Euklid » wrote:
Sad mi je jasno zašto sam izvisio svaki put kad sam komadima uletavao s ovom pjesmom.
Tako ti to je kad ne znaš ulet...
:lektorirano:
azizi » wrote:
![]()
Ja posijah repu, repu, žena veli mak! ... iz Posavine
Mak, Euklide, mak! Ne lan!![]()
Izgleda da su Ličani zaduženi i za izvanlički folklorMoguće zbog toga jer su nadaleko i naširoko poznati po milozvučnosti i bogatstvu vlastitog, kao, primjerice - Vuk magare na plot nagonio
sta oces ustvari rec? da tvrda cunetina govori tisuce slika? ..rijeci? ili da ono, zanijemis, pa ko ce sad ic pricat i gubit vrijeme..ulet je ulet..azizi » wrote:
Dobar ulet može proći i bez pravih riječi. Dovoljno je biti pravi frajer![]()
Pitaj Ličane, narod škrt na riječima, ali ne i na pravim frajerima

Povodom obilježavanja Dana grada Belišća, Zavičajna udruga Ličana “Vila Velebita”iz Belišća organizirala je kulturno umjetničku priredbu “Ličani svome gradu” u Domu kulture Belišće. ... a najviše nas je iznenadilo znanje svih naših pjesama, naročito pjesme “Lipa stara” koju su, kasnije smo čuli, lički Belišćani proglasili svojom himnom.

Mi Ličani smo najveći jebači!azizi » wrote:
Dobar ulet može proći i bez pravih riječi. Dovoljno je biti pravi frajer![]()
Pitaj Ličane, narod škrt na riječima, ali ne i na pravim frajerima
Idem redom...a unda » wrote:sta oces ustvari rec? da tvrda cunetina govori tisuce slika? ..rijeci? ili da ono, zanijemis, pa ko ce sad ic pricat i gubit vrijeme..ulet je ulet..![]()
Ne bi vjerovao, ali nije! Graduirani su od vrhunskog uleta do uleta ubibože. Mogla bih knjigu o tome napisat'
Uostalom, evo ti judolino govori iz prve ruke... uf, ne baš ruke.....a unda » wrote:sta oces ustvari rec? da tvrda cunetina govori tisuce slika? ..rijeci? ili da ono, zanijemis, pa ko ce sad ic pricat i gubit vrijeme...
judolino wrote:Mi Ličani smo najveći jebači!
Šest mjeseci se jebemo s drvima, a onda se šest mjeseci jebemo sa zimom...![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests