Provodio se po Havajima.

Nukac wrote: ↑18 Feb 2020, 06:50Ovo nije priča o našem Niki...
Vjerujem da bi on imao zanimljivije priče za ispričat.
https://net.hr/danas/hrvatska/miroslav- ... e-70-kuna/
A di si zivio u Ukrajini i Kanadi? Plusevi i minusi (Island mi nije zanimljiv)?Niko wrote:
Haha da sogor mi je poslal, rekel sam mu samo nek se hvali po novinama, kad mu dode par tisuca nasih zalit ce za ovim mirom i tisinom koji je imal
A nisu sad to neznam kak duga razdoblja. Recimo u Kanadi sam radil u Canmore to ti je odma do Banffa. 3mjeseca sam radil. Imal vizu za godinu dana ali ostal samo 3/4mjeseca. Minus definitivno drustveni zivot. U 3mjeseca sam jednom otisel sa kolegama iz posla na pivo. Nema se vremena, skupo je, rade se dva posla, obitelj... za mene ko samca koji se voli druziti je to bila nocna mora. Nema nogometa, znam nekom apsurdni razlog al meni jako vazan. Ako hoce gledat utakmicu moram se budit jako rano ili usred noci, nije to to...nasmijanonebo wrote: ↑18 Feb 2020, 10:08A di si zivio u Ukrajini i Kanadi? Plusevi i minusi (Island mi nije zanimljiv)?
Ma nećemo. Meni je tom mjestu recimo Pariznasmijanonebo wrote: ↑18 Feb 2020, 12:14Razapet cete me, ali meni je Island vrlo vrlo nisko na listi zemalja za posjetu.![]()
Haha a dobro moram reci da si vjerojatno prva osoba od koje to cujemnasmijanonebo wrote: ↑18 Feb 2020, 12:14Razapet cete me, ali meni je Island vrlo vrlo nisko na listi zemalja za posjetu.![]()
Imaš više opcija ali sa presjedanjem. Vjerovatno ti je na aplikaciji uključeno da prikazuje samo direktne linije ili tako nešto. Evo imaš npr u 21:10 sa presjedanjem u Veroni pa u 23:55 preko Graza pa u 01:00 preko Venecije. Malo je tlaka sa tim presjedanjima ali nemaš bolje. Znam da u GoOpti više nećeš!
Free ti je 40x25x20 cm. To ti je dosta ako ćeš na par dana. Uz to možeš onaj nekada besplatni kofer 55x40x20 cm ako doplatiš priority što bude oko 10-tak €, ovisi kako koji let.
Je dobar je Kijev.Niko wrote: ↑18 Feb 2020, 11:08Kijev-7mjeseci radil u hostelu. Znaci proputoval sam 40 zemalja, gotovo cijelu JI Aziju i za mene nema jeftinijeg mjesta od Kijeva. Rucal becki za 2€, pivo u baru za 0,8€ , vozil se uberom bez da bi osjetil trosak. Parkovi, plaze, stara arhitektura, nocni zivot, sam rad i zivot u hostelu su mi bili odlicni. Najbolji muzej o drugom svjetskom ratu sam posjetil, puno prijatelja i lijepih uspomena. Bil sam sa Gileom kratko tamo i bas mi je bilo drago se vratiti.
Eh da sam barem pjesnik.sandra555 wrote:
Nukac ti si pravi pjesnik

GoOpti, ak se ne varam, ima iz ZG samo tri destinacije po "normalnim" cijenama, a to su Ljubljana, Venecija i Beč. Za sve ostale pak ima ludo visoke, odbojne cijene, dakle samo za one uistinu očajne.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests