr. ulica Nikis ili Vuolis ili blizu njih).thinkpink41 wrote: ↑13 Mar 2017, 11:00koji dio grada da tražim smještaj za dvije noći? dosta mi je važno da nam aerodrom nije predaleko, da se ujutro lako dovučemo do njega.
Sa Sintagme imaš obje veze za aerodrom (bus i metro), a blizu su ti (u krugu šetnje) i sama Plaka, Akropola, Stara Agora, Zeusov hram, stari Olimpijski stadion .... Sa sintagme ide i turistički bus (hoponhopoff), ako se ipak i za njega odlučiš. (Iako, po meni, ne moraš - dovoljno ćeš dugo biti da ti on i ne treba.)
-
pitala sam na volotei pa da pitam i na pravom mjestu. bio netko na mykonosu? ima tamo išta za vidjeti doživjeti osim partijanja? to nam mogu jeftino složiti sada. kreta otpala definitivno, ne isplati mi se.
a Lefkada? bio netko?
a Lefkada? bio netko?
-
nitko nikada bio na Mykonosu, ajajaaaa
tražim smještaj, ali to je kao da tražim iglu u plastu sijena. cijene su za dobit vrtoglavicu. sad je opcija da odemo par dana na Paros ili neki drugi blizu otok i onda zadnja 3-4 dana na Mykonos. tako me nije volja to tramakanje, ustvari najrađe bih prekrižila taj put, nemam pojma čini mi se da ćemo previše love skuriti.
gdje god pitam, nitko nije bio na Mykonosu, pa ustvari uopće nemam info iz prve ruke.
tražim smještaj, ali to je kao da tražim iglu u plastu sijena. cijene su za dobit vrtoglavicu. sad je opcija da odemo par dana na Paros ili neki drugi blizu otok i onda zadnja 3-4 dana na Mykonos. tako me nije volja to tramakanje, ustvari najrađe bih prekrižila taj put, nemam pojma čini mi se da ćemo previše love skuriti.
gdje god pitam, nitko nije bio na Mykonosu, pa ustvari uopće nemam info iz prve ruke.
- Tyrion Lannister
Osim Venecije nema nista posebno, a ona je spektakularno mjesto ako zanemarimo tisuće turista oko nje.
Plaže, sunce, hrana su mrak!
Plaže, sunce, hrana su mrak!
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
thinkpink, jesi gledala preko airbnb-a? Kad ideš? Ako nije špica sezone, može se naći smještaj po prihvatljivoj cijeni. Ja idem u rujnu i ima ok apartmana. Ali sam uvrstila i Atenu u put jer ne znam što bih duže od tri puna dana mogla raditi na Mykonosu.
-
- Information
-